Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

shypsenyte, ir man labai prasau i AZ 4u.gif as irgi tik sau ir del saves 4u.gif BUCIAU LAAAABAI LAAAABAI DEKINGA 4u.gif
Atsakyti
Parasiau abiem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 18, 17:53)
Tuoj visom persiusiu ta pacia zinute kaip doviem rasiau 4u.gif

Tai priimkit ir mane i kompanija. Gal ir man pades kelis kg pamest g.gif
Atsakyti
atsiprasau,nepamenu,kuri nare, deka BR ,atsikrate 10kg. g.gif
Jei pazinot save biggrin.gif parasykit,ar ir jos rekomenduojamo mitybos plano laiketes? rolleyes.gif
VIESAI DEKOJU SHYPSENYTEI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 18, 18:35)
VIESAI DEKOJU SHYPSENYTEI 4u.gif  4u.gif  4u.gif

prisidedu prie padėkų 4u.gif
O man vakarienė kaip nusivėlino, eina kakot doh.gif Atrodo greit viską susiruošiau, o dabar tik sudėjau virti, o jau 7 tuoj doh.gif Ir be vakarienės be ryšio likt, nes daugiau nieko nevalgiau, laukiu ir vėlai jau bus, per treniruotę bus sunku ir pavalgius ir nevalgius. ot fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 18, 19:35)

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 18, 19:48)
prisidedu prie padėkų 4u.gif

Kad tik padetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 18, 18:53)
Tuoj visom persiusiu ta pacia zinute kaip doviem rasiau 4u.gif

Ir aš labai labai prašyčiau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 18, 20:35)
atsiprasau,nepamenu,kuri nare, deka BR ,atsikrate 10kg. g.gif
Jei pazinot save biggrin.gif parasykit,ar ir jos rekomenduojamo mitybos plano laiketes? rolleyes.gif

Čia aš smile.gif Jau rašiau porą kart, kad atsisakiau visko, kas su cukrumi ir baltų miltų. To mitybos plano smarkiai nenagrinėjau, bet panašu, kad ten tiesiog sveikos mitybos principai, daug kur aptarti ir išnagrinėti. Valgau košes, virtas vandeny su keliom razinom ir vaisiais, pietums dažnai garinta ar kepta orkaitėj mėsa arba žuvis su grikiais, daaaaug daržovių. Užkandu keliais riešutais ar datulėm. Liesa varškė, kiaušiniai. Eksperimentuoju iš Sedindriukės blogo.
Atsakyti
shypsene, gal galima ir man i AZ... blush2.gif Buciau labai dekinga...
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 03 18, 21:31)
Čia aš  smile.gif  Jau rašiau porą kart, kad atsisakiau visko, kas su cukrumi ir baltų miltų. To mitybos plano smarkiai nenagrinėjau, bet panašu, kad ten tiesiog sveikos mitybos principai, daug kur aptarti ir išnagrinėti. Valgau košes,  virtas vandeny su keliom razinom ir vaisiais, pietums dažnai garinta ar kepta orkaitėj mėsa arba žuvis su grikiais, daaaaug daržovių. Užkandu keliais riešutais ar datulėm. Liesa varškė, kiaušiniai. Eksperimentuoju iš Sedindriukės blogo.

UPS blush2.gif atsiprasau,db jau pradedu prisimint blush2.gif daugiau tikrai nebeklausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 03 18, 20:41)
shypsene, gal galima ir man i AZ... blush2.gif  Buciau labai dekinga...

Galima 4u.gif

As truputi ne i tema blush2.gif bet gal kuri zinot, kokia programa ir is kur reikia atsisiusti, kad nebemestu issokanciu reklamu? Buvau atsisiuntusi, bet man atrodo ten tik bandomoji versija buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 03 18, 20:41)
shypsene, gal galima ir man i AZ... blush2.gif  Buciau labai dekinga...

Man taip pat blush2.gif
Atsakyti