Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

QUOTE(Dioryte @ 2013 03 20, 10:30)
tai jei nepasakysi ko nori tai tikrai manau neduos. Man veluoja 2 su puse savaites, buciau nuejusi i gp, bet dabar toks laikas kai issikraustom uz savaites, tai nenoriu cia jokiu apointmentu registruotis. Laukiu kai persikelsim kitur, tai reiks lekt tiesiu taikiniu i nauja gp smile.gif

Nu, jo cia jau taip yra, jei pats nereikalausi nieko ir negausi, bet jei pasakai kad reikia, tai ir duoda. Niekad nera buve, kad kazko negauciau, kokiu nors tyrimu, siuntimo i ligonine rengenui, scanui, ar dar kazkam. Bet nestumo metu, tai gavau netgi daugiau negu prasiau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MinaMa @ 2013 03 20, 10:33)
Nu, jo cia jau taip yra, jei pats nereikalausi nieko ir negausi, bet jei pasakai kad reikia, tai ir duoda. Niekad nera buve, kad kazko negauciau, kokiu nors tyrimu, siuntimo i ligonine rengenui, scanui, ar dar kazkam. Bet nestumo metu, tai gavau netgi daugiau negu prasiau.  thumbup.gif

matyt gerai moki prasyti biggrin.gif . As prasciau kad hcg padarytu , tik atrze kad mes cia tokiu nedarome , nebent jai kas blogai . Jai man bus blogai tai ir man to hcg nebereikes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 03 20, 10:56)
matyt gerai moki prasyti  biggrin.gif . As prasciau kad hcg padarytu , tik atrze kad mes cia tokiu nedarome , nebent jai kas blogai . Jai man bus blogai tai ir man to hcg nebereikes  doh.gif

Pasakau, kad duotu, ir viskas, neturi teises atsisakyti, jei tau mm meluoja, o nt neigiamas, jie turi siusti pas ginekologa, o ne savigyda uzsiimineti. Gal priezastys kokios rimtesnes. HCG net neprasiau, pasiprasiau siuntimo skanui. Ir gerai, kad pasiprasiau, nes rado cista 7-8cmm diametro, kuria veliau isoperavo. (bet ejau kai jau velavo geras 2 savaites).
Ir tema siaip apie NT, tai nebetersiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MinaMa: 21 kovo 2013 - 09:58
Sveikos merginos, atejo laikas ir man parasyti smile.gif) pradesiu nuo pradziu, menesines veluoja jau 15 dienu, namu darbai buvo atliekami kiekvien diena ax.gif siaip ciklas visada reguliarus, budavo kad kartais sukvailiodavo, bet tai pasitaikydavo karta per metus, kai daugiau streso ar dar kas nors. Ka jauciu? Praktiskai nieko, truputi svaigsta galva, speneliai jautrus, kad vos prisiliesti galiu ir baaaaisiai kieti, krutine nepadidejus, truputi priaugausvorio, bet normalu nes valgau daugiau nei paprastai, nestumo testus atlikau jau du - abu neigiami..... Taciau abu testus atlikau ne su pirmu slapimu po nakties, ryt meginsiu atlikti dar viena bet jau ryte. Prisiskaiciau cia aug visko kaip moterys jaucia simptomus nestumo o veliau paaiskejakad jos nesilaukia, tai zinokit simptomu savyje neieskau, gal del to ir nerandu. Ka patartumet? Pati esu ne Lietuvoje, labai nepasitikiu daktarais uzsienyje. Ar yra timimybes kad as visdelto nestuke.gif ? Labai jau laiminga buciau wub.gif atrodo viska parasiau,jei ka prisiminsiu tai papildysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinyte15 @ 2013 06 23, 19:20)
Sveikos merginos, atejo laikas ir man parasyti smile.gif) pradesiu nuo pradziu, menesines veluoja jau 15 dienu, namu darbai buvo atliekami kiekvien diena  ax.gif siaip ciklas visada reguliarus, budavo kad kartais sukvailiodavo, bet tai pasitaikydavo karta per metus, kai daugiau streso ar dar kas nors. Ka jauciu? Praktiskai nieko, truputi svaigsta galva, speneliai jautrus, kad vos prisiliesti galiu ir baaaaisiai kieti, krutine nepadidejus, truputi priaugausvorio, bet normalu nes valgau daugiau nei paprastai, nestumo testus atlikau jau du - abu neigiami..... Taciau abu testus atlikau ne su pirmu slapimu po nakties, ryt meginsiu atlikti dar viena bet jau ryte. Prisiskaiciau cia aug visko kaip moterys jaucia simptomus nestumo o veliau paaiskejakad jos nesilaukia, tai zinokit simptomu savyje neieskau, gal del to ir nerandu. Ka patartumet? Pati esu ne Lietuvoje, labai nepasitikiu daktarais uzsienyje. Ar yra timimybes kad as visdelto  nestuke.gif ? Labai jau laiminga buciau wub.gif atrodo viska parasiau,jei ka prisiminsiu tai papildysiu  smile.gif

Kaip man asmeniskai buvo, kad mmm velavo net menesi. Galvojau, kad laukiuosi, bet testai buvo neigiami, o esu taip pat uzsienyje, ne taip cia viskas paprasta kaip Lietuvoj. Grynai buvau isitikinusi, jog nescia, bet ne smile.gif o siaip del testo darymo, jei jau laukiesi, nesvarbu ar ryte ar diena darysiesi, turi rodyti teigiama smile.gif bent jau man ir ryte ir diena rode teigiamus smile.gif
Atsakyti
Atkeliavo mano nelabosios sianakt.... verysad.gif ka padarysi, matyt klimato pasikeitimas mane isderino blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinyte15 @ 2013 06 24, 15:10)
Atkeliavo mano nelabosios sianakt....  verysad.gif  ka padarysi, matyt klimato pasikeitimas mane isderino  blink.gif

jeigu pakeitet vieta, tai gali buti kad del klimato smile.gif man buvo del streso
Atsakyti
Sveikos smile.gif laikas jau gal ir man jungtis į mamyčių gretas. Esu visiškai nepatyrusi šitoj sferoj ir norėčiau jūsų patarimo. Šiandien pasidariau kraujo tyrimą nėštumui nustatyti, atsakymą man atsiuntė el. paštu. Jei būčiau nėščia, ten tikriausiai taip ir būtų lietuvių kalba parašyta, ar ne? Štai, kas ten parašyta. Ką tai reiškia?

Žmogaus chorioninis gonadotropinas (HCG) 626 U/l Normalus 1 - 5.3

U/l 3,3-4 LMP 16 - 156

U/l 4-5 LMP 101 - 4870

U/l 5-6 LMP 1110 - 31500

U/l 6-7 LMP 2560 - 82300

U/l 7-8 LMP 23100 - 151000

U/l 8-9 LMP 27300 - 233000

U/l 9-13 LMP 20900 - 291000

U/l 13-18 LMP 6140 - 103000

U/l 18-23 LMP 4720 - 80100

U/l 23-41 LMP 2700 - 78100
Atsakyti
Parašyta, kad laukiatės smile.gif Pagal Jūsų įkeltą lentelę - 4/5 savaitę.
Atsakyti
Tikrai?! Aš tai atsipūtus, vakar pirmą kartą nėštumo testą dariausi (nors paskutinės mėnesinės buvo tik gegužės 24 d.), nes jau atsibodo, kad taip tempia krūtinę, jog net bėgiot negaliu. Parodė vieną juostelę labai ryškią, kitą tokią blankią, tai pagalvojau, kad neigiamas, taip ir gydytojai šiandien savo pasakiau smile.gif
Papildyta:
Labai ačiū, Happy Angel smile.gif Smagu, jei iš tiesų taip yra, tik truputėlį nerimauju, nes dar savaitgalį taip neatsakingai alkoholio pavartojau... Tikiuosi, kad nepakenkiau...
Atsakyti
sveikos besijauciancios nescios 4u.gif Man ketvirta diena nera menesiniu, labai planavom leliuka, tai tikiuosi pastojom. jauciuosi 100% nescia biggrin.gif tik noris vis delto to NT dvieju pagaliuku uztvirtinimui ax.gif jauciuosi tokia pilna, valgyti nelabai noriu, bet kartais papykina, svaigsta galva, kokias pora savaiciu tempe pilvo apacia. temperatura 37 laikosi, bet vat vis nerodo NT. Ketvirta diena menesiniu turetu buti, tai kiek dar laukti? blink.gif ar galetu itakoti hormonu koncentracija tai, kad geriu labai daug vandens? tai nuo vakar emiau mazinti vandens kieki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TajaM @ 2013 07 22, 13:08)
sveikos besijauciancios nescios  4u.gif  Man ketvirta diena nera menesiniu, labai planavom leliuka, tai tikiuosi pastojom. jauciuosi 100% nescia  biggrin.gif  tik noris vis delto to NT dvieju pagaliuku uztvirtinimui ax.gif jauciuosi tokia pilna, valgyti nelabai noriu, bet kartais papykina, svaigsta galva, kokias pora savaiciu tempe pilvo apacia. temperatura 37 laikosi, bet vat vis nerodo NT. Ketvirta diena menesiniu turetu buti, tai kiek dar laukti?  blink.gif  ar galetu itakoti hormonu koncentracija tai, kad geriu labai daug vandens? tai nuo vakar emiau mazinti vandens kieki  unsure.gif

Sveika 4u.gif Esu kazkur skaicius, kad jei nori tiksliu rezultatu (slapimo), patartina daug negerti skysciu. Zinoma linkiu, kad butum nestuke.gif
Atsakyti