QUOTE(Just a girl @ 2013 03 19, 07:01)
Nepykite, bet man cia skamba siek tiek maniakiskai.. Organizmui irgi reikia poilsio, negalima jo kasdien kankinti, raumenims butina pailseti. Aisku, kalbu pirmiausiai apie savo organizma, gal Jusu kitoks. As sportuoju tiek namie, tiek grupiniuose uzsiemimuose, is viso 3-4 kartai per savaite, po valanda, matau rezultatus, nesuprantu, kodel "bent jau sesis kartus"..
Na nematau nieko čia maniakiško. Vieniem gal reikia kitiem ne kiekvienas prisitaiko kaip kam patinka ir kaip tinka.
QUOTE(gitulia @ 2013 03 19, 11:43)
cushy, as lygiai taip pat negaliu pakest suoliuku ir auksto intensyvumo cardio. Mano pulsas kyla i padebesius ir tai jau gaunasi ne treniruote svorio metimui ar kuno dailinimui, bet sokas organizmui.Todel kol kas perejau prie JM BR. Sitos treniruotes tikrai man labiau tinka, pulsas visada normos ribose, kruvio gauna ir kojos ir rankos, naudojami hanteliukai, su kuriais pratimai man labai prie dusios. Gal kruvio siek tiek mazai is to pusvalandzio, bet niekas netrukdo prijungti kokio elipsinio ar dar keletos pratimu po to.
Tai matyt tai nėra tavo treniruotė.

O šiaip tai iš patirties galiu pasakyt ko pradžioj nekenti, nemėgsti, vėliau kai tai pavyksta patiri dvigubai daugiau malonumo.