Bet aišku, nerekomenduočiau dabar pradėt bėgiot, reikia prie šalto oro palaipsniui pratintis.
Fit Missy (grįžau patikrint nicko, vis pamirštu, norėjau užvadint Slim Fit
), nėra šalta su treningiuku, tik jis turi būt ne plonas, o iš storesnių, mano su flysiuku viduj
Bet aišku, nerekomenduočiau dabar pradėt bėgiot, reikia prie šalto oro palaipsniui pratintis.
QUOTE(MO @ 2013 03 17, 15:21)
man tai pats pats maloniausias preso skausmas
Man šikniuko
Papildyta:
QUOTE(erikae @ 2013 03 17, 15:57)
Gal pries .. bert man ten plius minus 2-3 kg "sokinedavo" bet taip dabar reguliariai auga ... 
Tai gal pasunkėjęs kūnas su raumenim, plius prieš mm
Manęs šiandien laukia pilnai 60 atsispaudimų per visą workoutą, neskaitant kitų pratimų
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 17, 19:21)
Man šikniuko 
Papildyta:
Manęs šiandien laukia pilnai 60 atsispaudimų per visą workoutą, neskaitant kitų pratimų
Z. neįveikė visų tokių kaip užplanavo, į galą pasilengvino. Įdomu kaip man bus, nesijaučiu šiandien išskirtinai energinga ar pan.
Papildyta:
o man šikniuko ni ni ni
nagi nagi, papasakok, kaip seksis
Man irgi ne..
Man pilvo raumenu
QUOTE(MO @ 2013 03 17, 20:32)
Ačiū
Tu irgi šaunuolė, nerealiai
QUOTE(MO @ 2013 03 17, 20:19)
Fit Missy (grįžau patikrint nicko, vis pamirštu, norėjau užvadint Slim Fit
), nėra šalta su treningiuku, tik jis turi būt ne plonas, o iš storesnių, mano su flysiuku viduj
Kaip pavadinsi, nepagadinsi
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 17, 20:21)
Man šikniuko 
Papildyta:
Z. neįveikė visų tokių kaip užplanavo, į galą pasilengvino. Įdomu kaip man bus, nesijaučiu šiandien išskirtinai energinga ar pan.
Papildyta:
Nu nežinau Vicious Vici iš kokio molio tu nudrėbta, vis stebini
o raumenų skausmas man irgi užpakaliuko maloniausias
QUOTE(MO @ 2013 03 17, 18:32)
oi labai ačiū
QUOTE(gitulia @ 2013 03 17, 18:58)
As jau 25 isspaudziu siam etape patobulejau nuo 10 atsispaudimu
O buvo laikas, kai ir 50 be problemu padarydavau 
Oi atsispaudimai man skaudulys. Nepadarydavau nei vieno, dabar gal iki 8 išspausčiau, bet apie pakartojimą kalbos būti negali - suglembu
RedRed, balionas tau, sveika prisijungusi
labu,plepses ir plepsys
Rodausi,kad nedingau niekur,siandien laisvadienis nuo BR..ryt antra savaite BR...
Just me,kaip tau su shredu,kokiam etape randiesi?Gal jau ne uz kalnu BR?
Rodausi,kad nedingau niekur,siandien laisvadienis nuo BR..ryt antra savaite BR...
Just me,kaip tau su shredu,kokiam etape randiesi?Gal jau ne uz kalnu BR?
QUOTE(cushy @ 2013 03 17, 19:41)
moterims visada trūkstaiki tobulybės
ačiū
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 17, 19:44)
Kaip pavadinsi, nepagadinsi
žodžiu ačiū tau, kad paskatini bėgiot, dabar tikrai taip nesibaidysiu to šaltuko, anksčiau pradėsiu nei planavau
Žinok, praeitą žiemą net minčių tokių neturėjau ir net neįsivaizdavau, kad tai taip nuostabu, fantastiška, šaltis visiškai nebaisus
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 17, 19:51)
oi labai ačiū
Šiaip esu baisiai nefotogeniška,
kur jau nefotogeniška
dėl atsispaudimų, kas nepadaro pilnų, daug efektyviau daryti nuo kelių ir visiškai prisitraukti prie žemės, nei tik pusiau prisitraukti darant pilnus.
Nu panos pasigyriau, kad geriau jaučiuos, tai dabar va guliu lovoj su 38 tempa
Teks atsisveikint su sportu kol kas...
QUOTE(Jugile @ 2013 03 17, 18:00)
Visai smagiai atrodo, reikės pabandyti QUOTE(immer @ 2013 03 17, 20:24)
Nu panos pasigyriau, kad geriau jaučiuos, tai dabar va guliu lovoj su 38 tempa
Teks atsisveikint su sportu kol kas...
Visai smagiai atrodo, reikės pabandyti
Visai smagiai atrodo, reikės pabandyti
o tai tau
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 17, 20:51)
RedRed, balionas tau, sveika prisijungusi
Aš sportuoju pagal insanity, man nuo šlaunų per pirmą mėnesį -2cm, ant kelnių iškart pasijautė 
Man svarbiausia šlaunys ir rankos, o visa kita jau kartu kiek nukris - tiek