labas pupos ir uogiuk
O Gytis albume yra? mastau ar cia su bikiniu save jusu teismui ireminti ar kokius sexy apatinius traukti

o jei rimciau, vis labiau kirba mintis susipazinti, bent jau is nuotrauku... baisiai faina, cia pas jus
QUOTE(Just a girl @ 2013 03 19, 07:01)
Nepykite, bet man cia skamba siek tiek maniakiskai.. nesuprantu, kodel "bent jau sesis kartus"..
ziurint kokia programa

kaip sake Body revolution ir sudaryta taip- 6 dienos sporto, viena ilsetis...o 30 days shred, ir yra tikslas, per 30 dienu pagrazinti kuna

net trenere pati sake, kad- Jus man duodate tiek mazai laiko, o as jums zadu daug...todel praso, skatina, liepia, dirbti pilnu pajegumu, tas 25 min ,kad paskui tie rezultatai matytusi...Kai pradejau, pradejau kasdien butent nuo tu 25 min ir po jau atrodydavau ,kad mirsiu,kunas visai buvo istezes.. o laikui begant dadedavau kardio vis po truputi, nes jauciau, kad darosi lengviau, kad galiu...dabar reali treniruote 40 min. Jei sportuoji 4 kartus i savaite,ir tau tinka, tikrai labai puiku

kiekvienas vezam savo kruvi
QUOTE(cushy @ 2013 03 19, 08:40)
*Norint, laiko visada galima rasti. Juk SM parašinėt laiko randat? Sportas+dušas namuose užima 40 - 60 min

Ir beveik nekainuoja

nerasi laiko kasdien, daryk kas antra

bet negalima veliau nei kas trecia, nes po triju dienu pertraukos raumenys pamirsta... ir vel lyg pradetum nuo nulio..as nekalbu apie tas , kurios ilga laika, ar pastoviai, ar daug metu sportuoja...as kalbu apie pradedancias, kurios pasportuoja, tada daro keliu dienu pertrauka ir vel...
QUOTE(doviem @ 2013 03 19, 08:41)
o dabar jau darau, nors tikrai nevisus juos istempiu tiek, kiek daro JM komanda ta, bet tikiuosi su laiku ir man taip iseis
zinoma kad iseis!!!! o tu jam padekok uz palaikyma toki

Maniskis vakar irgi parode "supratinguma"

neatsinese pilnos lekstes sumustinuku/uztepeliu i svetaine...o suvalges nueidavo i virtuve ir vis po viena pasiimdavo