Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 6, Statybos Kaune

QUOTE(irisas @ 2013 04 10, 15:18)
Oi, kad tik nereiktų Irisui mėsytės į ligoninę nešt, arba meetą su tiesiogine transliacija daryt  biggrin.gif

Ką sugebam tai sugebam drinks_cheers.gif Pasiklaus Lokio, kokia transliacijos kokybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 04 10, 15:20)
Visai nejuokinga.. 20d turiu kita baliu, is kurio taip pat galiu but isvesta i ligonine..  doh.gif  nestuke.gif

Tai klausyk, gal darom mes su tavim meetą ligoninėj lotuliukas.gif Aš Mažylyje, o tu kur? Ir kada terminas?
Atsakyti
Na va matau meetas nusimato ligoninėj, o dūzgės pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 04 10, 14:21)
Tai klausyk, gal darom mes su tavim meetą ligoninėj  lotuliukas.gif Aš Mažylyje, o tu kur? Ir kada terminas?

As 2ligoninej, aisku jeigu spes kas davesti is Senosios Akmenes biggrin.gif

terminas geguzes 17, bet as jau pasiruosus ir manau tiek nedatemsiu...
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 04 10, 15:25)
As 2ligoninej, aisku jeigu spes kas davesti is Senosios Akmenes biggrin.gif

terminas geguzes 17, bet as jau pasiruosus ir manau tiek nedatemsiu...

Tai nepavyks mūsų meetas biggrin.gif Mano arčiau terminas, bet turiu vilties iki galo, neturiu noro ankščiau laiko lėkt biggrin.gif
Atsakyti
Blefuoja mūsų nėštukės irnesakyk.gif, nori išsisukt nuo meeto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 04 10, 15:34)
Blefuoja mūsų nėštukės irnesakyk.gif, nori išsisukt nuo meeto  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nea, aš su malonumu, tik kad nežinau kaip čia su šeštadieniu bus, MB grįžta savaitgaliais, tai ir aš truputį prie darbo būnu smile.gif Bet gal ir laisva tą dieną būsiu, šį savaitgalį baigsiu vonioj tarpelius impregnuot, tai gal nebebus man darbo biggrin.gif Žodžiu pasistengsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 04 10, 14:34)
Blefuoja mūsų nėštukės irnesakyk.gif, nori išsisukt nuo meeto  doh.gif

neblefuojam.. galima kita diena trumpam uzbegti paziureti, man cia pat.. nu nebent dar kas nutiks ir i ta baliu neisvaziuosiu..
Atsakyti
Giedruole, su ikurtuvemis 4u.gif 4u.gif 4u.gif !
Turbut tik kraustantis pamatai, kiek nereikalingu daiktu yra prisikaupe. Bet ismest tai gaila g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuka: 10 balandžio 2013 - 14:57
QUOTE(Panevėžys @ 2013 04 10, 12:53)

Beje, nepatingėjau pasikpstyti Jūsų temos archyve, manau kad įminiau "V." paslaptį. būsiu suklydęs - nei seimu nei savivaldybe tai nekvepia. Manau tai kur kas aukštesnės valdžios ženklas, atspėjau?  4u.gif

He he he lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2013 04 10, 14:22)
tai jums geriausia nieko nesinešti. Kai ko matot reikia, tai ir atsinešat. Gi viskas vietoj smile.gif

Patikėkit - drabužinė atskirame pastate yra ne prabanga smile.gif , tai būtinybė lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip jus darote su garazo durimis? dedate duris, po to siltinate ar atvirksciai. Su siltintojais kalbejom tai jiems pvz jokio skirtumo. Kas liecia grindu betonavima tai esant durim ir pries tai uzhsibrezus nuli manau pravalo neturetu kazkokio buti veliau betonuojant? T.y pagrindine problema yra veliau suvesti aukscius betonuojant grindis, kai jau yra durys, nes tiksliau utrbut gal galima butu padaryti kai yra grindys o po to statant duris. Nes isistancius langus ir palikus garaza be duru tai gan pavojinga langu vagyste atveju, ir siaip gal esant vartams man atrodo siltintojai geriau privestu siltinimas nei statant vartus kai viskas apsiltinta.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 04 10, 13:08)
Noriu pranešti, kad nuo Velykų jau persiridenom per namo slenkstį smile.gif Noriu padėkot siūliusiems kraustymosi paslaugas. Nedaug to stambaus gėrio buvom užgyvenę smile.gif . Užtat smulkius daiktus vis dar vežam. dėl laiko stokos nereikalingus daiktus atrūšiuoju tik name... tai šiukšlės keliauja ilgą kelią iki konteinerio biggrin.gif
Sofkučių jokių dar nėra, gulinėti nėra kur, tai minu takelius iš vieno kampo į kitą. Sakė man reikia taksometrą užsimontuoti įdomumo dėlei biggrin.gif
Laaaabai trūksta drabužinės ir šiek tiek trūksta durų ir grindjuosčių smile.gif Žinoma dar daug ko trūksta, bet neverkiant smile.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai smile.gif.
Atsakyti