QUOTE(Kristinyte15 @ 2013 06 23, 19:20)
Sveikos merginos, atejo laikas ir man parasyti

) pradesiu nuo pradziu, menesines veluoja jau 15 dienu, namu darbai buvo atliekami kiekvien diena

siaip ciklas visada reguliarus, budavo kad kartais sukvailiodavo, bet tai pasitaikydavo karta per metus, kai daugiau streso ar dar kas nors. Ka jauciu? Praktiskai nieko, truputi svaigsta galva, speneliai jautrus, kad vos prisiliesti galiu ir baaaaisiai kieti, krutine nepadidejus, truputi priaugausvorio, bet normalu nes valgau daugiau nei paprastai, nestumo testus atlikau jau du - abu neigiami..... Taciau abu testus atlikau ne su pirmu slapimu po nakties, ryt meginsiu atlikti dar viena bet jau ryte. Prisiskaiciau cia aug visko kaip moterys jaucia simptomus nestumo o veliau paaiskejakad jos nesilaukia, tai zinokit simptomu savyje neieskau, gal del to ir nerandu. Ka patartumet? Pati esu ne Lietuvoje, labai nepasitikiu daktarais uzsienyje. Ar yra timimybes kad as visdelto

? Labai jau laiminga buciau

atrodo viska parasiau,jei ka prisiminsiu tai papildysiu
Kaip man asmeniskai buvo, kad mmm velavo net menesi. Galvojau, kad laukiuosi, bet testai buvo neigiami, o esu taip pat uzsienyje, ne taip cia viskas paprasta kaip Lietuvoj. Grynai buvau isitikinusi, jog nescia, bet ne

o siaip del testo darymo, jei jau laukiesi, nesvarbu ar ryte ar diena darysiesi, turi rodyti teigiama

bent jau man ir ryte ir diena rode teigiamus