Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

Labas rytas biggrin.gif as zinokit kaip nustebau del MN poelgio vakar blink.gif skambino draugai vakar, atvvaziuot norejo, na cia del darbu visokiu daugiau, tai MB pirmiau paklause kiek laiko as zadu treniruotiss ir tada draugams pasake kada atvaziuoti bigsmile.gif aisku kur tokiu atveju bedingsi? Teko sportuoti, nors tinginys ir puole, nes treniruotes metu masciau gal nepilna kardio daryti, bet nusprendziau, kad jei jau darau tai pilnai... Turiu pastebeti, kad per kardio 1 pratimo pradzioj nepadariau visai, o dabar jau darau, nors tikrai nevisus juos istempiu tiek, kiek daro JM komanda ta, bet tikiuosi su laiku ir man taip iseis blush2.gif
Atsakyti
labas pupos ir uogiuk mirksiukas.gif

O Gytis albume yra? mastau ar cia su bikiniu save jusu teismui ireminti ar kokius sexy apatinius traukti lotuliukas.gif o jei rimciau, vis labiau kirba mintis susipazinti, bent jau is nuotrauku... baisiai faina, cia pas jus wub.gif

QUOTE(Just a girl @ 2013 03 19, 07:01)
Nepykite, bet man cia skamba siek tiek maniakiskai..  nesuprantu, kodel "bent jau sesis kartus".. g.gif

ziurint kokia programa 4u.gif kaip sake Body revolution ir sudaryta taip- 6 dienos sporto, viena ilsetis...o 30 days shred, ir yra tikslas, per 30 dienu pagrazinti kuna 4u.gif net trenere pati sake, kad- Jus man duodate tiek mazai laiko, o as jums zadu daug...todel praso, skatina, liepia, dirbti pilnu pajegumu, tas 25 min ,kad paskui tie rezultatai matytusi...Kai pradejau, pradejau kasdien butent nuo tu 25 min ir po jau atrodydavau ,kad mirsiu,kunas visai buvo istezes.. o laikui begant dadedavau kardio vis po truputi, nes jauciau, kad darosi lengviau, kad galiu...dabar reali treniruote 40 min. Jei sportuoji 4 kartus i savaite,ir tau tinka, tikrai labai puiku 4u.gif kiekvienas vezam savo kruvi mirksiukas.gif

QUOTE(cushy @ 2013 03 19, 08:40)
*Norint, laiko visada galima rasti. Juk SM parašinėt laiko randat? Sportas+dušas namuose užima 40 - 60 min  smile.gif Ir beveik nekainuoja  thumbup.gif

4u.gif nerasi laiko kasdien, daryk kas antra 4u.gif bet negalima veliau nei kas trecia, nes po triju dienu pertraukos raumenys pamirsta... ir vel lyg pradetum nuo nulio..as nekalbu apie tas , kurios ilga laika, ar pastoviai, ar daug metu sportuoja...as kalbu apie pradedancias, kurios pasportuoja, tada daro keliu dienu pertrauka ir vel...

QUOTE(doviem @ 2013 03 19, 08:41)
o dabar jau darau, nors tikrai nevisus juos istempiu tiek, kiek daro JM komanda ta, bet tikiuosi su laiku ir man taip iseis blush2.gif

zinoma kad iseis!!!! o tu jam padekok uz palaikyma toki 4u.gif Maniskis vakar irgi parode "supratinguma" doh.gif neatsinese pilnos lekstes sumustinuku/uztepeliu i svetaine...o suvalges nueidavo i virtuve ir vis po viena pasiimdavo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, ačiū shypsenyte (taip turbūt parašiau) už laiškelį, permečiau akimis, tai per kavos pertraukėlę turėsiu ką veikti thumbup.gif Labai įdomu ir atrodo aiškiai parašyta, tik va excel'inę lentelę reiks pasinagrinėti, ten visko tieeek daug blink.gif Bet tikriausiai pirma reikia perskaityti tas knygeles, kurias atsiuntei, o po to žiūrėti į lentelę bigsmile.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif jau po pusryciu,begsiu sportintis tuoj 4u.gif
siandien bandysiu kelt savo foto(karpiau ,karpiau vakar doh.gif ,marazmas) biggrin.gif
man irgi labai patiko shypsenytes atsiusta info thumbup.gif daug ko dar nezinojau,truputi nuliudau,kad mano megiama zele pateko i raudona pakopa unsure.gif na bet...svarbu,kad db zinau bigsmile.gif
doviem,o TB tai thumbup.gif super,palaikyma turi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 19 kovo 2013 - 09:47
Man irgi labai patiko shypseneles atsiusta info thumbup.gif Vakare bus tik daugiau laiko viska atidziau persiskaityti, nes dabar tik trumpai permeciau akimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 19, 10:01)
Labas rytas, ačiū shypsenyte (taip turbūt parašiau) už laiškelį, permečiau akimis, tai per kavos pertraukėlę turėsiu ką veikti thumbup.gif Labai įdomu ir atrodo aiškiai parašyta, tik va excel'inę lentelę reiks pasinagrinėti, ten visko tieeek daug blink.gif Bet tikriausiai pirma reikia perskaityti tas knygeles, kurias atsiuntei, o po to žiūrėti į lentelę bigsmile.gif

Jeigu bus kas neaisku, tai parasykit. Ten tik atrodo labai daug visko 4u.gif

Del laiko neturejimo sportui, tai galiu pasakyti, kad visada buna laiko tam, ko tikrai norite. Mum taip sakydavo lietuviu mokytoja, kai sakydavom, kad nebuvo kada namu darbu daryti biggrin.gif Ir is tikruju juk taip ir yra smile.gif
Atsakyti
Kartais taaaaaip nekenčiu insanity doh.gif Bet savijauta po treniruotės ir dušo viską atperka smile.gif
Atsakyti
Galetu MB dar palaikyti ir su maistu, net tik cia su sportu 1 karta biggrin.gif

shypsenyte, aciu uz visa info, kol kas tik akim permeciau ryte, o vakare gal ar dienos metu bandysiu atidziau pasiziureti. 4u.gif

Sianakt siaubingai blogai miegojau... Vis dar susapnuoju vestuves savo, bet tai nebuna grazus sapnas, o kazkoks stresinis, nors po vestuviu jau nemazai laiko praejo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Just a girl @ 2013 03 19, 07:01)
Nepykite, bet man cia skamba siek tiek maniakiskai.. Organizmui irgi reikia poilsio, negalima jo kasdien kankinti, raumenims butina pailseti. Aisku, kalbu pirmiausiai apie savo organizma, gal Jusu kitoks. As sportuoju tiek namie, tiek grupiniuose uzsiemimuose, is viso 3-4 kartai per savaite, po valanda, matau rezultatus, nesuprantu, kodel "bent jau sesis kartus".. g.gif

Nieko cia maniakisko nera. Treniruotes sudarytos tokios, kad butu galima kas diena sportuoti. Pagal dauguma programu treniruote trunka 30 min. Sudek viska i kruva, tai gaunasi 3 val per savaite. Ar gi cia daug? Labai mazai biggrin.gif
Atsakyti
just a girl,tai 3-4kartai per sav.po valanda puiku,o 6kartai i savaite po 30min.jau manjakiska ? blink.gif
Atsakyti
O dėl sportavimo 6 k. per savaitę, tai pritariu pilnai, kad nieko čia tokio. Juk tai ne kiekvieną dieną su sunkiais svoriais dirbti. O ir treniruotės ne taip ilgai trunka. Ir bent jau man sportuojant beveik kasdien kažkaip lengviau priprasti prie to sportavimo ritmo, tai tampa tarsi neatsiejama dienos dalimi 4u.gif
Aš šiandien jau daug geriau jaučiuosi, planuoju antroje savaitės pusėjo vėl pradėti sportuoti. Mano naujasis sporto kilimėlis taip ir kviečia būti išbandytas biggrin.gif

QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 19, 08:50)
Del laiko neturejimo sportui, tai galiu pasakyti, kad visada buna laiko tam, ko tikrai norite.
Tikrai taip drinks_cheers.gif Apkarpius laiką prie kokio TV ar kompiuterio, to laiko tikrai atsiranda.
Atsakyti
As dabar tikriausiai uzduosiu labai kvaila klausima blush2.gif bet kam jum tas kilimelis? Kaip as suprantu, tai pratimam, kuriuos atsigulus reikia daryti, bet man kazkaip ir kilimo uztenka. Ar dar kazkokia funkcija jis atlieka? g.gif
Atsakyti