QUOTE(MO @ 2013 03 17, 11:52)
aha

akimis
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 17, 12:30)
O aš katik pasisvėriau ir nustebau...maloniai.
QUOTE(Red&Red @ 2013 03 17, 15:58)
labukas

jei nuosirdziai sportuosi, tai jillian pagalba tikrai pagrazinsi kuno linijas iki birzelio
QUOTE(MO @ 2013 03 17, 17:52)
as ta pati galvoju....

prisnigo, paskui pralijo, tai dabar lauke tamsu, niuru, salta...feeeeeeeeeeeeeee..
QUOTE(MO @ 2013 03 17, 19:19)
norėjau užvadint Slim Fit
QUOTE(Vijora @ 2013 03 17, 19:54)
Just me,kaip tau su shredu,kokiam etape randiesi?Gal jau ne uz kalnu BR?
paskaiciau vakar tavo klausima ir vis galvojau galvojau, kada as cia ta anrtra lygi pradejau... nebeatsimenu

jei neklystu tai treciadieni baigiu, bet as kadangi trec i zumba vakare einu, tai ryte jillian, leidziu pamiegoti ir nekvieciu i pasimatyma

o nuo ketvirtadienio jau i 3 einu

kaip tau? ar dadejai prie kasdienio BR dar cardio? as dadedu, bet tai 10-15 min

o beje, kazkada minejai, kad ten reikes paskui treniruotese gumu kazkokiu ar dar ko? cia tos pacios, kur dabar temoje ikeltos?

ko dar reikes?
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 17, 22:14)
Taip pat man kovinis sportas nesvetimas ir jį dariau aš su vyrais
vat as tave butent ir isivaizduoju, kaip tu vyrams kaili audi, o ne pvz kokia zumba soki
o as tai zinokit atsidziaugti negaliu... gryzo gyvenimo dziaugsmas..tikiuosi iki vasaros is vis istirpsiu

energijos daug daugiau, diena igavo rezima, valgymas igavo rezima, kas man labai i nauda.. kuno linijos siek tiek grazeja, tai ir noras kyla kazka daryti..tik gero oro truksta ir butu visai super!.. vakar diena prie dekupazo vel prisedau.. vakare salika toki garbanota rysku pavasariui nusimezgiau, zodziu, man sportas pasidare kaip kadienes energijos ir geros nuotaikos uztaisas

pagavau "kabli"