Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(MO @ 2013 03 17, 17:04)
daugelis nuo Jillian Michaels treniruočių pradeda.

O nuo kurios jos treniruotės geriausia pradėt? ax.gif Daug variantų bigsmile.gif Dar reikia išprievartaut savo rusų kalbos pagrindus, kad prisiregistruot tam puslapy, parsisiųst kad galėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 17, 09:03)
Mano kojos dabar panašios kaip čia: http://data.whicdn.c...1_500_large.jpg

Tikrai, kad ne per storos.
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 03 17, 16:17)
O nuo kurios jos treniruotės geriausia pradėt?  ax.gif  Daug variantų  bigsmile.gif Dar reikia išprievartaut savo rusų kalbos pagrindus, kad prisiregistruot tam puslapy, parsisiųst kad galėčiau lotuliukas.gif

Nežinau, pagal ją nesportuoju, gal sportuojančios patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 17, 09:49)
verkia verkia tie vyra, del keliu cm.. irnesakyk.gif  bet tikrai ne ant koju  hihihi.gif  lotuliukas.gif    blush2.gif as siandien nepakaltinama, crazy nuotaika, prasom neisizeisti  mirksiukas.gif

Taikliai pastebeta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2013 03 17, 12:52)
ko nemiegi  biggrin.gif

Internete skaitinejau visokius dalykus, tai labai lengva laiko pojuti prarast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 17, 17:21)
Nežinau, pagal ją nesportuoju, gal sportuojančios patars  4u.gif

Na siunčiuosi Body Revolution ax.gif Pažiūrėsim kas ten bus bigsmile.gif Įdomu pagal ką kitos sportuoja? Ar esat savo programas susidariusios? rolleyes.gif Kaip dažnai sportuojat (t.y. kiek kartų per savaitę ir kiek laiko treniruotė trunka?)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2013 03 17, 16:24)
Taikliai pastebeta  biggrin.gif
Papildyta:

Internete skaitinejau visokius dalykus, tai labai lengva laiko pojuti prarast biggrin.gif

o, taip, aš penktad. prisėdau po vėlyvų darbų, žiū 2 nakties kaip nieko doh.gif

Kaip tau sekasi, ar sugrįžai į rimtą?
Papildyta:
QUOTE(Red&Red @ 2013 03 17, 16:26)
Na siunčiuosi Body Revolution  ax.gif  Pažiūrėsim kas ten bus  bigsmile.gif  Įdomu pagal ką kitos sportuoja? Ar esat savo programas susidariusios?  rolleyes.gif  Kaip dažnai sportuojat (t.y. kiek kartų per savaitę ir kiek laiko treniruotė trunka?)?  4u.gif

kantrybės, kantrybės, prisijungs daugiau merginų, papasakos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 17, 17:29)
Kaip tau sekasi, ar sugrįžai į rimtą?

Po truputi. Dabar laukiu kol sitie salciai praeis ir sniegas nutirps, nes noriu eit pabegioti. Faktiskai praita ziema jau panasiu oru begiodavau, bet sia vis nenori sloga paleist, tai nerizikuoju. Tuo labiau kai mano visas kvepavimas begiojant per burna vyksta, nes kazkokiu budu, kazkada sugebejau nosies pertvara susivaryt, tai sunku per nosi kvepuot darant ka nors intensyvaus.
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 03 17, 18:26)
Na siunčiuosi Body Revolution  ax.gif  Pažiūrėsim kas ten bus  bigsmile.gif  Įdomu pagal ką kitos sportuoja? Ar esat savo programas susidariusios?  rolleyes.gif  Kaip dažnai sportuojat (t.y. kiek kartų per savaitę ir kiek laiko treniruotė trunka?)?  4u.gif

Sveikos, plepsės smile.gif

RedRed, manau, kad labai tinkamas paisrinkimas, tiosiog pagal tavo norus biggrin.gif Treniruotės neilgos, bet efektingos. Jei sąžiningai sportuosi ir prisižiūrėsi, tai tau pavyks thumbup.gif Aš su Body Revolution atsikračiau 10 kg. Bet pasiekus rezultatų svarbiausia neužmigt ant laurų ir neapsileisti vėl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2013 03 17, 16:57)
Po truputi. Dabar laukiu kol sitie salciai praeis ir sniegas nutirps, nes noriu eit pabegioti. Faktiskai praita ziema jau panasiu oru begiodavau, bet sia vis nenori sloga paleist, tai nerizikuoju. Tuo labiau kai mano visas kvepavimas begiojant per burna vyksta, nes kazkokiu budu, kazkada sugebejau nosies pertvara susivaryt, tai sunku per nosi kvepuot darant ka nors intensyvaus.

Na, taip, žiemą pradėt bėgiot rizikinga. o aš ir nemoku pro nosį kvėpuot, tik pro burną g.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš nuo pernai pavasario planuoju bėgiot, specialiai bėgimo batelius nusipirkau, bet vis neprisiruošiau ax.gif Gal šiais metais susikaupsiu smile.gif
Įdėjau į albumą dar vieną foto, kaip sakant "visam storume". Čia dar prieš sportus namuose. Sporto klubuose lankydavausi, bet nebuvau tokių pasiekus rez. kaip dabar. Nors 67 nebuvo pats blogiausias periodas, buvau ir iki 75 dasiritus blush2.gif , bet ačiū D foto neturiu biggrin.gif Bet labai greit kažkaip susigriebiau ir lėkiau į klubą sportuot
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2013 03 17, 17:20)
Tikrai, kad ne per storos.

Bet galėtų būti ir dailesnės ax.gif

QUOTE(Red&Red @ 2013 03 17, 17:26)

Daug čia pagal body revolution sportuojančių, tarp jų ir aš. Tik aš dar papildomų darau treniruočių. Tai kasdiena po treniruotę, jei tik pradedanti esi gal ir sunkoka bus pradžioje. Bet tikrai efektyvių rezultatų duodanti programa smile.gif

QUOTE(MO @ 2013 03 17, 18:27)
Na, taip, žiemą pradėt bėgiot rizikinga. o aš ir nemoku pro nosį kvėpuot, tik pro burną  g.gif  blush2.gif

Kokia žiema? Pavasaris jau! biggrin.gif
Šaltyje bėgioti ir manęs nevilioja, labai lengva gerklę persišaldyt, aprangos geros reikia, o ir šiaip nemalonu doh.gif
beje praeitą vasarą šiek tiek bėgiojau vingio parke, bet nenusipirkau gerų bėgiojimo batelių, tai kokias porą savaičių palaksčiau ir tiek..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fit Missy: 17 kovo 2013 - 17:40
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 17, 17:38)
Kokia žiema? Pavasaris jau!  biggrin.gif 
Šaltyje bėgioti ir manęs nevilioja, labai lengva gerklę persišaldyt, aprangos geros reikia, o ir šiaip nemalonu  doh.gif
beje praeitą vasarą šiek tiek bėgiojau vingio parke, bet nenusipirkau gerų bėgiojimo batelių, tai kokias porą savaičių palaksčiau ir tiek..

kuuuur jis? biggrin.gif biggrin.gif
aš bėgiojau prie minus keliolikos, neapsakomas jausmas, nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 17, 17:38)
aprangos geros reikia,

nieko ypatingo nereikia, tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti