Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 16, 12:00)
deja... unsure.gif

Nesmagi patirtis. Linkiu daugiau nesusirast tokių "draugių" 4u.gif

QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 16, 16:26)
Kaip sportininkės laikos? Aš galvoju reikia kažkaip kojas paplonint, žinau, kad tam reikalui gerai bėgiot ilgas distancijas, ar važinėt dviračiu, bet kažin ką namie galima daryt iš tokio lengvesnio kardio? Vivutė? Jumping jacks? Bėgimas vietoje? Gal galit patart? Kad nebūtų sunkiu pratimų tik lengvas ilgas cardio

Na dviratis tikrai nepaplonisn, nes važinėjant dviračiu dirba trumpieji kojų raumenys, o jie deja ne plonona, o storina kojas.
Norint jas ploninti geriausia yra tempimo pratimai. Pati turiu šią 'bėdą', bet vie tiek treniruoju ne tik ilguosius raumenis, bet duodu krūvį ir trumpiesiams. Bet kitaip negaliu, ten mano vaikystės svajonė, kuri dabar išsipildė, tai mes dėl grožio negaliu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 03 16, 22:26)
Nesmagi patirtis. Linkiu daugiau nesusirast tokių "draugių"  4u.gif
Na dviratis tikrai nepaplonisn, nes važinėjant dviračiu dirba trumpieji kojų raumenys, o jie deja ne plonona, o storina kojas.
Norint jas ploninti geriausia yra tempimo pratimai. Pati turiu šią 'bėdą', bet vie tiek treniruoju ne tik ilguosius raumenis, bet duodu krūvį ir trumpiesiams. Bet kitaip negaliu, ten mano vaikystės svajonė, kuri dabar išsipildė, tai mes dėl grožio negaliu.  wub.gif

o būtent kokie tempimo pratimai ir kurioje treniruotės dalyje atliekami?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 16, 22:28)
o būtent kokie tempimo pratimai ir kurioje treniruotės dalyje atliekami?

Nesportuoju aš pagal šias programas, tai menka patarėja šiuo klausimu. Darau bendrus fizinio pratimus, o tada treniruotės gale tempimo pratimai.
Geriausias tai yra atsiklaupus gultis ant nugaros ir pagulėt kelias minutes. Bandžiau rast paveiksliuką, bet kai nežinau kaip vadainas nieko neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 03 16, 22:40)
Nesportuoju aš pagal šias programas, tai menka patarėja šiuo klausimu. Darau bendrus fizinio pratimus, o tada treniruotės gale tempimo pratimai.
Geriausias tai yra atsiklaupus gultis ant nugaros ir pagulėt kelias minutes. Bandžiau rast paveiksliuką, bet kai nežinau kaip vadainas nieko neradau  blush2.gif

įsivaizduoju tą pratimą 4u.gif
ir tai plonina kojas? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 16, 22:44)
įsivaizduoju tą pratimą  4u.gif
ir tai plonina kojas?  g.gif  blush2.gif

Vadinas gerai nupasakojau.
Kiek tiesos nežinau, bet man jį rekomendavo trenerė, kuri galvoju daugiau už mane žino. Plius pas mane užkalti yra trumpieji raumenys, nes vaikystėj daug važinėjau dviračiu ir daug bėgiojau, vėliau perėjau į trumpas distancijas. Dabar irgi dailiajam čiuožime jie turi dirbt, nes pvz žemo suktuko na niekaip nepadaryčiau, jei raumenys būtų silpni. Bet va noris, kad kojos ne tik kad būtų tvirtos, bet dar ir gražios. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 03 16, 23:01)
Vadinas gerai nupasakojau.
Kiek tiesos nežinau, bet man jį rekomendavo trenerė, kuri galvoju daugiau už mane žino. Plius pas mane užkalti yra trumpieji raumenys, nes vaikystėj daug važinėjau dviračiu ir daug bėgiojau, vėliau perėjau į trumpas distancijas. Dabar irgi dailiajam čiuožime jie turi dirbt, nes pvz žemo suktuko na niekaip nepadaryčiau, jei raumenys būtų silpni. Bet va noris, kad kojos ne tik kad būtų tvirtos, bet dar ir gražios.  ax.gif  blush2.gif

supratau 4u.gif aš išvis nežinojau, kad yra pratimų tokiems tikslams pasiekti rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
Laba vakara.
Neteko dometis ar girdeti apie toki dalyka kaip koju ploninimas, todel galiu ir klysti, bet kiek ismastau tai variantai butu: arba genetika taip apdovanojo (toks sudejimas) pvz., pas viena mano drauga blauzdos tikrai gan dideles palyginus su kitu zmoniu panasaus sudejimo nors jis ju net netreniruoja. Arba reiktu mazint bendra kuno riebalu kieki ir nedaryti pratimu, kurie augina raumens mase, o rinktis sakykim begiojima ilgomis distancijomis, nes tada idarbinamos kitos raumens skaidulos ir raumuo tampa istvermingesnis, bet nedideja. Tik dar vienas dalykas. Ar tikrai neperdedate su tomis kojomis, nes nu pripazinkit moterys linkusios tam smile.gif
O siaip kai pagalvoji... vyrai turbut naktym kaukia del keliu cm ant koju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytis`: 16 kovo 2013 - 23:52
QUOTE(Gytis` @ 2013 03 16, 23:47)
O siaip kai pagalvoji... vyrai turbut naktym kaukia del keliu cm ant koju biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif didžioji moterų dalis mielai jiems perleistų tą gėrį (ir ne tik šitą) biggrin.gif
Atsakyti
Tikiu biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus visiem mirksiukas.gif manau dabar reikės tampyt kojas tada ir susitvarkyt dietą, o jei ką, kai atšils orai lėksiu bėgiot. g.gif Pas mane šiaip jaučiasi, kad nuo sporto padidėjo raumenys (ne tik ant kojų), tai todėl ir pastorėjo jos. Ta fazė dabar, kai raumenys paaugo, o riebalai ne taip sparčiai tirpo. biggrin.gif Bus man su hanteliais daryt įtupstus ir pritupimus ir kitokį biesą biggrin.gif
Mano kojos dabar panašios kaip čia: http://data.whicdn.c...1_500_large.jpg
O norėtųsi tokių: wub.gif
http://data.whicdn.c...1_500_large.png
Atsakyti
labukas 4u.gif as speju siandien sau iseigine pasiimsiu.. zadejau begti palakstyti, bet kaip sninga doh.gif vakar visa vakara apie mityba skaiciau, maisto derinima ir visa kita, tai bandau pritaikyti is visko tai, kas man tinka ir priimtina..svoris, sudzius, stovi vietoj, nei per grama pirmyn, nei atgal...gerai kad bent siek tiek formos daileja..siandien ryte pastebejau dar viena fakta, pameciau bent po centimetra nuo zandu bigsmile.gif burunduko era eina i pabaiga lotuliukas.gif

QUOTE(Jugile @ 2013 03 16, 17:22)
As siandien atvariau nuo dusios

thumbup.gif

QUOTE(migliuuke @ 2013 03 16, 19:10)
mergaites primsit

labas 4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 16, 19:50)
Nu sunkiai, nes ir taip konkurencija dėl berniuko. Bet gal dar liko viena viečikė

hihihi.gif tu zinok as siandien nubudau anksciausiai ir mintys plauke..plauke...kol pas tave nuplauke doh.gif biggrin.gif cia pas mane, kaip pas zirafa, kol per ilga kakla daejo lotuliukas.gif susimasciau apie kalnus.. kai kopi i juos , rasei, kad buna vietu, kad uztenka vos kojai padeti blink.gif o tai jokiu apsaugos dirzu nera, ar siaip ko..._? salmu? nu negi visi ten jau tokie sportiski, kad nebijo nukristi.. g.gif suprantu kai i olas lipa, tai su virvem, bet tada lipa kaip vorai i virsu, o cia juk ne tas pats..

QUOTE(Gytis` @ 2013 03 16, 23:47)

verkia verkia tie vyra, del keliu cm.. irnesakyk.gif bet tikrai ne ant koju hihihi.gif lotuliukas.gif blush2.gif as siandien nepakaltinama, crazy nuotaika, prasom neisizeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 17 kovo 2013 - 08:51
Labas iš ryto bye1.gif Šįryt jaučiu raumenukus, kad vakar dirbau. Geras tas jausmas wub.gif
Just Me - ten aš pasakojau apie tą koją ir kilometrą žemyn biggrin.gif Matai kai kopi į olas tai prisiraišioji, o mes lipom į kalną. Ėjom kalnų avių keliais su vietiniu (jo šeimos vasaros namelis stovi kalno viršūnėje), kuris žinojo kur eina. Kai užlipom į nediduką (palyginti su tuo) kalną manęs sėdinčios prie krašto paklausė ar aukščio bijau biggrin.gif Nes ten visai kiti pojūčiai, jokių takų žmonių išmintų nėra nei turėklų - nieko. Ir kažkas klausė ar Trolltunga Norvegijoje, tai atsakau - taip smile.gif
Atsakyti