Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 6, Statybos Kaune

matau Kirkė yra, labas - kaip gyvenat jūs? seniai matyti 4u.gif

v.
Papildyta:
QUOTE(Kirkė @ 2013 03 13, 21:33)

Beje, ką blogo galit pasakyti apie įtempiamas lubas. Atrodo Robertinas125 ar KJKG yra sakę, kad musių po jomis prilenda ir paskui matosi per lubas. Gal kas galit daugiau apie jas pasisakyti arba kokią nuorodą įmesti pasiskaitymui.

pas mane jos bus, su musėm ar be jų. bus. jau užsisakėm šviestuvus, značit jau šviesa tunelio gale matosi. prie molo parkinge šalia sustojo bičas su įtempiamų lubų firminę mašina, vos neužkalbinau lotuliukas.gif bet skubėjo bičas labai, ai, tiek to, pasuksiu į ofisą blush2.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 13, 20:37)
Papildyta:
pas mane jos bus, su musėm ar be jų. bus. jau užsisakėm šviestuvus, značit jau šviesa tunelio gale matosi. prie molo parkinge šalia sustojo bičas su įtempiamų lubų firminę mašina, vos neužkalbinau  lotuliukas.gif  bet skubėjo bičas labai, ai, tiek to, pasuksiu į ofisą  blush2.gif

v.

reikejo paklausti, ar labai lubos tabaluoja, kai vitrina atidaryta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 13 kovo 2013 - 21:05
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 13, 21:37)
matau Kirkė yra, labas - kaip gyvenat jūs? seniai matyti  4u.gif

v.
Papildyta:
pas mane jos bus, su musėm ar be jų. bus. jau užsisakėm šviestuvus, značit jau šviesa tunelio gale matosi. prie molo parkinge šalia sustojo bičas su įtempiamų lubų firminę mašina, vos neužkalbinau  lotuliukas.gif  bet skubėjo bičas labai, ai, tiek to, pasuksiu į ofisą  blush2.gif

v.

krutam - išsijuosę dirbam senam name - suteikinėjam prekinę išvaizdą smile.gif Kai užbaigsim, tada naujam name darbuosimės - būsim pasitreniravę glaistymui, dažymui lotuliukas.gif

v. - kokioje firmoje rinkotės įtempiamas lubas. Galit į AŽ, jei nenorit viešai. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 03 13, 21:52)
reikejo Vestina paklausti, ar labai lubos tabaluoja, kai vitrina atidaryta  lotuliukas.gif

o ko joms tabaluoti, jei įtemptos tiek, kiek reikia? AD - kame ten reikalas? Sakykit, jei žinot, o ne "namiokus"mėtykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2013 03 13, 20:55)
krutam - išsijuosę dirbam senam name - suteikinėjam prekinę išvaizdą  smile.gif Kai užbaigsim, tada naujam name darbuosimės  - būsim pasitreniravę glaistymui, dažymui  lotuliukas.gif

v.  - kokioje firmoje rinkotės įtempiamas lubas. Galit į AŽ, jei nenorit viešai. ax.gif
Papildyta:

o ko joms tabaluoti, jei įtemptos tiek, kiek reikia?  AD  - kame ten reikalas? Sakykit, jei žinot, o ne "namiokus"mėtykit  smile.gif

kirke, as nieko blogo apie jas nezinau. R125 naudojo jas praktiskai,papasakos. As traukiu per danti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2013 03 13, 21:33)
Laba visiems,
matau daug naujų forumiečių  bigsmile.gif  thumbup.gif

v. gerbiu Jus už tokį DIDELĮ darbą. Puiku, kai žmogus turi gyslelę ir yra "prie meno". Jei neturi tokio polinkio, belieka samdyt dizainerį arba pačiam mažiausiai pusmetį ieškoti info, atsirinkinėti ir susidėlioti interjerą. Ir tai, dar nebūsi tikras, ar tai galutinis variantas  g.gif
Naujam name jau turim laiptus, už poros dienų turėsim sumontuotas vidines duris. Belieka išsirinkti tinkamus dažus, spalvas, imti teptuką į rankas ir dažyti dažyti dažyti biggrin.gif Ai, dar užsiiminėju namo pridavimu.  Sakiau,  nesvarbu kiek ir ko bus padaryta naujame name, bet vasarą jau gyvensim ten. cool.gif
Beje, ką blogo galit pasakyti apie įtempiamas lubas. Atrodo Robertinas125 ar KJKG yra sakę, kad musių po jomis prilenda ir paskui matosi per lubas. Gal kas galit daugiau apie jas pasisakyti arba kokią nuorodą įmesti pasiskaitymui.

Įtempiamų lubų panaudojimas labai, labai platus, rasite informacijos pilnas internetas.
Mes tik buvome minėja, kad apšvietimas po jomis (baltomis, blizgiomis) labai rizikingas dalykas, nes tiktai matysis, netgi mažiausi grudeliai pabirėja nuo lubų.... Aš tokias naudoju jau gal kokie 5-metai, esu jomis patenkintas, nekelia jokių man rūpesčių. Man asmeniškai, jeigu blizgios, tai tik tamsesnės spalvos, šviesios kazkaip (turiu) biggrin.gif nesižiūri, jų labiau tinkamas panaudojimas ( įparkavimas) kartu su gipsinėmis lubose, sienose. Tekstūrinės (kaip medžiaga) atstoja, bet kokias dažymo spalvas. Dabar jos jau labai išsiplėtė plotis uždengimo padidėjo. be sujungimų. Man jos patinka.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 03 13, 21:57)
kirke, as nieko blogo apie jas nezinau. R125 naudojo jas praktiskai,papasakos. As traukiu per danti smile.gif

na minusas toks kad per baliu kai visi prisigers prades galvoti kad ten batutas smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(LokysL @ 2013 03 13, 21:00)
na minusas toks kad per baliu kai visi prisigers prades galvoti kad ten batutas smile.gif

HAHAHAHAHHA
Atsakyti
apie laiptus:
http://www.lrytas.lt...izikos-zona.htm
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 03 13, 22:00)

o gal žmonės neputiovi ir balių nedaro...

v.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 03 13, 21:59)
Įtempiamų lubų panaudojimas labai, labai platus, rasite informacijos pilnas internetas.
Mes tik buvome minėja, kad apšvietimas po jomis (baltomis, blizgiomis) labai rizikingas dalykas, nes tiktai matysis, netgi mažiausi grudeliai pabirėja nuo lubų.... Aš tokias naudoju jau gal kokie 5-metai, esu  jomis patenkintas, nekelia jokių man rūpesčių. Man asmeniškai, jeigu blizgios, tai tik  tamsesnės spalvos, šviesios kazkaip (turiu) biggrin.gif  nesižiūri, jų labiau tinkamas panaudojimas ( įparkavimas) kartu su gipsinėmis lubose, sienose. Tekstūrinės (kaip medžiaga) atstoja, bet kokias dažymo spalvas. Dabar jos jau labai išsiplėtė plotis uždengimo padidėjo.  be sujungimų. Man jos patinka.

Ačiū, Robertinai. Galvojau rinktis matines. Kadangi šviestuvai švies į grindis, o ne į lubas, pabyrėjimai neturėtų matytis.

Atsakyti
Chebra, baltas dumas pasirode...
Tuoj tuoj pasaulis sutiks nauja popieziu.

Primenu:
Buratinas jau senokai isvykes is Lietuvos....Vakaru spauda anonsuoja, kad netrukus bus sensacinga naujiena....
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 03 13, 22:05)
o gal žmonės neputiovi ir balių nedaro...

v.

na bet vienu momentu galit pradeti galvoti kad pasokot nuo batuto o nusileisti niekaip negalit smile.gif smile.gif gravitacija dingo,..... )
Atsakyti