Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

Šiandien 3 diena - iš viso 1kg nukrito...Ar džiaugtis, ar liūdėt...Valgyt norėčiau blush2.gif
Kaip kitoms sekasi? Pasidalinkit smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš visą praeitą savaitę laikiausi skysčių dietos, sąžiningai, nė kąsnio maisto thumbup.gif Nukrito 4 kg smile.gif
Atsakyti
Labas rytas...

QUOTE(reburd @ 2013 03 19, 20:11)
Sveikos  4u.gif  Aš visą praeitą savaitę laikiausi skysčių dietos, sąžiningai, nė kąsnio maisto  thumbup.gif  Nukrito 4 kg  smile.gif

kaip faina.... o aš tai jaučiu kaip pilvas traukias..... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

as siandien nesisveriau, vakar po vienos dienos buvo puskilis, o siandien jau tracia diena 4u.gif Jauciuosi labai gerai palyginus su pirma diena,kai sienom lipti norejau kaip valgyti norejau,rugstis pastoviai kilo ir pan... Bet antra ir trecia dienos jau visai puikios thumbup.gif Linkiu visoms stiprybes metant nereikalingus kg 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Šiandien prasidėjo ketvirta diena. Ryte svarstyklės jau rodė 54,800 (buvo 56.400).Taigi, minus 1,6 kg.
Bet esu tokia suirzus, šalta man pastoviai, valgyt jau nebesinori kaip pirmą dieną smile.gif Bet griežtai, tik sultys, vanduo, žalia arbata. Negeriu net kavos.Tiesa sakant, net nelabai jos pasigendu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(martyna_mx @ 2013 03 20, 12:54)
Negeriu net kavos.Tiesa sakant, net nelabai jos pasigendu smile.gif

Aš irgi kavos nepasigedau ir nebegeriu thumbup.gif
Sveikinu visas su pasiekimais, šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
Visas su pasiekimais 4u.gif

QUOTE(martyna_mx @ 2013 03 20, 12:54)
šalta man pastoviai,

drinks_cheers.gif

Atsiprasau, kad isibraunu blush2.gif Atejau inesti optimizmo. Pries metus laikiausi sios dietos apie pora savaiciu. Numeciau nedaug, gal 4 kg, bet va dabar po visu metu viso 10 kg ax.gif Tiesa pasakius, kazkaip bijojau, kad negriztu +, na bet biski apmazinus porcijas, ir kartais susilaikydama nuo vakarinio uzkandziavimo turiu savo 60kg su 175cm.
Vienintelis sios dietos trukumas sakyciau, kad labai salta pastoviai. Sakyciau, gal vasara per karscius tokia dieta butu labiau super.
Atsakyti
Nuo sekmadienio iki šeštadienio nukrito 2,2 kg. Šeštadienį ir sekmadienį buvo švenčiama (gimtadienis) ax.gif Taigi nuo šiandien (pirmadienio ) vėl skysčiai iki pat Velykų doh.gif Bet nėra jau taip sunku, kaip atrodė pradžioje. Taigi, dabar šios savaitės tikslas dar 2 kg - kad būtų 52 kg....(drambliuko svajonės biggrin.gif )

Kaip kitoms sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martyna_mx: 25 kovo 2013 - 16:05
Bandysiu ir as nuo rytojaus,pradziai noreciau kokius 5kg numesti.
Atsakyti
noreciau ir as prie jusu prisijungti
Atsakyti
QUOTE(Labiuke @ 2013 03 22, 10:39)
Visas su pasiekimais 4u.gif
drinks_cheers.gif

Atsiprasau, kad isibraunu blush2.gif Atejau inesti optimizmo. Pries metus laikiausi sios dietos apie pora savaiciu. Numeciau nedaug, gal 4 kg, bet va dabar po visu metu viso 10 kg ax.gif Tiesa pasakius, kazkaip bijojau, kad negriztu +, na bet biski apmazinus porcijas, ir kartais susilaikydama nuo vakarinio uzkandziavimo turiu savo 60kg su 175cm.
Vienintelis sios dietos trukumas sakyciau, kad labai salta pastoviai. Sakyciau, gal vasara per karscius tokia dieta butu labiau super.

sveikos merginos,

galiu pasidalinti savo "patirtimi" smile.gif
Prieš kokius 10m. vasarą maitinausi panašiai kaip šita dieta. Tik nesuvokdama, kad tai dieta buvo smile.gif
Žodžiu buvo labai karšta vasara tais metais. Dirbau vertėja, darbas lauke ant kojų, bet fiziškai nesunkus- lakstymo tik... Visą dieną- tik vandenį gerdavau- nieko net nenorėjau- baisus karšti matyt savo darė. Grįžus namo 18-19val.. suvalgydavau sriubos- nesvarbu kokios- bet vieną lėktę. Be griešinės. O sriubos norėjau tuo metu žiauriai. Valgydavau su viskuom kas joje būdavo (turiu galvoje daržoves). Taip maitinausi kol dirbau tą darbą lauke- 3sav. ir beje savaitgalias t.p. dirbau. Žodžiu nukrito man 12kg. alkio nejutau kiek pamenu net nesunku buvo. Matyt karštis savo padarė thumbup.gif
Paskui kai dirbau jau ofise valgydavau ir salotas ir mėsytę ir t.t. Šiaip jau labai džiaugiausi , kad tas svoris taip nukrito- tai maistą pasižiūrėdavau . Man kokius 3m. neataugo kg. ( svėriau 75kg nukrito iki 63kg.) Tai tuos 2m. svyravo svoris- 59-63kg. bet čia jau kiti išbandymai buvo smile.gif
Šiuo metu esu pasitaisius gerokai. Ir va manau pabandyti taip pasimaitinti.
Tiesa manau man gal taip suveikė dėl kelių dalykų:
-buvo vasara- karšta- jokio blogumo- jaučiausi pilna jėgų ir energijos.
-tiesiog nesureikšminau, kad tai dieta. Dieną nebuvo net kada užkast užtat vandens butelis- nuolat rankoj.Tiesiog savaime taip gavosi.
- tai žmogaus matyt proto jėga, jei nesureikšmini, kad tai DIETA- gal ir lengvai viskas einasi tada. Tiesiog "TOKS" maitinimasis smile.gif
Net nežinau, bet bandysiu taip nusistatys, susikoncentruot ir nuo šiandien galima sakyt- jau pradėjau smile.gif
Sėkmės visoms, valios, kantrybės,
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi nuo siandien ir as 4u.gif
aisku ant nosies sventes, tai tik rytoj ir poryt tikiuosi pavyks bent 1 kg atsikratyti, kad bent dzinsai nespaustu blush2.gif
po svenciu toliau dietinsiuosi 4u.gif
Atsakyti