Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(blakstiena5 @ 2013 03 20, 22:02)
kaip dygsta Marfa jums? man sugalvojo nedygt,vilties kazkodel nebeturiu,visdelto paseta vasario 28 g.gif
pomidorai ispykiuoti,auga siemet sparciai...pfu pfu tikiuos zeme siemet nepaves ir nebus nesamoniu kaip pernai 4u.gif
eksperimentinej vietoj pakolkas tik zlugis kisa galva is zemes ax.gif

Man pernai sunkiai Marfa dygo,o šiemet 100proc bigsmile.gif -sėklos tos pačios..taip nieko ir nesupratau kodėl g.gif ir geram mėnuly abu kartus sėjau..
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 20, 23:07)
Šiltnamy augs:
Японский краб, Орлиный клюв, Розовый мед, Мазарини, Медовый гигант, Король Сибири, Малахитовая шкатука, Черный принц, Delfin, Pisa.

Taip, nekasinėju. Bet su šakėmis šiemet jau pažaidžiau. Kai gana nuožulniai bedama ir neatkeliant grumsto sujudinamas dirvos paviršius, vėliau grėbliu palyginau paviršių. Tiesa, kai vyras nelabai tolygiai sniego pridrėbė, tai dar ir tą sykį grėbliu paskirsčiau.

Gaudvile, skaitau, kad šiltnamy bus rozovyj miod, ar jis ne žemaūgis? Noriu sodinti, bet galvojau žemas, tai net nesėjau, galvojau bus tik laukui. Ar gal jis ir šiltnamy tinkamas. Padėkit apsispręst, juk šiandien dar pasisėčiau.
Atsakyti
Del zuvu, as pernai dejau i kiekviena duobe, symet irgi desiu, turim to gerio, nieks nebesuvalgo, norejau ismesti partija, tai pagalvojau, kad dar pravers, kas bus perdaug, ta ir ismesiu . Na salotas zuvim nemaitinau, nezinau, bet pomidorai kaip pomidorai, tikrai silke neatsiduoda biggrin.gif

vijoleta20, Vilma kokia didele bigsmile.gif As sejau sausio 16d., mano tikrai mazesne, na bent jau atrodo is nuotraukos.Ir tik ziedelius krauna, dar nezydi, o cia matau ir pomidoriuku jau yra thumbup.gif
Papildyta:
RED PEAR labiau zemaugis blink.gif Sejau su mintim, kad aukstaugis, o kaip yra is tikruju??
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 03 20, 19:12)
per mazai pasejau, tik 3 ,. reikejo kokiu 10 seti biggrin.gif

Sėjau ir aš jų, tik 10 iškart biggrin.gif labai jau patiko ta rūgštelė, bet žiūriu, kad dar nedygsta, 16 d sėti, nu lauksiu lauksiu. O tuo tarpu kitus pasisėsiu.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2013 03 21, 10:01)
Gaudvile, skaitau, kad šiltnamy bus rozovyj miod, ar jis ne žemaūgis? Noriu sodinti, bet galvojau žemas, tai net nesėjau, galvojau bus tik laukui. Ar gal jis ir šiltnamy tinkamas. Padėkit apsispręst, juk šiandien dar pasisėčiau.

Sodinsiu tarp aukštaūgių, šie taip ar taip greit nuogomis kojomis lieka, tai mažyliams bus kaip tik vietos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2013 03 20, 16:12)
Nu labai atsiprašau, greitai rašau, mintis nulekia į kairę  bash.gif. Ne pomidorai nesąmonė, o jų rūšių gausybė. Aš pati ta liga sergu, bet kad tiek rūšių auginti, tai visai stogas nuvažiavo. Primenu - auginu 27 rūšis. Nu ar tai logiška???

o ka mes ,moterys,aplamai logisko darom g.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif vakar paskaiciavau-pas man jau 16 veisliu doh.gif bet iki taves dar toli ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 21, 10:23)
Sodinsiu tarp aukštaūgių, šie taip ar taip greit nuogomis kojomis lieka, tai mažyliams bus kaip tik vietos  mirksiukas.gif

nu bet ventiliacija sumazieja g.gif as tai nerizikuociau blush2.gif nu bet as gi paranoike biggrin.gif ir taip siemet jau kaip ne as(isdrasejau thumbup.gif ), sodinu ne tik hibridus ir dar visokiu salotu, svogunu, ir pan tarp pomidoru auginsiu biggrin.gif kazkaip gaila jau vien pomidorams, kai tiek gerio galima gaut is siltnamio
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 20, 17:17)
user posted image user posted image skolinga liksiu  iki grabo dailylentės:ax:
Papildyta:
a vat dar mb klausimą iškėlė- ar būna rūgščių pomidorų?  Jam mat mano desertiniai nelabai, čia jis taip apie juodus, geltonus atsiliepė, sako -,,man reik kad pomidoro rūgštelė nugraužtų maloniai liežuvį"-n apie ką jis čia kažin, ne iš fantastikos serijos?

pavesy jam pomidorus augink mirksiukas.gif icia mano patirtis ax.gif kad ir raudoni ,bet sausi ir rugstus gaunas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 21, 10:34)
nu bet ventiliacija sumazieja  g.gif  as tai nerizikuociau  blush2.gif 

Tai, kad anksčiau žemutinį aukštą paprikos užimdavo, bazilikai, tagetės ir šiltnamis praktiškai visada uždarytas arba tik apatinės durelės paliktos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 20, 18:10)

labai daug visko randu šioj temoj ir panašiuose puslapiuose http://www.supermama...?...39721&st=24 , pati dabar ruošiuosi pelenus užplikinus paraugint pora parų ir paliet savo augintinius, tikrai gėėėris medžio pelenai, be to0 jau prisikarpiau gluosnio, karklo, galima žilvičio, plonų šakelių, užplikinau ( 1l talpos stiklainuką pilną labai smulkiai prikarpiau jaunų šakelių ir iki viršaus verdančio undens dapyliau, laikysiu 2 sav.), tai raugą skiesiu stipriai ir liesiu- geriausias šaknų augimo stimuliatorius, išbandytas, kaip ir pelenai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

as i sita gluosniu marmala pernai dar sviezios baziliku arbatos pyliau-chemijos jokios nenaudoju schmoll.gif ziema buvau kursuos,tai aiskino kad gryna rugini rauga skiest vandeniu ,2val.palaikyt ir po to laistyt augalus arba anksti ryte vasara purkst.aiskino ,kad apsaugo ruginio raugo bakterijos geriau nei pienas nuo ligu,o zeme praturtina irgi gerom bakterijom.tai laukiu tinkamu kandidatu sitam eksperimentui[greiciausiai 'betalux'] g.gif
Atsakyti
Sveikos, užmačiau kažkada pas kažkurią šiltnamy tokius metalinius susuktus, net nežinau kaip pavadint, nu pomidorai už jų laikosi, vietoj virvučių ir kuoliukų. Atsiprašau, tikrai neskaičiau visų temų, gal kas pasufleruosit kas per daiktas ir kur tokių daiktų pirkti būna? Atrodo tai labai patogiai.
Atsiprašau, jei jau apie tai diskutuota pridiskutuota, bet bent jau pasakykit kaip vadinsi, kad paieška galėčiau pasinaudot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2013 03 21, 10:53)
kaip vadinsi, kad paieška galėčiau pasinaudot 4u.gif

Google rezultatas, lietuviai skirtingai vadina. Pirkau Thomas Phillipps, bet teko matyt Gardeny, Senukuose.
Atsakyti