Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(doviem @ 2013 03 16, 15:06)
tai kai pasileidi faila, kuriame rodo paveiksliuka ir groja muzika tai su pele uzeik ant norimo treniruotes pavadinimo tarkim Cardio axe, Bum Bum ar pan ir paspausk ir tada pasileis automatiskai butent ta treniruote kuria paspausi. Pasibaigus treniruotei, vel gris i meniu viskas. Cia kaip per tv paleisti koki tai dvd mirksiukas.gif

Labai aciu! bigsmile.gif 4u.gif Paciai toks variantas net neatejo i galva smile.gif
Atsakyti
Po sporto rolleyes.gif

Niu tokia faina savijauta kai pasportuoji nuo dusios biggrin.gif
jauti kiekviena raumenuka tongue.gif Einu kokios skanios kakavos ta proga pasidaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 16, 15:15)
doviem,net  tavo avataras kasdien sportuoja  thumbup.gif  tai stovi, tai guli  biggrin.gif

Tai vat vis randu grazesne ir grazesne, niekaip neapsisprendziu kai atrodyti noriu lotuliukas.gif

QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 16, 15:33)
Labai aciu! bigsmile.gif  4u.gif  Paciai toks variantas net neatejo i galva smile.gif

Ner uz ka, man irgi taip buvo su sita programa kazkada, kol issiaikinau doh.gif o pagal kuri plana darysi treniruotes? g.gif
Atsakyti
Dalinuos ka radau ,ka isskaiciau ir su kuo sutinku smile.gif

Tobulo pilvuko link! Pasirodo, mūsų pilvas puikiai sutaria su kai kuriais maisto produktais, kurių dėka greičiau pasieksite matomų rezultatų.Vartodamos juos ir derindamos su sveikos mitybos taisyklėmis bei reguliariu judėjimu, iki vasaros galite pasiekti tikrai puikių rezultatų!

Pusryčiai - svarbiausias dienos patiekalas. Jeigu nevalgote pusryčių, reiškia, jog užkandžiaujate kur kas dažniau nie tie, kurie valgo pusryčius.
Kiaušinis - tinkamiausias produktas pusryčiams, kadangi jame gausu proteinų, jis suteikia energijos ir jūs ilgiau jaučiatės soti.
Pupelės - Jos reguliuoja medžiagų apykaitą ir turi daug organizmui naudingų skaidulų. Tad į savo naująjį sveikos mitybos valgiaraštį privalote jas įtraukti.
Riešutai - Juose gausu sveikųjų riebalų, jie sotūs, tad puikiai tiks užkandžiaujant. Be to, jie svarbūs ne tik dirbantiems, bet ir sportuojantiems, kadangi prisideda prie raumenų augimo.
Greipfrutas - Šis vitamino C šaltinis taip pat degina riebalus ir suteikia sotumo jausmą ilgam laikui.
Arbūzas - tikras plokščio pilvo draugas. Jo dėka iš organizmo pašalinami blogieji skysčiai, kurių "dėka" pilvas dažnai atrodo išsipūtęs.
Avokadas yra pagrindinis sveikos mitybos ingridientas. Jame gausu gerųjų riebalų, jis yra sotus ir padeda organizmui deginti kalorijas.
Atsakyti
Kaip sportininkės laikos? Aš galvoju reikia kažkaip kojas paplonint, žinau, kad tam reikalui gerai bėgiot ilgas distancijas, ar važinėt dviračiu, bet kažin ką namie galima daryt iš tokio lengvesnio kardio? Vivutė? Jumping jacks? Bėgimas vietoje? Gal galit patart? Kad nebūtų sunkiu pratimų tik lengvas ilgas cardio
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 16, 16:48)
Ner uz ka, man irgi taip buvo su sita programa kazkada, kol issiaikinau doh.gif o pagal kuri plana darysi treniruotes? g.gif

Galvoju pagal 4 (classic), nes niekaip neapsisprendziau 2 ar 3 rinktis smile.gif Kadangi mano poilsio diena bus sestadienis, tai nuo ryt jau pradesiu bigsmile.gif
Atsakyti
As siandien atvariau nuo dusios biggrin.gif
Atsakyti
mergaites primsit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(migliuuke @ 2013 03 16, 19:10)

Nu sunkiai, nes ir taip konkurencija dėl berniuko. Bet gal dar liko viena viečikė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 16, 13:10)
aij, cia jiems uzuojautos reikia  biggrin.gif  supuve zmones... smile.gif
drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 16, 15:48)
Tai vat vis randu grazesne ir grazesne, niekaip neapsisprendziu kai atrodyti noriu

čia jau tokia link kultūrizmo bobikė biggrin.gif

QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 16, 16:26)
Kaip sportininkės laikos? Aš galvoju reikia kažkaip kojas paplonint,

neįsivaizduoju, kaip įmanoma paplonint vieną vietą rolleyes.gif

o kur labas? biggrin.gif 4u.gif plačiau apie save prašom smile.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 16, 19:50)
Nu sunkiai, nes ir taip konkurencija dėl berniuko. Bet gal dar liko viena viečikė mirksiukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms,
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 16, 11:19)
norit cia siaip is musu seimyninio gyvenimo pasijuokti:  biggrin.gif

nerealiai lotuliukas.gif thumbup.gif
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 16, 11:30)
tai pasikeliu ryte, o kaip skauda sprandą doh.gif

Būna ir man taip, ypač kai noriu užmigti B glėby, tai sprandas surakintas visas, patogumo 0 bele šalia biggrin.gif Ir ryte eini kaip vėzdu gavusi doh.gif Dabar tai nebesikuklinu, kol tv žiūriu pasiglaustau, bet ateina mano laikas, verčiuosi į savo pusę ir miegu patogiai ax.gif Nors vis tiek pasitaiko dienų, kai galvą ant pagalvės ne taip pasidedu... doh.gif
QUOTE(erikae @ 2013 03 16, 13:43)
Grazu paziuret  biggrin.gif
Body revolution rezultatai per 3 menesius  bigsmile.gif
http://www.youtube.c...h?v=iHIqYgAW48k

Va į tokius video pažiūriu kai tingisi sportuoti ir galvoju "Nu moterie, jokių metimų, tu JAU esi keyje to, ką ji pasiekė. Mūsų finišas čia pat..." cool.gif Suveikia tam kartui rolleyes.gif O anksčiau tyliai pavydėdavau ir toliau nieko nedarydavau rolleyes.gif

Balionas 4u.gif Prašome apie save daugiau mirksiukas.gif

O aš vakar žinokit taip ir neišsipagiriavau iki vakaro. Užpuolė alkis (toks būna išsivėmus, kai jau pramuša ant valgymo, nors angliukai ir vycka suveikė), mieguistumas, jėgų 0. Likau be sporto. Pagalvojau, kad sportuoti besižudant ir belekaip tik tam kad užsidėti pliusiuką naudos nebus. Ir aišku moralinės pagirios - ar man to reikėjo išvis doh.gif Šiandien pliusiuką jau užsidėjau fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 16, 21:41)

šiaip juk širdžiai nesveika pachmielingam sportuoti, taip kad nieko nepralošei unsure.gif
Atsakyti