Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Sveikos,tokia keista situacija pas mane.Mmm veluoja ,nedaug pora sav jauciu keistus pozymius ,apetito padidejima ir krutine skauda Laaabai ir padidejusi.As su varine spirale 2Testai neigiami nieko nesuprantu kas cia vyksta.Dar pries 5 dienas kazkas panasaus i priespieni pasirode,nemaitinu apie2 metus.Zodziu krutine ir spenelius labai skauda toks deginimo jausmas nemaloni savijauta.Kazi gal su hormonais kas ne taip.Spirale turiu virs metu.
Atsakyti
Not@, bėkite pas gydytoją, maža kas.
Mano nėštumo testas buvo neigiamas, nes jis buvo su pasibaigusiu galiojimu. blush2.gif biggrin.gif Kai nusipirkau galiojantį, tai parodė 2 juosteles. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Not@ @ 2013 11 19, 09:55)
Sveikos,tokia keista situacija pas mane.Mmm veluoja ,nedaug pora sav jauciu keistus pozymius ,apetito padidejima ir krutine skauda Laaabai ir padidejusi.As su varine spirale 2Testai neigiami nieko nesuprantu kas cia vyksta.Dar pries 5 dienas kazkas panasaus i priespieni pasirode,nemaitinu apie2 metus.Zodziu krutine ir spenelius labai skauda toks deginimo jausmas nemaloni savijauta.Kazi gal su hormonais kas ne taip.Spirale turiu virs metu.

Pas gydytoja kreipkites kuo greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Not@ @ 2013 11 19, 10:55)

Nieko nelaukite ir prašykitės, kad gydytoja extra priimtų!... Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano situacija panaši į jūsų. Mėnesinės vėluoja savaitę, esu dariusi kraujo tyrimą pirmą turėjusių būti mėnesinių dieną, neigiamas, testai neigiami, o mmm nėra. Nėra niekada vėlavusios, vaikutį planuojam, ND intensyviai atlikinėjo šį mėnesį. Nervas tik ima. Gal kas žinot, ar būna, kad ovuliacija vėluoja ir pastojama žymiai vėliau? Dar gruodį ginekologė tikrino, jokių sveikatos problemų, viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(jurnora @ 2014 01 18, 10:20)
Gal kas žinot, ar būna, kad ovuliacija vėluoja ir pastojama žymiai vėliau?

Žinoma, būna. Savaitę galėjo vėluoti drąsiai smile.gif
Atsakyti
sveikos,

Jungiuosi i neziniukiu gretas smile.gif mmm veluoja jau 13 dienu smile.gif neseniai tikrinausi sveikatele issamiai, jokiu problemu ir sutrikimu gyd nemate... vaikiuk aplanuojame seniai jau.... NT dariausi jau gal kokius 3 bet ne vienas nieko nerodo doh.gif tik pas mane organizme nuolat HCG hormono trukumas, kiek esu dariusis tyrimu... tai gal del to nieko NT nerodo... labai noreciau tuo tiketi... pas gyd lekiu ketvirtadieni... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta.r @ 2014 01 20, 09:51)
sveikos,

Jungiuosi i neziniukiu gretas smile.gif mmm veluoja jau 13 dienu smile.gif neseniai tikrinausi sveikatele issamiai, jokiu problemu ir sutrikimu gyd nemate... vaikiuk aplanuojame seniai jau.... NT dariausi jau gal kokius 3 bet ne vienas nieko nerodo  doh.gif  tik pas mane organizme nuolat HCG hormono trukumas, kiek esu dariusis tyrimu... tai gal del to nieko NT nerodo... labai noreciau tuo tiketi... pas gyd lekiu ketvirtadieni... smile.gif

Gal jus maisot kazka, HCG ir neturi buti pas ne nescia moteri. biggrin.gif. Cia visom planuojanciom turbut HCH trukumas. Ar jus per praeitus nestumus tyretes? Didziausia tikimybe, kad jums tiesiog susivelino ovuliacija. Aisku jei daugiau pozymiu jaucias, galit HCG kraujyje issitirti.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2014 01 20, 15:49)
Gal jus maisot kazka, HCG ir neturi buti pas ne nescia moteri. biggrin.gif. Cia visom planuojanciom turbut HCH trukumas. Ar jus per praeitus nestumus tyretes? Didziausia tikimybe, kad jums tiesiog susivelino ovuliacija. Aisku jei daugiau pozymiu jaucias, galit HCG kraujyje issitirti.

na su tom raidelem man ne kazka smile.gif zodziu per praeita nestuma geriau Duphaston kad atstatytu kazkoki hormona ar kazka panasaus smile.gif su pirmuoju buvo labai neryski antra juostele...
man mmm visad reguliaros budavo... o dabar va jau 14 dienu veluoja smile.gif
nestresuoju smile.gif ketvirtadieni einu pas gydytoja ir bus aisku viskas smile.gif tikiuosi smile.gif
Atsakyti
Jums ne HcG trūksta, o PRG - progesterono, kuris palaiko nėštumą iki kol darbą perima placenta.
Atsakyti
Sveikos merginos, norėjau pasiteirauti ar kuriai nors buvo taip, kad kraujo testas nėštumui nustatyti rodė neigiamą, o iš tikrųjų laukėtės?
Atsakyti
QUOTE(baltaroze @ 2015 09 22, 20:45)
Sveikos merginos, norėjau pasiteirauti ar kuriai nors buvo taip, kad kraujo testas nėštumui nustatyti rodė neigiamą, o iš tikrųjų laukėtės?

Sunku tuo patketi, nes HCG hormono tyrimas yra pats tiksliausias nestumo nustatymo budas smile.gif Nebent tai butu laboratorijos klaida. 4u.gif
Atsakyti