Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(tany @ 2013 03 18, 17:18)
musu is krano labai saltas vanduo, rankas gelia... bijau susaldyt  blush2.gif  nors kazkur skaiciau, kad pomidorai miegsta, kai salta palei saknis....
o del  tu dumbliu... jie kenksmingi?  mano senoj backoj kur nubega lietaus vanduo, ten gelezine, tai net ir rudziu daug buna...bet kazkaip nepergyvenau, kai kas viniu uzkasa i zeme, galvojau cia naturaliai gelezies gaus  blush2.gif 
taigi nebutina pomidorus geliu vandieniu  laistyti  blink.gif  ar klistu?

nesiūlau primygtinai, bet tavo vietoj už bačkos pinigus geriau jau laistymo automatinę sistemą į šiltnamį nusivesčiau nuo to lauko kraniuko ir nesukčiau galvos. Kai mažas spaudimas ir vanduo po truputį kapsi, tai jis spėja sušilti ir neturėtų būti geliantis.

O dumblių bėda tame, kad jie turi ypatybę kaip kempinė visą aplinkos brudą į save sutraukti ir vėliau patekęs į dirvožemį, užteršia. Bent jau Seasol'io koncentrato rudieji dumbliai renkami šalia Australijos krantų ir jie ne tik pritraukę į save įvairiausius mineralinius junginius, bet ir taip reikalingą augalams jodą. Štai toks statinių ir Australijos rudųjų dumblių skirtumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 18 kovo 2013 - 18:19
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 18, 16:48)
Mes TP pirkom, senokai. Tai net kainų nepasakysiu. Tik tuo metu nelabai kur LT jų gauti galima buvo.

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 18, 16:50)
as 'thomas pfilipse' praeita savate 200l talpos su dangciu ir kranu uz 55lt pirkau .dar 55lt stovas jai kainuoja,bet pagailejau pinigu-mb is kelmo sake padarys ax.gif    beje ,yra ir300l,jos atrodo 123 kainuoja g.gif

Ačiū 4u.gif Nu gi reikės ir man ten pasidairyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 18, 10:01)
Mano dziaugsmas  smile.gif
Dvi polkutes, Slivka sladkaja, du Kasparai ir Vspiska

Labai jau džiuginantys pomidoriukai - drūti, tikrai riebūs, sodrūs, tokie gražuoliukai.
Bežiūrint prisiminiau rusišką dainą ir kelis žodžius- ne syp mne sol na ranu...labai atitinka būseną, po tokių vaizdinių pristatymų.
Aš tik vieną turiu- Balkonzauber sėtas 02.22, vakar persodintas.
user posted image
nykštukas palyginimui. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 18 kovo 2013 - 19:13
QUOTE(nijole0619 @ 2013 03 18, 19:54)
Labai jau džiuginantys pomidoriukai - drūti, tikrai riebūs, sodrūs, tokie gražuoliukai.
Bežiūrint prisiminiau rusišką dainą ir kelis žodžius- ne syp mne sol na ranu...labai atitinka būseną, po tokių vaizdinių pristatymų.
Aš tik vieną turiu- Balkonzauber sėtas 02.22, vakar persodintas.
user posted image
nykštukas palyginimui. biggrin.gif

maniskiams ir iki jusiskiu dar toli ax.gif blush2.gif idomu,kuo mulciuotas pamidorcikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 18, 20:20)
maniskiams ir iki jusiskiu dar toli ax.gif  blush2.gif idomu,kuo mulciuotas pamidorcikas g.gif

perlitas ten
Atsakyti
atleiskit už off topic, bet gal kas turit minčių, ką reiškia 'Naujų žinučių: -1' blink.gif Pirmąkart matau minusinę žinutę.. (kurios ir neatidaro)
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 18, 19:20)
maniskiams ir iki jusiskiu dar toli ax.gif  blush2.gif idomu,kuo mulciuotas pamidorcikas g.gif

Čia tik vienas toks, kiti du- tai tyliu, kitos veislės, bet vienas susisukęs, kitas- gyvenime tokio nemačiau-iš vis be lapų, laukiu kas iš jo bus. Šiemet kaip niekad matau( skaičiau) ir pas kitas- kažkokių išsigimusių daigų. Radiacija, mutacija, prastos sėklos ar abi kairios rankos. O dar trys- nė nemėgina dygti- gal jaučia, kad tų veislių nenorėjau(neįėjo į svajojamų 2013m. planus) ir sėjau pabandymui. Bloga energetika. verysad.gif
Ats.-vermikulitas. Kažkaip jau su nerimu laukiu pagrindinės sėjos. Kur tas džiaugsmas išgaravo..
Papildyta:
QUOTE(gekoniuke @ 2013 03 18, 19:30)
perlitas ten

perlitas irgi neblogas dalykas- bet jis baltas.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 03 18, 20:39)
perlitas irgi neblogas dalykas- bet jis baltas.

suklydau, vermikulitas
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 18, 19:30)
atleiskit už off topic, bet gal kas turit minčių, ką reiškia 'Naujų žinučių: -1'  blink.gif  Pirmąkart matau minusinę žinutę.. (kurios ir neatidaro)

Galima perpildyta Az...pabandyk pratrinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 18, 20:20)
Galima perpildyta Az...pabandyk pratrinti ax.gif

nea, nebuvo pilna. Parašiau moderatorei, dabar viskas gerai.
Atsakyti
Aš tokiose bačkose pernai laikiau vandeni nieko neatsirado jokių dumblių blush2.gif . Švari backa o jos ir nesunkios jeigu reik išplauti, mano vyras vienas jas neša, o tikrai jis ne milžinas mirksiukas.gif . Man jos patinka jas išplauti nera problemų mirksiukas.gif . Jeigu bus perteklius pas mane jų, Tany sakysiu aš tau, nes dabar dar pačiai vis reik, nes prisigalvoju visokių nesamonių vieną ant kitos dedam, kad aukščiau būtų ir vanduo geriau man bėgtų kainų aš jų nežinau, nes aš už jas nemoku unsure.gif .
Atsakyti
Tėvukai tokiomis bačkomis vandenį gyvuliams veža, viena tokia prie daržo galo laistymui pastatyta jau ne vieneri metai, vanduo iš vandentiekio ir niekas nežaliuoja.
Atsakyti