QUOTE(zydrem @ 2013 04 11, 13:29)
taip
sviesmedi reikia sukti iki purumo ir jo turi buti didziausia dalis slakelis aliejaus ir vandenuka pilti po truputi vis sukti sukti ,kaip susijungs vel pilti po pora ml ne daugiau ir taip vis zaisti ,jei is karto visa vandenuka supilsite gal ir nesusijungti
o i sita jau jusu padaryta siuluciau ideti buciu vasko sauksteli ir islydyti ,issukti kad ir atsiskirs siek tiek vandens bet pati sunaudosit kulnams rankoms

toks riebus tepalas gausis bet man tokie patinka ant nakties

ir butinai saldytyve laikykit nes nekonservavot
Dėkui už patarimus, bandysiu tada vaško įdėti, nors jo kaip tik ir norėjau išvengti, nes sviestmedžio nepavyko nuvažiuoti nusipirkti.. Dar man kyla klausimas, ar tikrai neturėjo visi kietieji sviestai bent kiek pakietėti, juk vanduo tai apačioje liko

na iš manęs nekokia ta gamintoja, bet dabar ateičiai vistiek norisi sužinoti..
Kita vertus, galbūt galima tiesiog į tarą su dozatoriumi viską supilti ir kiekvienąkart paplakti prieš tepantis kūną, na bus toks skystesnio pavidalo "pieneliukas"?
Papildyta:
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 04 11, 13:07)
Tavo kremukas be emulsiklio turi būti, tokia mintis ir noras? Tada pridėk sviestmedžio gerokai ir reikia šaltai išmaišyti..Bet tokiam hidroliatų per daug, jų turėtų būt mažesnė pusė, o aliejinėje dalyje sviestmedžio didesnė pusė, nes jis šiek tiek prisijungia vandenį.
Ar tiesiog pamiršai emulsiklį įrašyti?
Gal galėtumėte pasakyti, kiek procentų turėtų hidrolato būti tokiame gaminyje be emulsiklių? Dabar gavos 20 %. dėl sviestmedžio įsidėmejau, kitą kartą naudosiu jo dižiausią dalį, tikiuos nealergizuos, nes grynas jis man, pvz., rankoms netinka, pabertas vietas kaip tik peršti, dėl to į kūnui "kremą" ir bandžiau dėti tik tiek, galvojau sujungs labiau kakavos ir tucuma sviestai