buvo kalbeta, ar per skysta kremuka galima Gelmaker EMU patirstinti, tai gaminant paskutini krema su Montanov 68 (herbarie SugarMulse vadinasi), labai skystas gavosi. Nezaidziau taip kruopsciai ir ilgai, kaip su Prolipid 141 ir nelaukusi kitos dienos is karto Gelmaker patirstinau. Lasinau lasiukais, vos keliu uzteko, nenorejau, kad super kremiska konsistencija gautusi. Aisku, dabar negaliu ivertinti gryno Montanov 68 emulsiklio, nes Gelmaker irgi labai prisideda galutiniam pojuciui ant odos, bet supratau, kad nebenoriu jokiu kitu emulsikliu

Olive Oil PEG 7 Ester tai noreciau pagirti

Dar bandziau ranku krema su Oliwax LC ir Olivem 1000 gaminti. Kadangi man per mazai info herbarie psl., o "zaisti laboratorijos" nemegstu

Ssunku man ivertinti Oliwax LC, man per "kudas" kremas rankoms buvo, norisi, kad liktu apsaugine plevele, galvoju, jei vasko siek tiek ideciau, bet alieju butu kokie 25 %, ar gausis kas

Dar norejau pagirti roziu ir apelsinu miltelius is AZ. Dariausi 24 val macerata su vandeniu, apelsinus tik i plauku sampuna pyliau, o ta roziu macerata i visus paskutinius gaminius - veido kremus, sampuna, veido tonika, veido kaukese naudojau. Gal cia tos rozes dar prisideda, kad paskutiniai gaminiai su Prolipid taip patinka