Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

QUOTE(penelope1913 @ 2015 02 27, 10:33)
3 diena: 54.800. rolleyes.gif kazkaip letokai. Bet gal ir gerai.

penelope, vakar is sunaus sumustinio neatemei?
kaip einasi? motyuvacija neblesta?

as geriu skyscius, pasirodo reiktu visokias nuoviras..as siandien sultis skiesiu su siltu vandeniu.
Atsakyti
Viskas ok. Siandien daug veiklos turejau, tai apie maista ner kada galvot. Pasuku isgeriau, kol kas jauciuosi soti.
dar paziurejau ta filma apie sulciu dieta, skirias nuo skysciu, bet motyvacija palaiko:)))
Kaip tau sekas? Kiek dienu planuoji nieko nekramtyt? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(penelope1913 @ 2015 02 27, 16:58)
Viskas ok. Siandien daug veiklos turejau, tai apie maista ner kada galvot. Pasuku isgeriau, kol kas jauciuosi soti.
dar paziurejau ta filma apie sulciu dieta, skirias nuo skysciu, bet motyvacija palaiko:)))
Kaip tau sekas? Kiek dienu planuoji nieko nekramtyt? cool.gif

as laikausi smile.gif kiek dienu laikysiuos matysiu eigos metu, savaite tikrai, gal ir daugiau, nematau jokiu sios dietos minusu, ko nori ta susiplaki smile.gif juokauju, aisku, sveiko ir nekaloringo smile.gif
siaip planuose iki velyku reikia numesti 7kg
man zarnynui zut but reikia dziovintu slyvu, mastau gal susiblenderiuoti su pasukom...

kol kas siandien sultys ir kava
beje, kaip tavo reikalai su kava? as tai priklausoma nuo jos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2015 02 27, 17:03)
as laikausi smile.gif kiek dienu laikysiuos matysiu eigos metu, savaite tikrai, gal ir daugiau, nematau jokiu sios dietos minusu, ko nori ta susiplaki smile.gif juokauju, aisku, sveiko ir nekaloringo smile.gif
siaip planuose iki velyku reikia numesti 7kg
man zarnynui zut but reikia dziovintu slyvu, mastau gal susiblenderiuoti su pasukom...

kol kas siandien sultys ir kava
beje, kaip tavo reikalai su kava? as tai priklausoma nuo jos sad.gif

As stengiuos jos daug negert. Bet kadangi jau savaite nerukau, o dar ir valgyt "metu", tai cia likes vienintelis malonumas...siandien 3 puodelius isgeriau. Reikia pradet mazinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(penelope1913 @ 2015 02 27, 17:59)
As stengiuos jos daug negert. Bet kadangi jau savaite nerukau, o dar ir valgyt "metu", tai cia likes vienintelis malonumas...siandien 3 puodelius isgeriau. Reikia pradet mazinti g.gif

4diena 54.400kg mirksiukas.gif
Atsakyti
pirma diena atlaikiau smile.gif nors vakare man irgi sumustiniais po nosim kvepino smile.gif

penelope, kiek nori numesti?
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2015 02 28, 13:07)
pirma diena atlaikiau smile.gif nors vakare man irgi sumustiniais po nosim kvepino smile.gif

penelope, kiek nori numesti?

Iki 51. O tu kiek sveri, ir kokio tikslo sieki? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(penelope1913 @ 2015 02 28, 14:12)
Iki 51. O tu kiek sveri, ir kokio tikslo sieki? blink.gif

as 71 iki velyku turiu sverti 65

siandien vel atlaikiau, siandien daugiau detoksikacija, tryniausi savo rinktas spanguoles ir dariausi kokteilius.
ryt jau zvilgtelsiu i tai ka siulo si dieta.

bet si karta nera lengva, krimsti grikius ir ta japoniskos zuvi su kopustais daug lengviau, nes kazkiek uzkemsa skrandi. O sios tikslas, kad skrandis susitrauktu, viskas tikriausiai eis kiaurai smile.gif

o tau kaip jau lengviau? silpnumo akimirku nepasitaiko?
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2015 02 28, 21:53)
as 71 iki velyku turiu sverti 65

siandien vel atlaikiau, siandien daugiau detoksikacija, tryniausi savo rinktas spanguoles ir dariausi kokteilius.
ryt jau zvilgtelsiu i tai ka siulo si dieta.

bet si karta nera lengva, krimsti grikius ir ta japoniskos zuvi su kopustais daug lengviau, nes kazkiek uzkemsa skrandi. O sios tikslas, kad skrandis susitrauktu, viskas tikriausiai eis kiaurai smile.gif

o tau kaip jau lengviau? silpnumo akimirku nepasitaiko?

Siandien visai gerai. Viriau vaikui ir mamai rugstyniu sriuba, (sau perkosiau per sieteli tik sultinio 1 puodeli). Dar isgeriau 0,5l pasuku (be nieko), stikline pomidoru sulciu ir stikline saltalankiu, ir koki 1,5 l. Vandens. Tai galiu pasakyt, kad netgi persivalgius jauciuos. O pilvas issiputes... nestuke.gif marinavau ir kepiau vista. Tai nepasakyciau kad alpau del jos.... kvapo pauosciau ir gerai. Keistas dalykas. Kai laikausi dietos norisi gaminti,nors siaip nesu megeja. kai gaminu pasisotinu. Bet NIEKO neragauju, viska is akies, ir visi lieka patenkinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(penelope1913 @ 2015 02 28, 23:08)
Siandien visai gerai. Viriau vaikui ir mamai rugstyniu sriuba,  (sau perkosiau per sieteli tik sultinio 1 puodeli). Dar isgeriau 0,5l pasuku (be nieko), stikline pomidoru sulciu ir stikline saltalankiu, ir koki 1,5 l. Vandens. Tai galiu pasakyt, kad netgi persivalgius jauciuos. O pilvas issiputes... nestuke.gif   marinavau ir kepiau vista. Tai nepasakyciau kad alpau del jos.... kvapo pauosciau ir gerai.  Keistas dalykas. Kai laikausi dietos norisi gaminti,nors siaip nesu megeja. kai gaminu pasisotinu. Bet NIEKO neragauju, viska is akies, ir visi lieka patenkinti wub.gif

penelope, kaip tu laikaisi?
zinai, is visu dietu man si sunkiausia smile.gif ka tik suvalgiau dziuvesi sad.gif
nors nuo 71 kg siandien 69(siandien trecia diena), bet mastau ar neverta rytojui uzsiplikyti grikiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olive: 01 kovo 2015 - 19:58
QUOTE(olive @ 2015 03 01, 20:57)
penelope, kaip tu laikaisi?
zinai, is visu dietu man si sunkiausia smile.gif ka tik suvalgiau dziuvesi sad.gif
nors nuo 71 kg siandien 69(siandien trecia diena), bet mastau ar neverta rytojui uzsiplikyti grikiu...

Nu laba diena g.gif kokie dar grikiai schmoll.gif man tai puikiai. Laikausi. Tik siandien+200g. Bet cia normalu, nes TOS dienos pareina. Sian darbe sedziu tai jokiu pagundu. O tu ziurek, laikykis, tau cia ne tiek fiziskai sunku, kiek moraliskai. Jei kartais neatsilaikysi rasyk, kaip su grikiais seksis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(penelope1913 @ 2015 03 01, 22:57)
Nu laba diena g.gif kokie dar grikiai schmoll.gif  man tai puikiai. Laikausi. Tik siandien+200g. Bet cia normalu, nes TOS dienos pareina. Sian darbe sedziu tai jokiu pagundu. O tu ziurek, laikykis, tau cia ne tiek fiziskai sunku, kiek moraliskai. Jei kartais neatsilaikysi rasyk, kaip su grikiais seksis verysad.gif

ok varau toliau.
Uzkandau buljono su selenom, berods nuramino smile.gif
Atsakyti