QUOTE(Kirkė @ 2013 03 13, 21:33)
Laba visiems,
matau daug naujų forumiečių
v. gerbiu Jus už tokį DIDELĮ darbą. Puiku, kai žmogus turi gyslelę ir yra "prie meno". Jei neturi tokio polinkio, belieka samdyt dizainerį arba pačiam mažiausiai pusmetį ieškoti info, atsirinkinėti ir susidėlioti interjerą. Ir tai, dar nebūsi tikras, ar tai galutinis variantas
Naujam name jau turim laiptus, už poros dienų turėsim sumontuotas vidines duris. Belieka išsirinkti tinkamus dažus, spalvas, imti teptuką į rankas ir dažyti dažyti dažyti

Ai, dar užsiiminėju namo pridavimu. Sakiau, nesvarbu kiek ir ko bus padaryta naujame name, bet vasarą jau gyvensim ten.
Beje, ką blogo galit pasakyti apie įtempiamas lubas. Atrodo Robertinas125 ar KJKG yra sakę, kad musių po jomis prilenda ir paskui matosi per lubas. Gal kas galit daugiau apie jas pasisakyti arba kokią nuorodą įmesti pasiskaitymui.
Įtempiamų lubų panaudojimas labai, labai platus, rasite informacijos pilnas internetas.
Mes tik buvome minėja, kad apšvietimas po jomis (baltomis, blizgiomis) labai rizikingas dalykas, nes tiktai matysis, netgi mažiausi grudeliai pabirėja nuo lubų.... Aš tokias naudoju jau gal kokie 5-metai, esu jomis patenkintas, nekelia jokių man rūpesčių. Man asmeniškai, jeigu blizgios, tai tik tamsesnės spalvos, šviesios kazkaip (turiu)

nesižiūri, jų labiau tinkamas panaudojimas ( įparkavimas) kartu su gipsinėmis lubose, sienose. Tekstūrinės (kaip medžiaga) atstoja, bet kokias dažymo spalvas. Dabar jos jau labai išsiplėtė plotis uždengimo padidėjo. be sujungimų. Man jos patinka.