Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

QUOTE(19891010 @ 2013 07 22, 17:33)
Sveika  4u.gif  Esu kazkur skaicius, kad jei nori tiksliu rezultatu (slapimo), patartina daug negerti skysciu. Zinoma linkiu, kad butum  nestuke.gif

jo, nereiketu daug gerti skysciu, nes tada slapimas "praplaunamas" smile.gif
Atsakyti
[quote=19891010,2013 07 22, 14:33]
Sveika 4u.gif Esu kazkur skaicius, kad jei nori tiksliu rezultatu (slapimo), patartina daug negerti skysciu. Zinoma linkiu, kad butum nestuke.gif

[quote=Dioryte,2013 07 22, 18:26]
jo, nereiketu daug gerti skysciu, nes tada slapimas "praplaunamas" smile.gif

Na vakar jau bandziau negerti daug skysciu, tai sendiena tik pabudusi pasidariau elektronini testa, kuris ale gana anksti net gali nurodyti nestuma, bet nieko verysad.gif nesuprantu, menesines veluoja 5 dienas, jauciuosi tikrai neiprastai del pykinimo ir nuovargio, tai negi as nenescia? nesuprantu tikrai.. schmoll.gif as manau gal mano ciklas ir ovuliacija nebuvo tokiu laiku kaip as maniau, nes niekada neturejau pastovaus ciklo, todel dar anksti nestumui nustatyti. pagal mano skaiciavimus turetu buti 3 savaites po ovuliacijos, tai gal yra tik kokia 1 ar 2. na net nezinau ka galvoti, nors eik ir pasidaryk kraujo tyrimus, bet kad ne lietuvoj esu, o cia tokiu tyrimu prisiprasyti sunku. unsure.gif na nuotaika sugadinta visai dienai..
Atsakyti
QUOTE(TajaM @ 2013 07 23, 11:30)
Na vakar jau bandziau negerti daug skysciu, tai sendiena tik pabudusi pasidariau elektronini testa, kuris ale gana anksti net gali nurodyti nestuma, bet nieko  verysad.gif  nesuprantu, menesines veluoja 5 dienas, jauciuosi tikrai neiprastai del pykinimo ir nuovargio, tai negi as nenescia? nesuprantu tikrai..  schmoll.gif  as manau gal mano ciklas ir ovuliacija nebuvo tokiu laiku kaip as maniau,
* nes niekada neturejau pastovaus ciklo, todel dar anksti nestumui nustatyti.
** pagal mano skaiciavimus turetu buti 3 savaites po ovuliacijos, tai gal yra tik kokia 1 ar 2.

* O kiek mazdaug dienu jusu ciklas? kada buvo paskutines mmm? jei ciklas niekad nebuvo reguliarus, tada galbut si menesi buvo velyva O ir techniskai mmm dar neveluoja, tiesiog mmm data pasislinko del O datos. mmm neivykus apvaisinimui prasideda apie 15 dienu po O.
** jei jau 3 savaites po ovuliacijos, tai nestumui ne 1-2 sav, bet vaisiui jau butu 3 sav- skaiciuojama nuo apvaisinimo (kuris vyksta per 24h po ovuliacijos). Tada prisideda dar apie 2 sav (nes laikas skaiciuojamas nuo pirmos paskutiniu mmm dienos), tai pagal jusu paskaiciavimus nestumui jau butu apie 5 sav, NT jau turetu rodyt, nebent jusu paskaiciavimai klaidingi ir O ivyko veliau nei manot 4u.gif
Atsakyti
[quote=-Vakare-,2013 07 23, 09:57]
* O kiek mazdaug dienu jusu ciklas? kada buvo paskutines mmm? jei ciklas niekad nebuvo reguliarus, tada galbut si menesi buvo velyva O ir techniskai mmm dar neveluoja, tiesiog mmm data pasislinko del O datos. mmm neivykus apvaisinimui prasideda apie 15 dienu po O.
** jei jau 3 savaites po ovuliacijos, tai nestumui ne 1-2 sav, bet vaisiui jau butu 3 sav- skaiciuojama nuo apvaisinimo (kuris vyksta per 24h po ovuliacijos). Tada prisideda dar apie 2 sav (nes laikas skaiciuojamas nuo pirmos paskutiniu mmm dienos), tai pagal jusu paskaiciavimus nestumui jau butu apie 5 sav, NT jau turetu rodyt, nebent jusu paskaiciavimai klaidingi ir O ivyko veliau nei manot 4u.gif

Aciu uz issamia informacija 4u.gif tai ir tevu darzelyje rodo kad nestumas turetu buti 5 savaiciu. paskutines mmm buvo birzelio 21, o paskutinis ciklas buvo 28 dienos, nes nakvisa buvau pagerus, kazkaip jis man labai sutrumpejo, tai vienintele iseitis butu kad gal O ivyko veliau nei as maniau. tikiuosi kad taip ir buvo ax.gif kaip minejau, elektroninis testas neparode nestumo, bet 10miu jautrumo testas parode labai labai nezymu plona pagaliuka, vyrui rodziau tris kartus, du mane isdurnino kad ten nieko nera biggrin.gif bet trecia kart ir jis kazka pamate rolleyes.gif tai negi O buvo zymiai veliau, bet rodos kai darydavaus OT mazdaug rode lyg butu ciklas 28. nezinau nei ka manyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(TajaM @ 2013 07 23, 13:15)
Aciu uz issamia informacija  4u.gif  tai ir tevu darzelyje rodo kad nestumas turetu buti 5 savaiciu. paskutines mmm buvo birzelio 21, o paskutinis ciklas buvo 28 dienos, nes nakvisa buvau pagerus, kazkaip jis man labai sutrumpejo, tai vienintele iseitis butu kad gal O ivyko veliau nei as maniau. tikiuosi kad taip ir buvo  ax.gif  kaip minejau, elektroninis testas neparode nestumo, bet 10miu jautrumo testas parode labai labai nezymu plona pagaliuka, vyrui rodziau tris kartus, du mane isdurnino kad ten nieko nera  biggrin.gif  bet trecia kart ir jis kazka pamate  rolleyes.gif  tai negi O buvo zymiai veliau, bet rodos kai darydavaus OT mazdaug rode lyg butu ciklas 28. nezinau nei ka manyt  g.gif

na elektroniniai testai netoki jautrus, tai as pakartociau 10miu testa po poros dienu nuo paskutinio darymo ir ziureciau ar labiau ir ar greiciau isryskeja nei pries tai darytas. Siaip asmeniskai nemanau, kad testai vaiduokliauja be priezasties, tai telieka apsisarvuot kantrybe ir laukt tikintis geriausio 4u.gif
Atsakyti
[quote=-Vakare-,2013 07 23, 11:32]
na elektroniniai testai netoki jautrus, tai as pakartociau 10miu testa po poros dienu nuo paskutinio darymo ir ziureciau ar labiau ir ar greiciau isryskeja nei pries tai darytas. Siaip asmeniskai nemanau, kad testai vaiduokliauja be priezasties, tai telieka apsisarvuot kantrybe ir laukt tikintis geriausio 4u.gif

Na taip, tik ta kantrybe nebegelezine ax.gif jau tikrai noreciau arba susirgt arba suzinot kad nestuke.gif diena is dienos apie tai galvoju, bet mes cia visos turbut taip rolleyes.gif stengsiuos sendien ramiai gyvent smile.gif aciu uz pasikalbejima 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, esu ganetinai keistoje situacijoje dabar. Paskutines mm prasidejo liepos 13 diena, baigesi 17. Ciklas budavo reguliarus, nebent subludindavo tada kai patirdavau ddeli stresa. Siuo metu tikrai nestresavau del nieko, kad galetu veluoti mm. Penktadieni dariausi ryte testa - neigiamas, siandien po pietu dariausi - neigiamas. Nuo praeitos savaites jauciu dideli nuovargi, nors dirbu tik kelias valandas per diena ir tikrai nenusidirbu, taip pat buvo gausios balksvos isskyros, kurios jau baigesi, maudzia pilvo apacia kaip pries mm, kamuoja galvos skausmai, kartais buna silpna. Nuo vakar vakaro atsirado sokolado spalvos patepliojimas. Siuo metu gyvenu uzsienyje ir tikrai nenutuokiu kas cia gali detis su manimi, ar gali buti, kad as laukiuosi? Merginos, gal galit kazka patarti ar nukreipti reikiamu keliu?
Atsakyti
Pasidaryk kraujo tyrimą ir bus aišku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lindhsey @ 2013 08 27, 15:17)
Laba diena, esu ganetinai keistoje situacijoje dabar. Paskutines mm prasidejo liepos 13 diena, baigesi 17. Ciklas budavo reguliarus, nebent subludindavo tada kai patirdavau ddeli stresa. Siuo metu tikrai nestresavau del nieko, kad galetu veluoti mm. Penktadieni dariausi ryte testa - neigiamas, siandien po pietu dariausi - neigiamas. Nuo praeitos savaites jauciu dideli nuovargi, nors dirbu tik kelias valandas per diena ir tikrai nenusidirbu, taip pat buvo gausios balksvos isskyros, kurios jau baigesi, maudzia pilvo apacia kaip pries mm, kamuoja galvos skausmai, kartais buna silpna. Nuo vakar vakaro atsirado sokolado spalvos patepliojimas. Siuo metu gyvenu uzsienyje ir tikrai nenutuokiu kas cia gali detis su manimi, ar gali buti, kad as laukiuosi? Merginos, gal galit kazka patarti ar nukreipti reikiamu keliu?

O kokio ilgumo siaip jusu ciklas? kada mmm turejo pasirodyt? idomu, kiek jau dienu jos veluoja g.gif
Ciklas gali sutrikt del daug priezasciu, ne tik streso, tai gali but, kad tiesiog O susivelino del kazko kito si menesi g.gif as siaip linkus tiket NT, labai labai retai jie nerodo, nors laukies. Sakyciau jei nera kur pasidaryt kraujo tyrimo, tada luktelt dar kazkiek (priklauso kiek jau mmm veluoja) ir ziuret kas is to mineto tepliojimo issivystys (ar nurims, ar stipriau prades tept, gal tai mmm pradzia ir pan). Ir po kiek laiko vel pakartot NT, jei mmm visdar nesirodys g.gif
Atsakyti
testą kartočiau dar ir dar...
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 08 28, 17:42)
ziuret kas is to mineto tepliojimo issivystys (ar nurims, ar stipriau prades tept, gal tai mmm pradzia ir pan). Ir po kiek laiko vel pakartot NT, jei mmm visdar nesirodys  g.gif

as irgi labiau linku tiketi tai tas tepliojimas tik mmm pradzia. Man panasi situacija buvo, bet velavo net menesi, galvojau kad tikrai laukiuosi, bet testas neigiamas. Pasirodo visa diena tepliojo, kol galiausiai sekancia diena jau normaliai prasidejo mmm.
Atsakyti
Pagal visus mano paskaiciavimus turejau susirgti rupjucio 10 diena. Siandien vis dar teplioja tik truputi gausiau. Mano pirmosios mmm dienos buna itin skausmingos, be vaistu neapseinu dazniausiai. Be to, niekada nebuvo jokiu tepliojimu pries mmm...
Atsakyti