Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

QUOTE(Red&Red @ 2013 03 17, 20:50)
Man svarbiausia šlaunys ir rankos, o visa kita jau kartu kiek nukris - tiek  bigsmile.gif  ax.gif Man tik tą Body Revolution teleido parsisiųst, ir pagal pavadinimą visai patiko  ax.gif  Šiandien dar savo senuosius pratimukus padariau, o nuo rytojaus jau pradėsiu šią programą  thumbup.gif  Kiek žiūrėjau video, tikrai smagios ir nenuobodžios treniruotės su šita trenere  thumbup.gif

nagi nekris būtent nuo rankų ir nuo šlaunų, kris nuo visur, ir tvirtės ne tik šios vietos, bet ir visas kūnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 17, 22:01)
nagi nekris būtent nuo rankų ir nuo šlaunų, kris nuo visur, ir tvirtės ne tik šios vietos, bet ir visas kūnas smile.gif

Puikiai tai suprantu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Na gal sulauksiu atsakymo nors į šį klausimą biggrin.gif Gal kuri pirkote tokį daiktą, jei taip tai kur?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 03 17, 22:03)
Sveikos.

Na gal sulauksiu atsakymo nors į šį klausimą biggrin.gif Gal kuri pirkote tokį daiktą, jei taip tai kur?
http://grizzlyfitnes...ods/8813-04.jpg

o kokį dar buvai uždavusi? g.gif aš įvedžiau į googlr, man rado pigu.lt http://pigu.lt/sport...tler?id=3700013 paieškojus pagal teikiamus kriterijus ir komplektaciją manau galima pigiau rast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 17, 19:30)
o man šikniuko ni ni ni  schmoll.gif
nagi nagi, papasakok, kaip seksis  bigsmile.gif

Kitą padarėm, pagalvojom, kad nusivėlinom šiandien, nes jis ilgokai užtruks, gal apie 40 min., o dar apšilimai, pratempimai... eina jis į rytdieną, tada galėsiu parašyti.
Papildyta:
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 17, 19:44)
Nu nežinau Vicious Vici iš kokio molio tu nudrėbta, vis stebini  biggrin.gif  Ir tuo pačiu leidi prisimint kiek daug dar tobulėt reikia  doh.gif  nežinau ar minėjai, bet kiek laiko jau namie sportuoji taip pagal programas?

Matai, tu nauja, neskaitei anų temų, aš rašiau savo istoriją. Aš sportuoju nuo vaikystės, kartais aišku su tam tikrom pertraukom dėl mokslų, šiaip dėl per didelio atsipalaidavimo ar pan., bet šiaip kaip sakoma raumuo atsimena ir greitai vėl prisiveja savo lygį. Taip pat man kovinis sportas nesvetimas ir jį dariau aš su vyrais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(immer @ 2013 03 17, 20:24)
Nu panos pasigyriau, kad geriau jaučiuos, tai dabar va guliu lovoj su 38 tempa doh.gif Teks atsisveikint su sportu kol kas...

Vargelėlis... te nors balioną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 17, 22:08)
o kokį dar buvai uždavusi?

aš irgi nemačiau unsure.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 17, 22:14)
Kitą padarėm, pagalvojom, kad nusivėlinom šiandien, nes jis ilgokai užtruks, gal apie 40 min., o dar apšilimai, pratempimai... eina jis į rytdieną, tada galėsiu parašyti.

okei, lauksim ryt 4u.gif
Atsakyti
Klausiau apie plaukų juostas, apie mano sporto programos efektyvumą biggrin.gif Bet tiek to, kai tiek plepat, tai lengva praleist pro akis smile.gif O ko ieškojau jau radau bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas! Rasau is telefono tai tik pasisveikinu, nes labai nemegstu telefonu cituoti, makalose gaunasi smile.gif Bet kiek jus pripliurpet! Ryt galesiu vel romanus rasyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 03 18, 00:03)
Sveikos.
[

Aš tokias gumas pirkau Maximoj, bet nepamenu, kiek kainavo, žinau, kad nedaug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 18 kovo 2013 - 07:19
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(cushy @ 2013 03 18, 07:18)
Aš tokias gumas pirkau Maximoj, bet nepamenu, kiek kainavo, žinau, kad nedaug  smile.gif

Maciau pas mus maximoj, apie 20 lt. Ar geros? Verta pirkt, ar paieskot kokiu nors "rimtesniu" sporto prekese?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 18 kovo 2013 - 08:51
QUOTE(MO @ 2013 03 17, 11:52)
tu ir žandus matuoji? 

aha lotuliukas.gif akimis mirksiukas.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 17, 12:30)
O aš katik pasisvėriau ir nustebau...maloniai.

thumbup.gif

QUOTE(Red&Red @ 2013 03 17, 15:58)
Sveikos, sportininkės 

labukas 4u.gif jei nuosirdziai sportuosi, tai jillian pagalba tikrai pagrazinsi kuno linijas iki birzelio mirksiukas.gif

QUOTE(MO @ 2013 03 17, 17:52)
kuuuur jis? 

as ta pati galvoju.... doh.gif prisnigo, paskui pralijo, tai dabar lauke tamsu, niuru, salta...feeeeeeeeeeeeeee..

QUOTE(MO @ 2013 03 17, 19:19)
norėjau užvadint Slim Fit  lotuliukas.gif  

biggrin.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 17, 19:54)
Just me,kaip tau su shredu,kokiam etape randiesi?Gal jau ne uz kalnu BR? bigsmile.gif

paskaiciau vakar tavo klausima ir vis galvojau galvojau, kada as cia ta anrtra lygi pradejau... nebeatsimenu doh.gif jei neklystu tai treciadieni baigiu, bet as kadangi trec i zumba vakare einu, tai ryte jillian, leidziu pamiegoti ir nekvieciu i pasimatyma biggrin.gif o nuo ketvirtadienio jau i 3 einu thumbup.gif kaip tau? ar dadejai prie kasdienio BR dar cardio? as dadedu, bet tai 10-15 min smile.gif o beje, kazkada minejai, kad ten reikes paskui treniruotese gumu kazkokiu ar dar ko? cia tos pacios, kur dabar temoje ikeltos? g.gif ko dar reikes? smile.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 17, 22:14)
Taip pat man kovinis sportas nesvetimas ir jį dariau aš su vyrais

vat as tave butent ir isivaizduoju, kaip tu vyrams kaili audi, o ne pvz kokia zumba soki tongue.gif

o as tai zinokit atsidziaugti negaliu... gryzo gyvenimo dziaugsmas..tikiuosi iki vasaros is vis istirpsiu tongue.gif energijos daug daugiau, diena igavo rezima, valgymas igavo rezima, kas man labai i nauda.. kuno linijos siek tiek grazeja, tai ir noras kyla kazka daryti..tik gero oro truksta ir butu visai super!.. vakar diena prie dekupazo vel prisedau.. vakare salika toki garbanota rysku pavasariui nusimezgiau, zodziu, man sportas pasidare kaip kadienes energijos ir geros nuotaikos uztaisas biggrin.gif pagavau "kabli" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 18 kovo 2013 - 09:07