QUOTE(Labiuke @ 2013 03 22, 10:39)
Visas su pasiekimais
Atsiprasau, kad isibraunu

Atejau inesti optimizmo. Pries metus laikiausi sios dietos apie pora savaiciu. Numeciau nedaug, gal 4 kg, bet va dabar po visu metu viso 10 kg

Tiesa pasakius, kazkaip bijojau, kad negriztu +, na bet biski apmazinus porcijas, ir kartais susilaikydama nuo vakarinio uzkandziavimo turiu savo 60kg su 175cm.
Vienintelis sios dietos trukumas sakyciau, kad labai salta pastoviai. Sakyciau, gal vasara per karscius tokia dieta butu labiau super.
sveikos merginos,
galiu pasidalinti savo "patirtimi"

Prieš kokius 10m. vasarą maitinausi panašiai kaip šita dieta. Tik nesuvokdama, kad tai dieta buvo
Žodžiu buvo labai karšta vasara tais metais. Dirbau vertėja, darbas lauke ant kojų, bet fiziškai nesunkus- lakstymo tik... Visą dieną- tik vandenį gerdavau- nieko net nenorėjau- baisus karšti matyt savo darė. Grįžus namo 18-19val.. suvalgydavau sriubos- nesvarbu kokios- bet vieną lėktę. Be griešinės. O sriubos norėjau tuo metu žiauriai. Valgydavau su viskuom kas joje būdavo (turiu galvoje daržoves). Taip maitinausi kol dirbau tą darbą lauke- 3sav. ir beje savaitgalias t.p. dirbau. Žodžiu nukrito man 12kg. alkio nejutau kiek pamenu net nesunku buvo. Matyt karštis savo padarė
Paskui kai dirbau jau ofise valgydavau ir salotas ir mėsytę ir t.t. Šiaip jau labai džiaugiausi , kad tas svoris taip nukrito- tai maistą pasižiūrėdavau . Man kokius 3m. neataugo kg. ( svėriau 75kg nukrito iki 63kg.) Tai tuos 2m. svyravo svoris- 59-63kg. bet čia jau kiti išbandymai buvo

Šiuo metu esu pasitaisius gerokai. Ir va manau pabandyti taip pasimaitinti.
Tiesa manau man gal taip suveikė dėl kelių dalykų:
-buvo vasara- karšta- jokio blogumo- jaučiausi pilna jėgų ir energijos.
-tiesiog nesureikšminau, kad tai dieta. Dieną nebuvo net kada užkast užtat vandens butelis- nuolat rankoj.Tiesiog savaime taip gavosi.
- tai žmogaus matyt proto jėga, jei nesureikšmini, kad tai DIETA- gal ir lengvai viskas einasi tada. Tiesiog "TOKS" maitinimasis

Net nežinau, bet bandysiu taip nusistatys, susikoncentruot ir nuo šiandien galima sakyt- jau pradėjau

Sėkmės visoms, valios, kantrybės,