Įkraunama...
Įkraunama...

Perkūnkiemis

į sveikatėlę 4u.gif
beje, labai gražiai atrodot jūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2014 09 06, 14:36)
į sveikatėlę 4u.gif
beje, labai gražiai atrodot jūs 4u.gif

Dekui. 4u.gif Storeju. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 09 06, 14:21)
Dekui.  4u.gif Storeju.  cool.gif

Kokios puikios naujienos, Amelita!!! Sveikinu!!! Lengvo nešiojimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauritute @ 2014 09 08, 23:29)
Kokios puikios naujienos, Amelita!!! Sveikinu!!! Lengvo nešiojimo smile.gif

Aciu. Lauksiu ir taves prisijngiant. smile.gif Kaip sekas naujuose namuciuoce?
Atsakyti
Su pedagogu diena! Kaip siandien sake Zuokas-mes visi esame mokytojai, savo vaikams, artimiesiems...
Atsakyti
Labas, Margarita, is kito forumo supratau, kad turejai palikti savo darbuka darzelyje? Kodel? Juk galejai vaika vesti i prailginta grupe po pamoku...

Kaip kitos laikosi?

As pilvuka auginu. Storeju kaip drakoniukas. Realiai visas svoris ant pilvuko.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 10 25, 12:32)
Labas, Margarita, is kito forumo supratau, kad turejai palikti savo darbuka darzelyje? Kodel? Juk galejai vaika vesti i prailginta grupe po pamoku...

Kaip kitos laikosi?

As pilvuka auginu. Storeju kaip drakoniukas. Realiai visas svoris ant pilvuko.

Esu seimos zmogus, tad bet kokiais budais stengiuosi ir siekiu kuo daugiau laiko skirti seimai. Kada, jei ne dabar dziaugtis savo vaiku buvimu salia! Isnaudoju kiekviena akimirka ir galimybe! Dziaugiuosi, kad galiu derint, rinktis darbus ir kuo daugiau buti su vaikais... prailginta - ne mano vaikams... taip buvo ir yra ir su darzeliu ir su mokykla... tokia jau as esu...

Del taves labai dziaugiuosi! Gal jau zinote, ka sesutes tures: sese ar broli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MargaritaB: 26 spalio 2014 - 22:14
QUOTE(MargaritaB @ 2014 10 26, 23:11)
Esu seimos zmogus, tad bet kokiais budais stengiuosi ir siekiu kuo daugiau laiko skirti seimai. Kada, jei ne dabar dziaugtis savo vaiku buvimu salia! Isnaudoju kiekviena akimirka ir galimybe! Dziaugiuosi, kad galiu derint, rinktis darbus ir kuo daugiau buti su vaikais... prailginta - ne mano vaikams... taip buvo ir yra ir su darzeliu ir su mokykla... tokia jau as esu...

Del taves labai dziaugiuosi! Gal jau zinote, ka sesutes tures: sese ar broli?

Suprantu svarbu seima, vaikai. 4u.gif

Nezinau ko laukiam. Per echo normaliai nepasirode. smile.gif

Atsakyti
sveiki, esu dviejų aktyvių berniukų (2 ir 4,6 m.) mama, gyvename Gineitiškėse, visai šalia Perkūnkiemio. Mielai susidraugautume su šeimomis, kurios augina panašaus amžiaus vaikučius, žiemos metu ir su rogutėmis galėtume susitikti pakeliui vieni pas kitus (vakarais arba savaitgaliais). Mūsų tėtis vaikų sporto treneris, tad pasiorganizuotume ir aktyvių pramogų su bendraminčiais. Lauksiu Jūsų žinučių į az. Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
peticija
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 12 03, 22:52)

Man tai kosmosas, kas išvis tokias peticijas pasirašinėja.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 12 07, 00:28)
Man tai kosmosas, kas išvis tokias peticijas pasirašinėja.

Kosmonautai pasirašinėja. smile.gif

Ar jau puošiate eglutes namie?

Atsakyti