Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(jautiena @ 2013 03 17, 17:43)

siandien susiruosiau set, daigintuva issitraukiau, zemes pasiruosiau, o seklu tik vienas teturiu...

sėklų įsigyt tikrai ne problema, problema išsirinkt ir sustot tongue.gif
Atsakyti
Sunkiai dygsta ronco H seklos. Setos 27 vasario, tai siuo metu vienas daigelis tuoj tuoj tures tikrus lapelius is 5 ir 3 seklos kilputes parodziusios. Dar tokio dygimo nemacius. Labai uzsispyre Toliman seklos. 8 diena setos, tai ne krust schmoll.gif Siandien dar kelias ikisau, jei anos nesiruostu isdygti. Pasisejau biskiuka pertekliaus, nes siemet ilgai ir sunkiai pas mane dygimas vyksta. Treti metai seju pomikus, bet tokios nesamones tai tik siemet ax.gif German Jonhson atsejau irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 17, 17:35)
tai prisisėjai ir tu  smile.gif O kodėl neturėtų būti 50, jei net 82 pasėjai? Aš šiemet irgi sėdama įsismaginau, pavariau nemažai veislių sėklų 'su atsarga'. O tos, kur 'su atsarga', be jokios abejonės, visos ir sudygo  biggrin.gif

Gal nedygs ar numirios kaip baklazanai, pvz. ax.gif As ir sakiau, kad tik po 2 sesiu, ale pagalvojau maza ka koks Mazarinis nedygs gerai, tai 4 pasejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 17 kovo 2013 - 18:26
g.gif va va...tikrai šiemet , pasikartosiu , tikrai ir man pomikai įdomiai dygsta- nedygsta...netolygiai labai...vieni išlindo per kelias dienas , kiti daugiau nei per dvi savaites , kitų dar nėr , kur sėjau kovo 2-ą...kažin ar ir bebus , atsėjau...bet gal ir neišdygs ir tie kai kurie doh.gif nors visumoj tai jau skaičius daigų viršytas ir be jų...tuos , kur sėjau po tris vietoj vieno , visi trys ir išlindę... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 17 kovo 2013 - 19:03
nu ką- išsivežiau savo pusę turto pati, nieks nepadėjo verysad.gif nu ir nereikia, matysim kai skinsiu kas prašys kasniuko cool.gif Sudėliojau kvietkas, surikiavau, apžiūrėjau bliūde pasėtus ogurkus visus 3 ( jau stypso gražiausiai blink.gif ), ir dar nuvežiau pora į kompaniją ilgesnių jau, su keliais lapais ( Gaudvile, dygsta gražiai labai, ir greit tos rusiškos sėkliukės, pomidorų irgi, ačiū 4u.gif ). Beliks jiems saule mėgautis ir augti, ir bujoti ax.gif

apie lėtumą dygimo- vat ildi ir violetiniai labai ilgai dygo, net labai, bet vistik išdygo,nežinau kas jiems nepatiko, nes šalia kartu sėti labai greitai išlindo. O atrodo- ir indas tas pats, ir sąlygos vienodos buvo suteiktos.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 03 17, 12:16)
-71 C tai jau tikrai, kad streso būtų. ..  biggrin.gif

Streso?Per švelniai pasakyta biggrin.gif Jau tikrai ne pomidorais tektų rūpintis schmoll.gif ...
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 17, 14:05)
dabar tai džiaugiuos,bet kai reiks vasarą prižiūrėt,visus keiksiu blush2.gif

Tai ką keiksi,jei pati prisodinai g.gif ?Kuo tie visi kalti?O gal patiks ir be keiksmažodžių apseisi smile.gif
QUOTE(amarrile @ 2013 03 17, 15:55)
Pasidalinsiu netiketumu. Gražiai nuaugusios Džiuljetos labai subliuško po persodinimo  unsure.gif

Man tai ne netikėtumas,nes iš 4 pasėtų,kol kas išdygo tik viena ir ta paliegusi persisukusiais lapais.Sėklos šiemet pirktos g.gif Iš pusantro šimto sėklų neišdygo 8 vnt.ir trys iš tų Giuljieta schmoll.gif Saintlina?

Atsakyti
biggrin.gif 4u.gif Aš ne Saintlina , bet man Džiuljetos išlindo visos 4- iš 4 , viena buvo vėluojanti smarkiai , o kolibri išdygo 3 iš 3. Sėklos pirktos pernai vasarą.
Atsakyti
QUOTE(gretutė21 @ 2013 03 18, 05:22)
Man tai ne netikėtumas,nes iš 4 pasėtų,kol kas išdygo tik viena ir ta paliegusi persisukusiais lapais.Sėklos šiemet pirktos g.gif Iš pusantro šimto sėklų neišdygo 8 vnt.ir trys iš tų Giuljieta schmoll.gif Saintlina?

pas mane Giuliettos sudygo šimtu procentų - 11/11. Sėklas pirkau šiemet.
Auga puikiai, persodintos nė nemirktelėjo.
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2013 03 17, 19:01)
kur sėjau kovo 2-ą...kažin ar ir bebus , atsėjau...bet gal ir neišdygs ir tie kai kurie doh.gif

aš tą pačią dieną sėjau Black Russian, tai tik vakar išlindo (visi, kiek sėjau). Bet sėklos turbūt keturių metų senumo, tai tikriausiai dėl to.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 17, 15:05)
as sodinimui vietos šiemet daug turėsiu-mb pažadėjo naują šiltnamį didelį pastatyt   yahoo.gif tai bus 2 pomidorų ir 1 agurkų ax.gif dabar tai džiaugiuos,bet kai reiks vasarą prižiūrėt,visus keiksiu blush2.gif

Busi turtinga 4u.gif
Jei blogai pas mane deres prasuksiu vasara pomidoru nusipirkti biggrin.gif
i sodyba pro ukmerge vaziuoju
QUOTE(jautiena @ 2013 03 17, 18:43)
gal galit pasakyt, kokia tai butu veisle: atsimenu mama augindavo tokius ruzavus pomidorus, na jie kai sunokdavo, tai budavo tokie neraudoni, o prabluke roziniai, minkstimas grudetas, vaisiai gan dideli? siandien susiruosiau set, daigintuva issitraukiau, zemes pasiruosiau, o seklu tik vienas teturiu...

Gal jaucio sirdys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 18 kovo 2013 - 08:42
QUOTE(mamukas71 @ 2013 03 17, 12:16)
Sveikos,

turiu klausimą - ar nuotraukose visi pomidorai? Man kažkaip atrodo, kad tie keistais lapeliais panašūs į baklažanus. Kokia jūsų nuomonė?
Jei tai baklažanai - tai vadinasi pardavėja apgavo  mad.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

cia bus tikrai pomidorai, pas mane buvo tokiais lapais ir juodu pom.,ir raudonu-tik rusies neatsimenu g.gif
Atsakyti
Pas mane Kmicic panasiais lapeliais buvo....
Atsakyti
Pas mane irgi katastrofa su daigumu doh.gif , todėl padariau išvadą (gal ir neteisingą g.gif ), bet iš patirties, kad prastai dygsta sėklos iš jau pradarytų pakelių, nors jie pakankamai gerai uždaryti. Kai sėdavau pvz. visas 10 pakelyje esančias sėklas, tai sudygdavo visu 100 %, o dabar jau kelinti metai sėju daugiau rūšių, bet po mažiau sėklų, tai doh.gif doh.gif doh.gif kiek nesėkmių ax.gif
Atsakyti