Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(audine68 @ 2013 03 20, 18:26)
o tai čia rimtai tiek sniego???? Klaipėda jau mėnuo jo nematė, vakar žadėjo, nedavė verysad.gif
, ji visada sako: biškis šūdo, biškis molio ir išeina geras brogas. Ji bačkoje taip ir raugdavo:
Marmaledai - mano mažius įkišo nosį ir sako, nu jūs nikus pasirinkote, čia viena net mama ledas. Sakau - čia visos mes ledinės, o pasirodo jis tavo nika taip perskaitė  lotuliukas.gif

nežinau kur to snoego yra, pas mane tai nelabai, kai kur padžiūvus koki apusnis užsilikus ir viskas, kitur beveik žalia, pilka, tik biski pabireno šiandien manais, ir viskas.

nu protingai daro, bisko to bisko ano- geriausiai išeina drinks_cheers.gif

tavo mažius labai protingai perskaitė lotuliukas.gif realiai tai mano užmanymas buvo marma ledas- nu aš tokia ne degtukas, viską apsvarstau, apgalvoju šaltai, ramiai, bet manes visur pilna, viskuom domiuosi, viską darau pati, daug ką moku, sugebu. Bet vat sujungiau ir gavosi košeliena, kaip mano močiutė sako cool.gif

šiaip aš prieš anytas nedaug ką turiu, jas irgi prisijaukint reikia, aš jau gal 18-ti metai tą darau, dar mokykloj 'prašikau loską' jos vaiką nemylėdama, tai kai jau susiėjom po kiek laiko, tai užtruko kol su manim, nedorėle, apsiprato
Atsakyti
kliek laiko man dar ta nabaga laikyti? blush2.gif nu netykiu, kad ten kaas uzaugs g.gif
jis islindo anksciau uz ta kaimyna....
[attachmentid=227502]

Papildyta:
o cia musu eksperimentas... tik piktzoles lenda, daugiau nieko biggrin.gif
[attachmentid=227503]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 20 kovo 2013 - 19:24
QUOTE(tany @ 2013 03 20, 19:23)
kliek laiko man dar ta nabaga laikyti?  blush2.gif   nu netykiu, kad ten kaas uzaugs  g.gif
jis islindo anksciau uz ta kaimyna....

Aš imu galvoti, jog nieko gero iš jo nebus g.gif Pas mane tokia paprika viena yra. Šiaip taip pradėjo leisti tikruosius lapus ir tie patys išsigimę, mizerni, pro didinamąjį stiklą reikia žiūrėti, o tuo kartu sėtos tos pačios veislės paprikos tai jau nežinau kiek kartų ją pralenkė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 20 kovo 2013 - 19:34
QUOTE(audine68 @ 2013 03 20, 18:26)
o tai čia rimtai tiek sniego????

Taigi kur krenta šešėlis, nenutirpsta taip greit mirksiukas.gif Kieme sekmadienį dar turėjau klampot per gilias pusnis.
Šeštadienį į Rygą važiavom, tai apie Panevėžį, Pasvalį, Kėdainius, pilni laukai sniego.

QUOTE(@asta @ 2013 03 20, 18:35)
ar nebus taip kaip su Kmicic`ais  rolleyes.gif

O kas nutiko su Kmicic? Čio čio san auginau pati, slyvukų dydžio, gausiai derėjo, skonis - pomidoro, truputį miltingas.

QUOTE(tany @ 2013 03 20, 19:23)
kliek laiko man dar ta nabaga laikyti?

Mesk lauk, gal pati sėkla nepilnavertė papuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 20, 18:16)
tigi šandien ydeali diena pasėti trūkstamus 7, na dar du atsargai  mirksiukas.gif ( kažin kodėl niekad su atsarga nesėju aš  g.gif )

aha, tik sumaisiau as, betaliuxus sudejau i saldytuva grudintis, lauke sodinsiu, tai dameciau kelias seklytes virsaus biggrin.gif Itariu ir lauke pas mane bus daigu daaaaug, nors zadejau kelis pabandymui sodinti biggrin.gif , o jau 20 grudinasi.
pabandymui sesiu madam ir krasotka( zemaugiai), gal kas bandet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 20 kovo 2013 - 19:38
Aš užsimerkiau sėklytes per pietus, naktį sėsiu assa.gif Ir mėlynųjų P20 užsimerkiau kelias sėklytes, tik va neaišku kaip reikės sutilpti į šiltnamį su visais norais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 20, 19:35)
O kas nutiko su Kmicic?

Nedidelis derlius buvo.Pas kai kurias merginas mačiau šakos lūžo,o pas mane tikrai nedaug. Derlių greitai nuėmiau ir išroviau lauk .Pas sesę irgi nedaug pomidoriuku,sakė ir smulkūs labai,patys pirmi susirgo.
Pasisėjau Kmicicų ir šiemet,pabadysiu dar kartą,nes skonio jie visai neblogo,pažiūrėsiu ar aš netikus augintoja,ar tikrai pernai metai ne pomidorų buvo,nes labai daug kas skundėsi prastesniu derliumi nei įprasta. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 20 kovo 2013 - 19:44
Mesk lauk, gal pati sėkla nepilnavertė papuolė  4u.gif

Pagaliau gavau leidima biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šeštadienį į Rygą važiavom, tai apie Panevėžį, Pasvalį, Kėdainius, pilni laukai sniego.

važiuokit link Lenkijos, Dzūkijoj dar ne tiek pamatysit smile.gif
Atsakyti
na, dar neturim pomidoru raudonu? Keista tongue.gif
paziurejau prognozes ir as dziaugiuosi kad nesusejau anksti visko....nors ir tai gal per anksti dabar jau mastau...
Atsakyti
Po­mi­do­rų dai­gai pa­pras­tai už­au­ga po 50 – 60 die­nų. At­si­žvel­giant į tai, pa­ren­ka­mas sė­jos lai­kas. Po­mi­do­rus ke­ti­nant au­gin­ti ne­šil­do­muo­se šilt­na­miuo­se, sė­ti rei­kė­tų ne anks­čiau kaip nuo ko­vo vi­du­rio. Lau­ke au­gin­ti skir­tus po­mi­do­rus ge­riau­sia sė­ti pir­mą­jį ba­lan­džio de­šim­ta­die­nį. Pa­va­sa­riai mū­sų kraš­te ne­pa­sto­vūs, su vė­ly­vo­mis šal­no­mis. Per anks­ti iš­au­gin­ti ir į šal­tą že­mę pa­so­din­ti po­mi­do­rų dai­gai pri­gy­ja, ta­čiau sil­pnai vys­to­si jų šak­nys, au­ga­lai ne­re­tai už­si­kre­čia pu­vi­niu ir žūs­ta. Tuo tar­pu vė­ly­ves­nės sė­jos dai­gai, pa­so­din­ti at­ši­lus orams, iš kar­to in­ten­sy­viai au­ga, de­rė­ti pra­de­da be­veik tuo pa­čiu lai­ku, kaip ir anks­čiau pa­so­din­tie­ji. O der­lius bū­na net­gi ge­ro­kai gau­ses­nis. Tai­gi, ver­čiau pa­vė­luo­ti nei pa­sku­bė­ti…

Ren­ka­mės po­mi­do­rų veis­lę
Atsakyti
Pasejau visus pomidoriukus siandien ir kelias seklytes ankst. Caramba. Rytoj teks dar pikiuot pipirus ir paprika, nedaug , tik 4 veisles, snd pritrukau zemiu ir vakare pabijojau vaziuot i Senukus, Maximoj nieko gero.
Atsakyti