Įkraunama...
Įkraunama...

Perkūnkiemis

QUOTE(1cesna1 @ 2014 08 14, 17:43)
Ir aš prisidedu prie sveikinimų  wub.gif !!!

Kvieciu i storuliu kluba. smile.gif I Rubenso moteru kluba. smile.gif
Atsakyti
Aha, storulė atsirado biggrin.gif Dviejų vaikų mama o kaip studentė lakstei thumbup.gif Rubenso moterytės lašinių rinkutėmis puošėsi lotuliukas.gif

Beje, šiandien Bernardinuose šeimynėlę mačiau: tėtis, mama ir 5 vaikiukai. Bet esmė tame, kad vyriausiam kokie 4, o jauniausiom dvynukėm po gerą pusmetį, nes jau sėdinčios. Likę berniukas ir mergytė kaip tik į viduriuką telpa kaip pametinukai (vertinant pagal ūgį). Ir kurios čia iš mūsų kartais verkia, kad sunku su saviškiais? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalipse: 17 rugpjūčio 2014 - 20:12
Amelita sveikinu thumbup.gif , geris tie vaikiukai wub.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimu!

Ka veikti Ventspily kai nuolat lyja? sad.gif Vandens parkas vienas uzdarytas, kitas po atviru dangum sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MargaritaB: 20 rugpjūčio 2014 - 10:44
QUOTE(MargaritaB @ 2014 08 20, 11:43)
Prisidedu prie sveikinimu!

Ka veikti Ventspily kai nuolat lyja? sad.gif Vandens parkas vienas uzdarytas, kitas po atviru dangum sad.gif

Eikit i Ventspilio pili. Rekomenduoju.
Atsakyti
Amelita, šaunuoliai jūs wub.gif

QUOTE(Amelita @ 2014 08 20, 11:04)
Eikit i Ventspilio pili.  Rekomenduoju.

čia tą Livonijos ordino? Mums nepaliko įspūdžio, kiemelis gražus tik. Ir valandos jai pakanka.
Norėjau pasiūlyt į vandens parką, bet sakot, kad uždarytas.
Iš tiesų tai tada ir nėr ką ten veikt, kai lyja... Kai važiuoji prie jūros, tai ir nori būt prie jūros biggrin.gif
Mes, tai, jaučiu, pavėlavom su Ventspiliu - ten nebent su mažais vaikais važiuot, dėl pramogų nemokamų biggrin.gif . O pajūris man mielesnis mūsiškės Nidos. Ir ne tik pajūris. Na, pabandėm vieną kartą, ir pakaks. Neprisijaukinom mes to taip lietuvių mėgiamo Latvijos kurorto.
Bet va, tiesa, Jūrmalą įtraukiau į savo gražiausių miestų sąrašėlį. Nereali ji man. Norėsiu grįžt.

Atsakyti
Sveika, man Ventspilis labai patiko. Buvome ten is viso 3 savaites. Yra toks kalnas, pagooglink, ten daug pramogu. Nusileisk su tokiu ratu nuo jo ir t.t. Man tai labai patiko. O vaikams tai be zodziu...smile.gif O pilis mums patiko. Mes ten vaiksciojome gal 2 val. Nera ka lyginti su musu Gedimino pilim, kur uztenka 10 min. Plaukit kateriu, aisku kai nelis. Nida man patinka. Grazu. Bet nepatinka jos nuomos kainos. Ir vaikams ten nera pramogu, nebent tik jura, smelis ir mokamos pramogos kaip batutai, masyneles. Man labai patiko Ventspilio papludimys: karstynes, laipynes, suoliukai, kas diena plaunami ir tvarkomi wc, kuriuose rasdovome net popieriuko. smile.gif Man viskas ten labai patiko. Dviraciais kiek ten galima vazineti..Mano vaikams ten rojus. O kokie skanus ju ledai. Su klevo sirupu. Porcija pamenu kainavo apie 3 Lt, bet koks jos dydis apie 200ml. smile.gif
Atsakyti
Tai mes jau seniai grįžę iš ten, buvom liepą, keliavom po Latviją, o Ventspily savaitę buvom apsistoję. Visa laimė, kad orai tuo metu geri buvo, nelijo. Kateriu plaukėm, plaukimas kaip plaukimas. Bet man smagiau Nidoj su Kurėnu paplaukiot vis tiek tongue.gif .
Tai va, sakau, kad pavėlavom - kai vaikai maži buvo, būtų gal ir labai gerai ten buvę, o dabar tos karstyklės, mašinytės ir kitos pramogos jau nelabai aktualu, na, Barborai kai kur šiek tiek dar.
Aišku, kas gražu, tai karvės lotuliukas.gif
Apie pilį tai skaitau ir negaliu patikėt, kad apie tą pačią kalbam - mes ten per pusvalanduką apsisukom. Va, kai grįždami į Rundalės pilį užsukom, ten tikrai buvo ką apžiūrėt.
O ledai tai man Baltarusijoj skaniausi lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 08 21, 10:41)
O ledai tai man Baltarusijoj skaniausi  lotuliukas.gif .

O ten dar nesu buvus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 21 rugpjūčio 2014 - 11:38
Sveikos kaimynes! Gal atsirastu mamyte auginanti savo vaikeli ir kartu galinti darbo dienomis priziureti 2 metu mergyte? Lauksiu pasiulymu az 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas galetu paskolinti valandai DailyCard kortele? va tokia

Buciau dekinga. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 04 rugsėjo 2014 - 11:44
AČIŪ errachkai už paskolintą kortelę. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti