Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo testas neigiamas, bet aš laukiuosi

Merginos nesidarykit tu rapipreg, dBest ir ameritek testu, visi meta vaiduoklius nors nestumo nera 4u.gif tik pinigu ir nervu gadinimas
Atsakyti
QUOTE(baltaroze @ 2015 09 22, 20:45)
Sveikos merginos, norėjau pasiteirauti ar kuriai nors buvo taip, kad kraujo testas nėštumui nustatyti rodė neigiamą, o iš tikrųjų laukėtės?

Pazistamai buvo taip, kad kraujo tyrimas rode 0, bet nesulauke mm, nuejo i echo ir pamate leliuka smile.gif taciau apie 9 savaite nustojo vystytis. Tai neaisku kaip kas buvo, greiciausiai buvo sumaise meginius laboratorijoj smile.gif
Atsakyti
Aš buvau išvis nusivylusi visais testais, nes man nieko nerodė iki 6 sav. blink.gif paskui pamačiau vaiduoklį
Atsakyti
Sveikutės, na susidūriau su tokia situacija, gal yra kam buve wink.gif
nuo paskutiniu mmm praėjo 47 dienos, testai neigiami, jau koki 10 pasidariau, požymiai kad tuoj tuoj prasides, ir krutines paskauda ir pilva. šia buvau pas gydytoja, tai dare ekoskopa, nieko ir negalejo pasakyti, sako viskas paburke, kaip ir ruoštus pastojimui g.gif liepe po savaites, tai turėciau pirmadieni daryti testa...aišku neiškentus pasidariau šiandien ir vel neigiamas.... nebežinau ka begalvoti...pas gydytoja tik 12-15 talona gavau....tai dabar iki to laiko vėl nežinioj gyventi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2015 11 26, 12:13)
nuo paskutiniu mmm praėjo 47 dienos, testai neigiami, jau koki 10 pasidariau, požymiai kad tuoj tuoj prasides, ir krutines paskauda ir pilva. šia buvau pas gydytoja, tai dare ekoskopa, nieko ir negalejo pasakyti, sako viskas paburke, kaip ir ruoštus pastojimui  g.gif  liepe po savaites, tai turėciau pirmadieni daryti testa...aišku neiškentus pasidariau šiandien ir vel neigiamas.... nebežinau ka begalvoti...pas gydytoja tik 12-15 talona gavau....tai dabar iki to laiko vėl nežinioj gyventi  doh.gif

Greičiausiai sukvailiojo ciklas ir ovuliacija įvyko vėliau. Todėl arba nesate nėščia ir ateis gerokai pavėlavę mm, arba šiuo metu labai mažas nėštumas ir testai pradės rodyti vėliau.
Galiu tik kantrybės palinkėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2015 11 26, 12:13)
nuo paskutiniu mmm praėjo 47 dienos, testai neigiami, jau koki 10 pasidariau, požymiai kad tuoj tuoj prasides, ir krutines paskauda ir pilva. šia buvau pas gydytoja, tai dare ekoskopa, nieko ir negalejo pasakyti, sako viskas paburke, kaip ir ruoštus pastojimui  g.gif  liepe po savaites, tai turėciau pirmadieni daryti testa...aišku neiškentus pasidariau šiandien ir vel neigiamas.... nebežinau ka begalvoti...pas gydytoja tik 12-15 talona gavau....tai dabar iki to laiko vėl nežinioj gyventi  doh.gif

Pasidarykite kraujo tyrima HCG nustatyti (jei nebijote adatu) 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2015 11 26, 11:13)

O kokia tavo bazine temperatura ryte? Pasimatuok. Idomu.

Man dabar ciklo 41 ciklo diena. Mmm nera, pilva skauda, kaip pries mmm, bet ju nera. Krutine rami. Maitinu vaikeli MP. Bazine kuno temperatura vakar 36,3, siandien 36,6.
Atsakyti
Sveikutės wink.gif esu naujokė, bet gal į šitą temele pataikiau smile.gif man iki mm liko 3 dienos, bet jau kokią savaitę ar ilgiau jaučiu maudimą pilvo apačioje panašiai kaip prieš mm ir krūtinė jautri pasidarė. Tad nusprendžiau šiandien ryte pasidaryti NT, bet neigiamas sad.gif tai turbūt nėštumo nėra, nes būtų bent jau vaiduokliukas tokiu laiku nes testas jautrus 10mlu. Gal kuriai iš jūsų buvo panaši situacija? Ar man dar tikėtis kad testas meluoja? smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Su vyru jau 3 men planuojam leliuka. Dabar menesimes veluoja 3 dienas. Pasidariau si ryt NT. Tacisu kaip ir neigiamas. Bet po kurio laiko labai silpnas kaip ir vaiduokliukas atsirado. Net nzn gal tik as ji matau... ar gali nedtumo testas dar neparodyti nestumo?? Ar buvo kam kam vaiduokliavo NT? smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Su vyru planuojame vaikeli jau puse metu ir kol kas nieko. Menesines mano jau kuris laikas reguliarios, 35-38 dienos, o dabar jau 43 diena. 41 diena dariausi testa - neigiamas. Taciau jauciu beveik pastovu sleikstuli, erzina kvapai, maudzia pilva, krutine, ko paprastai nebudavo, atrodo lyg turetu buti menesines bet jos neateina. Tad noriu paklausti kiek laiko testas gali nerodyti nestumo? Gal kuriai irgi ilgai nerode bet buvo nestuke.gif
Atsakyti
Sveiki,
daug ivairiu forumu skaiciau ir labai jau pasidare idomu, ar imanoma pastot 3CD. Kiek skaiciau kad pastoja ir tos kuriu ciklas ilgesnis (tada ovuliacija turetu but veliau), tai kaip manot. Mano ciklas 26 dienos jei gerai suskaiciavus, o mm trunka 2 dienas. taip ir gavosi, gruodzio 10 diena susirgau, 12 diena nesisaugojom, ar imanomas pastojimas? dariausi NT 25 diena, nieko neparode. Sutinku dar mazai laiko bet visgi. Tai dabar laukiu tuuu dieneliu ir ziuresiu kas bus.
kazkoks buvo uzejes noras tam tikram maistui, kazkuria diena valgyt negalejau pykino - bet manau kad tai psichologinis labiau dalykas. Nors vis kartais uzeina negerumas toks juntamas.
P.s. menesines daniausiai buna itin lengva forma- jokiu pabrinkusiu skaudanciu krutiniu, jokio pilvo maudimo.
Dekoju uz nuomone
Atsakyti
Sveikutes, mm veluoja 2 dienas, nors visada kaip laikrodukas, dariausi 4 testus -visi neigiami:( jau antra savaite kaip beprotiskai troskina, tai labai vandens daug pradejau gerti. Uzkieteje viduriai, jauciu maudima desineje pilvo puseje, kitoki nei pries mm. Prabudineju nakti I tualeta, diena irgi lakstau I tualeta. Prastai miegu, kiekviena ryta apie 5-6 pabundu, ko anksciau nebudavo. Tikiuosi, kad laukiuosi, gal rytoj ryte testukas parodys:)
Atsakyti