Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek išleidote krikštynoms?

Musu irgi liepos 18 smile.gif bet nemanau, kad daug isleisiu. Viska darysiu pati, noriu, kad butu kuo nuosirdziau ir graziau. wub.gif Nenoriu eiliniu baliu su degtinemis, vistomis ir taip toliau...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 01, 14:53)
Šventė yra bažnyčioje, o ne restoranuose ar dar kažkur.

drinks_cheers.gif

Tuo si svente is esmes skiriasi nuo fuksu krikstynu ir dedes jubiliejaus.

Bet zmones labai skirtingi. Musu kompanijoj "nepraeitu" zaidimukai, kai suauge zmones verciami gerti is zinduku alu doh.gif , ir saldainiai su vaiko foto... O kiti savo sveciams, skaiciau, ruosiasi ne tai kad tokiu saldainiu, o degtines su uzklijuota etikete su vaiko foto pasiulyti. blink.gif

O del pinigu, tai ne mano pinigai- tai man kaip ir nedera kitus pirstais badyti. Vieni tuos 10 000 pravalgo (ir pasidalina su dietologais veliau), kiti prakeliauja. Svarbu, kad visi zmones patenkinti ir pasaulyje butu taika. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 01 birželio 2009 - 15:57
as gal ne y tema bet kelione smagiAU NEGU drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif balius o krikstynas paruost reik priversta esu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Donaldziukas @ 2009 06 01, 15:23)
Musu taip pat liepos 18diena, ir netikiu kad tilpsime i 2000, manau 3500kainuos mirksiukas.gif

na ir as taip galvoju 4000 jai uzteks tai lb ok ax.gif jau atributika ruoset as dar nepradejau laikas butu ka planuojat
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 01, 16:56)
Svarbu, kad visi zmones patenkinti ir pasaulyje butu taika.  biggrin.gif

Taip. Tačiau manau, jog krikštynas reikėtų pažymėti susikaupimu, nuoširdžia malda ir pasninku.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 01, 17:15)
Taip. Tačiau manau, jog krikštynas reikėtų pažymėti susikaupimu, nuoširdžia malda ir pasninku.

Siaip tai kiekviena diena reiketu pagerbti jei ne pasniku, tai bent saiku. biggrin.gif O sventes, kai stalai luzta, man dar vaikysteje buvo didis nesusipratimas...

Nors, pagalvojus, o jei kazkam svente, kai kemsi kemsi, tada skauda pilva, tada tebletuke, ir vel gali is naujo pavalgyti... Tai koks mano reikalas tadu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 01 birželio 2009 - 16:35
mielosios ir mielieji, turiu labai svarbu klausima, turiu mazai laiko... ar galetumet parasyti, ar turit pazistamu, draugiu, kurios netekejusios krikstijo mergaite ir veliau istekejo? prasau, lauksiu atsakymu
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 06 01, 17:34)
Tai koks mano reikalas tadu.

Gal toks, kad bažnyčia - tai bendruomenė. Ir bendruomenės nariai turi padėti vienas kitam eiti tikėjimo keliu. Jei kuris nors bendruomenės narys ne visai supranta krikšto svarbos žmogaus gyvenime, juk galime padėti jam tai suprasti. Juk tai krikštas. Vienas svarbiausių sakramentų. Krikščionio gyvenimo pradžia. kai krikščionių bendruomenė pasipildo dar vienu nariu. Krikštas - žmogaus pašventimas Dievui. Visam gyvenimui...
Atsakyti
QUOTE(tra lia lia @ 2009 06 01, 17:43)
mielosios ir mielieji, turiu labai svarbu klausima, turiu mazai laiko... ar galetumet parasyti, ar turit pazistamu, draugiu, kurios netekejusios krikstijo mergaite ir veliau istekejo? prasau, lauksiu atsakymu

biggrin.gif krikstijau ir istekejau, o sia vasara jau savo krikstysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 01, 17:47)
Gal toks, kad bažnyčia - tai bendruomenė. Ir bendruomenės nariai turi padėti vienas kitam eiti tikėjimo keliu. Jei kuris nors bendruomenės narys ne visai supranta krikšto svarbos žmogaus gyvenime, juk galime padėti jam tai suprasti. Juk tai krikštas. Vienas svarbiausių sakramentų. Krikščionio gyvenimo pradžia. kai krikščionių bendruomenė pasipildo dar vienu nariu. Krikštas - žmogaus pašventimas Dievui. Visam gyvenimui...

Ojei, kaip uzlankstei. Manau, grazi ir skani (saikinga, bet gurmaniska) svente sventoms apeigoms netrukdo. Siaip jau, gal ir smagu butu kazkur, graziausioj vietoj, su Vilniaus styginiu kvartetu, su Stikliu uzkandelem, su prabangiu vynu (vat cia jau butu tie desimt tukstanciu gal...). Bet man nekyla ranka. O kai dar pamastau, kiek pasaulio galima uz tokia suma pamatyti...O kai dar spec. skrydziu pasiulymai....

Vat tokie pat apmastymai buvo ir apie vestuves. Viskas baigesi dzinsais vestuviu diena ir lektuvo bilietais. Ir jau keliolika metu del to negaila.

Bet kita gal verktu, kad neturi nuotrauku ir filmuku su balta suknele, ka as zinau... Kiekvienam savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 01 birželio 2009 - 17:49
QUOTE(smiltute28 @ 2009 06 01, 18:11)
as gal ne y tema bet kelione smagiAU NEGU drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif balius o krikstynas paruost reik priversta esu g.gif
Papildyta:

na ir as taip galvoju 4000 jai uzteks tai lb ok ax.gif jau atributika ruoset as dar nepradejau laikas butu ka planuojat

Siaip jau viskas suplanuota sudestyta, tik dabar liko uzsakyti dangaus zibintus ir vandens mirksiukas.gif
Atsakyti
SNIEGENA, labai labai aciu, o ar galima butu suzinot, ar mergaite, ar berniuka krikstijot? smile.gif
Atsakyti
Nors kvietėme tik pačius artimiausius žmones, gavosi 20 svečių doh.gif Todėl jau planavau, kad pigu nebus. Be to, norėjome krikštyti mažylį ten, kur susituokėme - Nidoje, todėl kaina dar kokių 20% aukštensė, negu būtų mieste. Iš viso išleidom netoli 3000Lt. Čia įeina ir nakvynės Kaina Nidoje, kuras, keltas, užmokestis kunigui etc. Žodžiu pilna samata.
Atsakyti