Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 6, Statybos Kaune

QUOTE(AnaDeizy @ 2013 03 15, 22:21)
temoj nevyksta, vyksta el pastu... as ryt kashe pass, temperatura......

Sveikite AD. 4u.gif
Pamėtysime be tavęs, gal naujų, forumiečių kas nori prisijungti?

AD Būsite sveikas biggrin.gif
Laukiame tada pietų ir madų šou!! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 03 15, 22:27)
Sveikite AD. 4u.gif
Pamėtysime be tavęs, gal naujų, forumiečių kas nori prisijungti?

AD Būsite sveikas biggrin.gif
Laukiame tada pietų ir madų šou!!  wink.gif

R125 norejo parasyti: Laukiame tada ........... madų šou!!
Atsakyti
O as besideliodama baldus iskeliau sau tokia ideja...

o jeigu pvz langas per visa siena.. ilgis 5.4m, aukstis 1.3m.. sudalintas i 4 dalis, kazin cia taip imanoma ar nelabai? Ir kaip vaizdelis butu??

Esme toks pritaikymas.. kad ir virtuves darbastalis ir valgomas stalas butu po langu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 16, 14:01)

o jeigu pvz langas per visa siena.. ilgis 5.4m, aukstis 1.3m.. sudalintas i 4 dalis, kazin cia taip imanoma ar nelabai? Ir kaip vaizdelis butu??

Esme toks pritaikymas.. kad ir virtuves darbastalis ir valgomas stalas butu po langu

user posted image

Vaizdas tikrai geras, bet sąrama gaunasi labai ilga. Konstruktiškai papraščiau būtų tokį langą per vidurį skelti, kad būtų galima panaudoti dvi trumpesnes sąramas nei vieną dvigubai ilgesnę.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2013 03 16, 14:11)
Vaizdas tikrai geras, bet sąrama gaunasi labai ilga. Konstruktiškai papraščiau būtų tokį langą per vidurį skelti, kad būtų galima panaudoti dvi trumpesnes sąramas nei vieną dvigubai ilgesnę.

nu bet cia nieko tragisko.. garazo vartu sarama.. vartai net didesnis buna, tik mane kankina abejone ar vizualiai realybej graziai atrodys..

ir tas skelimas gaunasi man buten ten kur reiketu statyti stala, o taip smagu sedint ziureti pro langa.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 16 kovo 2013 - 14:19
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 16, 14:16)
nu bet cia nieko tragisko.. garazo vartu sarama.. vartai net didesnis buna, tik mane kankina abejone ar vizualiai realybej graziai atrodys..

ir tas skelimas gaunasi man buten ten kur reiketu statyti stala, o taip smagu sedint ziureti pro langa..  blush2.gif

na ziurint kas uz lango - jei grazu, tai net ir vitrina prie to valgomojo stalo nepamaisytu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 16 kovo 2013 - 14:26
QUOTE(madwifi @ 2013 03 16, 14:25)
na ziurint kas uz lango - jei grazu, tai net ir vitrina prie to valgomojo stalo nepamaisytu

Sodas.. pieva.. veiksmas smile.gif

vitrinu grieztai nenoriu.. nebus ne vienos.

Tiesa paskui dar problemu su tokiu langu kaip ji apipavidalinti.. ta prasme uzuolaidos.. ir kiti sprendimai.. g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 16, 14:28)
Sodas.. pieva.. veiksmas smile.gif

vitrinu grieztai nenoriu.. nebus ne vienos.

Tiesa paskui dar problemu su tokiu langu kaip ji apipavidalinti.. ta prasme uzuolaidos.. ir kiti sprendimai..  g.gif  doh.gif

ir kodel taip kategoriskai nenorit?
Atsakyti
http://m.15min.lt/id...ntai-572-316150
Sarama galima be problemu padaryti, pas mane angos plotis garazi 5 m. Jei ka tai galima dviteje sija naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 16 kovo 2013 - 15:27
QUOTE(LokysL @ 2013 03 16, 15:22)
http://m.15min.lt/id...ntai-572-316150
Sarama galima be problemu padaryti, pas mane angos plotis garazi 5 m. Jei ka tai galima dviteje sija naudoti.

galiu parodyt sarama 5,50 vitrinai gyvai...
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 16, 15:01)

user posted image

Pas mane toks langas yra, tik ne 4 o 3 daliu.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 03 15, 22:21)
temoj nevyksta, vyksta el pastu... as ryt kashe pass, temperatura......

Matyt antigripino (brendinio biggrin.gif ) doze nepaemei ir se tau temperatura doh.gif
Man 600 liko tai irgi pass.
Atsakyti