Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

QUOTE(gogule @ 2013 04 09, 13:35)

chelsa, per kiek laiko nukrito 2,5kg? smile.gif

per keturias dienas, ketvirta diena biski buvo nukrypimu jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gogule @ 2013 04 09, 12:35)

staigmena, kelinta diena laikais? kaip svoris krenta?

Na laikiausi sestadienį, sekmadienio pirma puse dienos (po to sugriesijau ir kaip reikia prisiiedziau) tada jau pirmadieni ir siandien.

Startavau su 68,4 kg. siandien svarstykles parode 66,5 kg. panasu kad krenta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gogule @ 2013 04 09, 12:35)
o tas avizu nuoviras skanus?  g.gif ar cia tik del maistiniu savybiu geriat?

Man siandien jau 8-toji diena. Kol kas be nukrypimu, tik nakti sapnavau, kad suvalgiau bulvini blyna su mesa, nezinau, kodel buten bulvinis blynas sapnavosi, nes as ji gal pradinese klases paskutini karta valgiau biggrin.gif

man jis visais neskanus tas nuoviras lotuliukas.gif geriu tam kad reikia doh.gif

o jau nemazai dienu issilaikiai , as sakiau gal laikyiuos tol kol nukris dar 3kg g.gif
Atsakyti
greitai jums visom svoris krenta thumbup.gif

as po 7 d. kazkur nepilnus 4 kg numeciau. Mano organizmas prie grieztu dietu prates, tai nereaguoja itin greitai biggrin.gif As irgi sakiau laikysiuos tok, kol nukris, kiek man reikia, bet ne ilgiau menesio smile.gif na aisku jei savijauta nebus gera, nutrauksiu anksciau unsure.gif
Atsakyti
o as siandien perklupau , nors tik trecia diena...pavalgiau vistienos ir dorzoviu uzkepeles doh.gif cia dar niekis- dar pora sokoladiniu saldainiu praryjau doh.gif
ojojoj negerai...bet tesiu toliau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Magiliene- tau galima daugiau visko, tu daug sportuoji mirksiukas.gif tongue.gif

O jum nesalta kai sitos dietos laikotes? As tai istisai dantim kalenu, ir praeita nakti miegojau su pizama, storiausiu zieminiu chalatu ir dar dviem koldrom uzsiklojus.
O man siandien 6 diena i pabaiga, viskas savijauta super, bet labai gerkle skauda, tai sedziu ant siltu arbatu ir dar sojos pieno ir bananu kokteili pasidariau, kad pasipildyti kalcio ir vit B atsargas cool.gif
Praejo noras gerti kava, o per diena bent du puodelius butinai isgerdavau.

Gogule, nu ka , 4kg irgi gerai. Gal kai pradejai sia dieta nedaug prisivalgius buvai. As tai pries pradedant kelias dienas kimsau be perstojo, uz tai ir nusprendziau paskui dietintis, ir ko pasekoje greitai 3 kg nukrito, issivale zarnynas blush2.gif

Atsakyti
man ir labai salta laikantis sios dietos smile.gif nors niekda neskundziu kad man salta smile.gif
mano meniu
pusryciai- avizu nuoviras
pietus - sriuba trinta 0.300ml
vakariene - vistienos file uzkepele su darzovemis ir suriu apie 300gr( galejau sito ir isvengti) + 2 sokoladiniai saldainiai
sportas- 50min Zumbos , 30min begimo (daugiau siandien patingejau )
Atsakyti
labas rytas smile.gif na ka po triju dienu su nuklidimais dar -0.6kg cool.gif isviso -1.8kg
nzn ar toliau laikytis , nes vakar pirma karta per 2 men man buvo labai silpna ir mete i sonus g.gif vyras sake stabdyt arklius , kad per greitai metu svori g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
na va vakar su trupučiu sugriešijimo (4 sokolado gabaliukai dubenėlis sriubos ir pusė pieniškos dešrelės) atlaikaiu ir aš
Meniu:
kava (daug)
apelsinų sultys, pomidorų sultys, agurkinės sriubos sultinio 4 samtukai (per kelis kartus), obuolių- juodųjų serbentų sultys, vaisinė arbata.

Va dėl šalčio - tai ir man kažkaip šalta nuolatos. gal reikia pirmą dienos pusę kokios trintos sriubos suvalgyti....

nes po sriubytės taip gera ir šilta pasidarė
Atsakyti
Sveikos,

nu ka, isiridenau i 7 diena. Siandien su sunum sedim namie, tai paziuresiu ar pagundu nebus. ax.gif

Magiliene- nu as tavo vietoje tai tikrai mazinciau dietu arba sporto tempus. Juk tiek sportuojant, papildomai reiktu kokiu vitaminu kartais panaudoti, o tu dar ant dietos, tai isviso organizmui naudingu medziagu stygius. Aisku nemanau kad kokteiliais neimanoma gauti vitaminu ir kitu medziagu kiek reikia, bet sportuojanciai juk visko reikia daug daugiau. Nu cia tik as taip manau ir daryciau. mirksiukas.gif

O as vis bandau sulaukti kokiu siunciamu organizmo pozymiu kad uztenka dietintis, bet kol kas tiutiutiu viskas thumbup.gif . Del sporto, tai as dabar nutraukiau visus sportus, sportuosiu kai po dietos sugrisiu ant sveikos mitybos, tada atsigriebsiu. Nes dabar irgi bijau kad nepasidarytu silpna ar dar kas. O be to kiekviena diena manau esu pakankamai aktyvi, tai to judejimo per akis man ir siaip, kaip sedinciai ant dietos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-vilte: 10 balandžio 2013 - 10:49
Sveikos merginos, siandien man trecia diena, bet apima neviltis, nes ryte svarstykles parode -1 kg. Dar ryt pasilaikysiu, o paskui ziuresiu ar verta testi..

Merginos, kaip jus galvojate, jei ryte skysta manu kose virta ant pieno valgau (bent viriau skysta, kol i darba nusinesiau ji isbrinko ir tapo jogurto konsistencijos),tai skaitosi maistas ar skystis??? Ir kaip pasukos su slyvomis, ar gerai siuo periodu suvalgyti 1 indeli per diena ?
Atsakyti
QUOTE(laur @ 2013 04 10, 19:29)
Sveikos merginos, siandien man trecia diena, bet apima neviltis, nes ryte svarstykles parode -1 kg. Dar ryt pasilaikysiu, o paskui ziuresiu ar verta testi..

Merginos, kaip jus galvojate, jei ryte skysta manu kose virta ant pieno valgau (bent viriau skysta, kol i darba nusinesiau ji isbrinko ir tapo jogurto konsistencijos),tai skaitosi maistas ar skystis??? Ir kaip pasukos su slyvomis, ar gerai siuo periodu suvalgyti 1 indeli per diena ?

na manu kose yra pati blogiausia is visu kosiu , nes ji tukina ir neturi naudos, bet as tokia informacija zinau.
as tai 3dienas atsilaikiau su nuklidimais , siandien valgaiu jau darzoves ir zuvi , nes truputi svaigsta galva doh.gif
Atsakyti