Įkraunama...
Įkraunama...

Skysčių dieta VI

Perskaičiau visą temą, užkabino ir mane, norisi numesti per žiemą užaugintą svorį ax.gif
šiandien startuoju su šia dieta, matysiu kiek tversiu, noriu numesti 5 kg, ūgis 171, svoris 63 kg. Kolkas suvalgiau tik jogurto indelį, ir išgėriau stiklinę vandens. per piet gersiu raugintas pasukas, vakarienei taip pat. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Keliu temute i virsu,gal atsiras bendraminciu,nuo siandien startuoju. Man si dieta priimtiniausia,svoris krinta neblogai,o be to ir alkana nesijauti.
Atsakyti
Sveikos,man siandien 2 diena kaip tik geriu kavyte ir zalia arbata,ryt jau kazka stipresnio galvoju,bet kad man siandien visa diena galva skauda,nezinau kaip toliau bus.
Atsakyti
Matau niekas cia nesidietina,man siandien 5 diena,bet vakare tai jau valgyt noriu labai,ypac kai matau kad skaniai valgo😯per sitas dienas kai nukrito 3 ir daugiau nejuda😐
Atsakyti
QUOTE(luaraa @ 2014 10 23, 20:08)
Matau niekas cia nesidietina,man siandien 5 diena,bet vakare tai jau valgyt noriu labai,ypac kai matau kad skaniai  valgo��per sitas dienas kai nukrito 3 ir daugiau nejuda��

nepopuliari dieta biggrin.gif
o tavo gal pradinis svoris didziulis buvo ?
nes man kazkaip nesitiki kad vien tik su skysciais galima tempti ilgai g.gif tiek, kad numesti keleta kg?
Atsakyti
Sveikos. Ir as susidomejau. Man siandien jau 5 diena. Jauciuosi labai gerai. Net keista. cool.gif Siaip esu mesos verge, bet siandien vaikstant po parduotuve pro kepta mesa net seile nenutyso. Nezinau ar tai normalu, kad taip gerai jauciuos doh.gif geriu sriubos sultini, darbe isgeriu sriubu is pokelio( ne pats geriausias variantas, bet kitaip neiseina), geriu kefyra, jogurto gerimus ir tikrai dziaugiuosi. Nesisveriu kiekviena diena, pradedant dieta buvo 57,100g. Pasisversiu 7 diena. Kas dar laikosi? Kokie pasiekimai?
Atsakyti
Po 7d. 55,100kg 4u.gif
Atsakyti
Nu saunuole thumbup.gif o kieto maisto nepritruko?
Atsakyti
as geriu pasukas su semenim, man jos pacios skaniausios. Svoris nukrito 3 kg.Po penkiu dienu suvalgiau truputeli sriubos ir stop, svoris nebekrenta .Nu nebevalgysiu nieko, tik gersiu .Kazin kartais koki alkoholini kokteili patraukti didelis griekas? Nu cia siaip, kad lengviau laikytis dietos, ju tai irgi skystis smile.gif
Atsakyti
Aš prieš porą savaičių laikiausi skysčių dietos 3dienas, nukrito 3-4kg, nelabai svėriaus, tai tiksliai negaliu pasakyt. Dabar norėčiau ant skysčių "sėsti" dešimčiai dienų. Sunkiausia pirma diena, o paskui kažkaip net nesinori valgyt, o jeigu koks kirminas pradeda viduj prašytis maisto, tai kažkaip greit nuraminu jį su mintim, kad dėl poros kąsnių neverta visos dietos gadint. Atrodo, tiek laikais, tai gaila susivaryt viską;D
Gėriau daug skysčių per tas dienas, vandens, arbatų, kefyro, sulčių. Šiaip labai nemėgstu pomidorų, bet jos gan sveikos ir nedaug kalorijų turi. Tai buvau prisivertus litriuką jų išgert.
O kaip jums tos CIDO daržovių sultys? Man jos labai šlykščiai atrodo, bet dietai tikriausiai labai gerai pasitarnautų smile.gif))
Ir dar ką manote apie tas aloe vera sultis, kurios būna maximoj ir vynotekoj? Jos gan sočios, bet niekada nežiūrėjau kalorijų ir cukraus kiekio.
Gaivinam temą! Kas kartu skysčiaus nuo rytojaus su manim?smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
Prisistatau ir jungiuosi...Pavasaris ne uz kalnu, sen uzlipau pasisverti ir pasokau....pries pusantru metu su sia dieta 12 kg numeciau, db reikia pakartot. Sunku pradet, bet isivaziavus pasitenkinimas tik auga ir rezultatas dziugina:)))kas su manim?
Atsakyti
Per kiek laiko numetėt 12kg? Ir ar neataugo jums staigiai jie? 4u.gif Aš ilgiausiai tris dienas esu išgyvenus ax.gif
Atsakyti