Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

Normali palyginus ta sodo centro zeme ax.gif

Pasejau siandien aukstaugius 4u.gif Jei viskas,kas paseta isdygs, tai siemet su pomidoru seja baigta bigsmile.gif

Is aukstaugiu planuoju auginti siemet cinkovic yugosliavien; Brandywine black; De barao juodus; Krasnaja zvezda;Ciornomor; German Johnson; Babushka selection.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 14, 21:27)
Kas pirkote zemes Sodo  centras pomidorams paprikoms ir agurkams, ar gerai pasiteisino

aš jas pernai pirkau, man nelabai patiko ax.gif Verdeteros šiemet irgi neteko matyt, bet dabar jau nebeaktualu - prasideda sodinimas į didesnę tarą. Perku Durpetos - taip pasitaikė, kad visad jos radau, kiek žemės važiavau. O diedui atrakcija.. pirštą prie smilkinio sukioja - 'du hektarus žemės auginimui turi, o pakiukais perki' doh.gif
Atsakyti
Max baze man netinka - laaabai toli,, man tik Senukai ir dideliu maisu nebuvo vakar, tai turejau kelis pirkt mazesnius, na ziuresiu i savo augaliukus , kaip jiems patiks , as tik i durpines sodindavau. Sejimui pomidoriukams dar turiu to plauso.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 14, 18:42)

ot ir ne. Derlius tikrai didesnis dviem stiebais auginant. Dėl ankstyvumo nesiginčysiu, tiesiog nebandžiau lygint.

Supranti, del to tai faktas, kad du stiebai produktyviau nei vienas, bet as truputi ne apie tai kalbejau, Banancika ZADU SODINTI po pora krumu salia vienas kito, na, panasiai kaip du stiebai augs, tik su atskirais saknynais, panasiai kaip toj foto kur lauke eile pomiku augo, berods Gaudvile buvo ikelusi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 14, 22:03)
Banancika ZADU SODINTI po pora krumu salia vienas kito, na, panasiai kaip du stiebai augs, tik su atskirais saknynais

tai lauksim atsiliepimų, kaip ten jiems seksis augti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 14, 22:27)
Kas pirkote zemes Sodo  centras pomidorams paprikoms ir agurkams, ar gerai pasiteisino, nes Senukuose neradau Durpetos , ar jie nebeprekiauja ir Verdeteros siais metais niekur neradau. O maximoje irgi tinkamu nemaciau, kazkokios uzsienietiskos , as jomis nepasitikiu.

Verdeteros ir Klp. senukai taip "taupiai" uzsisake, vyras anadien paeme paskutini maisa, tai toks jausmas, kad as viena visus ir ispirkau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 03 14, 20:54)
Viskas, jau durpės dėžutėje, vėlevėlės su numeriu padarytos.
Tany, o kaip mudviejų sutarimas, ryt aš be auto. Paprašysiu, kad vyriškis parvežtų. Gal ką nors savaitgaly susitarsim, jei tavo sveikata leis.
Papildyta:
Ačiū, jei pasiseks, šiandien gimdysiu mirksiukas.gif. Laukiu 22 val.

nu nereikejo laukt 22, 21:08 uztenka smile.gif... as jau baigiau sian darbus, ispikiavau blush2.gif spranda patempiau prie viso doh.gif per sunkus padeklas gavosi... timtelejau nesti ir vos neapsi.... nu bet negu paliksi ant zemes valiuotis, reikejo partemti i kambari.... bus man rytoj linksma doh.gif kad tik pajudinciau spranda, nes dabar stiprokai skaudena...
del susitarimo manau rytoj, jei turesiu sveikatos uzvesiu vakare pati, nes
1. vietos nera visai doh.gif
2. savaitgali galim nebuti namie

QUOTE(Venta9 @ 2013 03 14, 21:27)
Kas pirkote zemes Sodo  centras pomidorams paprikoms ir agurkams, ar gerai pasiteisino, nes Senukuose neradau Durpetos , ar jie nebeprekiauja ir Verdeteros siais metais niekur neradau. O maximoje irgi tinkamu nemaciau, kazkokios uzsienietiskos , as jomis nepasitikiu.

nu Durpetos aisku geresne(Sodo centro turi siuksliu, bet isrankioju), tai as siandien pripirkau 8 maisus sodo centro ir jau 2.5 nera blink.gif ...o cia tik kelis(~30) pomidoriukus ispikiavau doh.gif
rytoj-poryt reiketu dar dyckiam vazonus padidint, pipiram ir reiketu daugiau veitos jauciu, kazkaip ziemos pradzioj ne tos vazonus paciupau, tada dideli atrode, o dabar ziuriu kad turiu dar didesniu, tai nezinau ar cia prasideti su pipirais ar ne, bet kituose gali but veitos mazoka iki geguzes blush2.gif
Atsakyti
Mano mergiotė užmigo eisiu pasidarbuot biggrin.gif bet tikriausiai dar nesėsiu tik užsimerksiu sėklas į gluosnių vandenį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 14, 23:13)
tai lauksim atsiliepimų, kaip ten jiems seksis augti  smile.gif

Auginsim, stebesim, komentuosim mirksiukas.gif
O ta kirminu diena nerekomenduojama tipo tik seti ar ir pikiuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 14, 16:24)
Mergyckio saunuoles  biggrin.gif prikukavot

Oi tany,aš tau ryt ir lakštingala pasuoksiu,kad tik tų depresijų tau nebūtų biggrin.gif Saintlinai vieversiu -kad marčią prišaukčiau.Anksti kėlęs,anksti vedęs ... tongue.gif
QUOTE(xxkamane @ 2013 03 14, 16:43)
Adija o kokie tarpai tarp pomidoru?
Cia ne tu darei tris lysves siltnamyje? ax.gif

Nu ne aš,nes trys lysvės-tai du takai,o man ir vienam takeliui vietos gaila.Bevielyčiau net teflerio pagalba ant kokių gumų pakabinta tuos pomidorus prižiūrėt g.gif
Tarpai buvo 50 tarp mažų,apie 70 tarp didelių,bet neseniai iššišfravau savo purvinus daržo popierius,kur prie veislių buvo arba lygybės ženklų prirašyta,ar -10,-20,arba klaustukas.
Tie mano sutrumpinimai rašant... Va atsikeliu vasario 28,darbas,reikalai, o telefone priminimas-SEX PO didelėm raidėm blink.gif .Nu tikrai iki tiek dar nesudarinėju planų,tai pagalvojau,kad MB čia jau nagus prikišo.Darbas ne vilkas,atgal į miegamąjį,bo jau labai cekava,kas tokio dar ir PO bus.Nu ir nieko nebuvo,nes aš po visos laukimo dienos dasiprotėjau,kad susitrumpinau priminimą: pomidorų sėja pagal Ex mėnulį...
O tie minusai reiškia,kad kai kurioms veislėm ir mažiau vietos užtenka.Ką klaustukais žymėjau,dar neišsiaiškinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 15 kovo 2013 - 04:16
QUOTE(adija5 @ 2013 03 15, 04:07)
Saintlinai vieversiu -kad marčią prišaukčiau.Anksti kėlęs,anksti vedęs ... tongue.gif

nu aš tada tave susirasiu.. užčiulbėsi man mad.gif mano vaikis baigiamiesiems susikaupęs, o ji man marčią prikukuot nori blink.gif Ot draugė.. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2013 03 15, 04:07)
1. Nu ne aš,nes trys lysvės-tai du takai,o man ir vienam takeliui vietos gaila.

2. o telefone priminimas-SEX PO didelėm raidėm  blink.gif

1. akurat kaip aš - ir man kiekvieno cm gaila, kur būtų galima lyšną pomidorą įkišt drinks_cheers.gif
2. Nu aišku dabar kas ten pas tave per nuotaikos vakar irnesakyk.gif Ne tik sau, bet ir svetimam laimės negaila buvo biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas
o Dieve, Jus jau susejote pomidorus g.gif kaip as cia pamirsau juos visai???
kada dabar tinkamiasias laikas jiems seti ir iki kada turi buti baigti seti pomidorai????
Atsakyti