Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

QUOTE(gogule @ 2013 04 07, 12:47)
o tarp pirtu ir vakarienes nieko negeriat, tik arbatas ir vandeni?  blink.gif

na man pirma diena , as dar nzn kaip bus toliau kolkas tik arbata vanduo kefyras ir jogurtas. ryt gal trintos sriubos pietums valgysiu , sulciu as kazkaip nemegeja , bet reikes gerti kai labai norisis valgyti g.gif
Atsakyti
Nu ka, ketvirta skysciu diena. Siandien bandysiu suvartoti daugiau sveiku skysciu. Kol kas tik stikline vitaminu ir kavos.
Praeita nakti pabudau ir jau taip burna isdziuvus buvo, kad atrodo visiskai skysciu organizme nebeliko. Itariu kad per mazai geriu g.gif
Dabar vyras makaronams padaza gamina, nu kvepia, bet visai nera tokios minties kad oi kaip noriu.
Seima makaronus valgys, o as gersiu pomidoru sultis.
Atsakyti
as pyraga gaminau, tai irgi nesinorejo ne trupucio paragauti smile.gif tik dabar nujauciu, kad nesigavo pyragas, reikes pergaminti biggrin.gif na bet laukiu, kol iskpes, gal dar ne viska sugadinau biggrin.gif

A siandien geriau pasuku raugintu, o dabar pasidariau trintu kiviu ir banano kokteili, skiesta su apelsinu sultimis ir vandeniu.. Nors galvojau tokiu nevalgyt, bet sekmadieni, pasilepinau blush-anim-cl.gif , kadangi vakar kakzokia idomi savijauta buvo g.gif

Siandien 6 diena, bet alkio nesijaucia, tai ketinu laikytis ilgiau nei 14 dienu, tik retkarciais gerti trintu vaisiu kokteilius blush2.gif
Atsakyti
Aha, as irgi kartais sakiau pasilepinsiu trintu vaisiu kokteiliu. Ka tik pasidariau toki, vaisiu, aplesinu sultys plius bananas ir kivis. Labai skanu. Nemanau kad bananas cia gali ka pakenkti, nes ir taip kai permeciau savo geriarasti, tai visai nedaug kcal gaunasi per diena.

Gogule, kaip rezultatai jauciasi labai kad kazkiek nukrito? Juk vis del to 6 dienos tau jau???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-vilte: 07 balandžio 2013 - 18:37
na daug nenukrito, bet pagal drabuzius jau jauciasi, kad laisveja. Vis dar nesisveriau, tai tiksliai pasakyt negaliu, o ir negalesiu, nes nesisveriau ir pries dieta.. schmoll.gif

Na bet mano manymu, esu max 3 kg numetus. Siaip man svoris zaibiskai nekrenta, turiu pavargt smile.gif tai per savaite daugiau nei 3 kg net nesvajoju ,va per menesi gal kokie 7 kg nukris g.gif
Atsakyti
na ka dienele beveik atlaikyta:)
jogurtas , trinta sriuba tokia su daug darzoviu , kefyro puodelis .
sportas - 1h begimas ristele 4u.gif
siek tiek silpnoka g.gif sianden sveriau ryte 89.3kg tikiuosi ryt pamatyti bent jau 88.8 cool.gif
Atsakyti
trecios dienos pabaiga su zalia arbata ir didelis noras laikytis toliau kazkaip siandien man thumbup.gif

siandien dvi lekstes trintos pievagrybiu sriubytes, morku ir obuoliu svieziai spaustu sulciu stikline, kavos puodukas ir daug vandens bei arbatos smile.gif
Atsakyti
Pagaliau, baiges 4 diena.
Meniu siandien 2 stiklines pomidoru sulciu, dvi stiklines vaisiu sulciu, du puodeliai kavos, ir zalia arbata su vandeniu.
Alkio- nulis, jegu- perteklius thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif siandien svarstykles nenudziugino pirma diena -0.5kg g.gif
rytas mano prasideda su avizu nuoviru , bijau net paragauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
o as vakar po pietu paluzau blush2.gif doh.gif kadangi daug gaminau (vyras ir dukra namie), o gamindama maista nuolatos ragauju, tai ir nebeatsilaikiau - prisiedziau.... verysad.gif
ben siandien vel pradedu... dirbant lengviau turetu buti...
kol kas su 2 kavos puodais ir vandeniu draugauju rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes, jungiuosi ir as nuo siandien blush2.gif tik as soku aerobika ir po jos lekiu i treniruokliu sale, kazin ar istempsiu tik su skysciais kruvi..? Na, bet bandau, noreciau 5kg atsikratyt
Atsakyti
Sveika prisijungusi smile.gif Jei daug sportuoji, gal i valgiarasti itrauk trintu vaisiu koksteilius bei trintu darzoviu sriubas wink.gif

As va siandien pasimatavau apimtis, tai per 7 dienas nuo liemes ir uzpakalio nebera 3 cm, nuo tos vietos, kur dubens kaulas (as vadinu kumpiais biggrin.gif ) 2 cm, nuo koju po cm smile.gif dziaugiuos pasiekimais ir tesiu dietinimasi smile.gif
Atsakyti