Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek išleidote krikštynoms?

QUOTE(bus_ka @ 2009 06 04, 15:00)
Hm, mes irgi krikstysim staciatikiu baznycioj, bet sumokejau 85 Lt uz ceremonija ir tiek. Reikes dar 3 zvakiu -tai 30Lt ir viskas. Ir cia Vilniuje Zveryne, o po 200Lt idomu kur tiek plesia doh.gif

Mes krikstyjome Cerkveje netoli Onos baznycios, ji laikoma pagrindine tarp staciatikiu cerkviu. Ten viskas vyksta pagal grieztas religines tradicijas. Mums reikejo pirkti ne tik zvakes, bet ir ikonas bei kitus pribambasus. Viskas buvo suorganizuota liuks, tai pinigeliu negaila.
Atsakyti
Mielosios, gal galit kokią kavinukę Vilniuje ar netoli Vilniaus rekomenduoti? Krikštysim rugpjūty.
Atsakyti
QUOTE(zemgala @ 2009 07 07, 11:24)
Mielosios, gal galit kokią kavinukę Vilniuje ar netoli Vilniaus rekomenduoti? Krikštysim rugpjūty.

Mes liepos 4d atsventem krikstynas "Balsiu dvarelyje", cia prie Zaliuju ezeru, buvo su vaikais 30 zmoniu, skanus maistas, uzdaras kiemelis, suaugusiam be gerimu 60Lt, vaikam 15Lt.

O visos krikstynos mum kainavo 4000Lt (iskaitant rubus sau, vyrui, maista, gerimus, lauktuves, dovanas ir netgi pakvietimus) .
Atsakyti
mes pries savaite pakrikstyjome savo turta, zmoniu dalyvavo apie 17, svente dareme namie , su saslykais, krikstynos kainavo apie 3000lt smile.gif
Atsakyti
Trys puseles, Antakalnyje, vienam zmogeliukui-50 lt.
Atsakyti
Krikstynos buvo dvigubos, darem nuosavam name, pas mano broli, sudejus visas smulkmenas, dovaneles, rubus per visus gavosi apie 2000lt
Atsakyti
nu reikes man viska rasytis ir pateiksiu samata biggrin.gif
Atsakyti
Mums krikstynos atsiejo 2600Lt, panasiai ir tikejomes biggrin.gif
Atsakyti
O mums atsiėjo daugiau negu tikėjomės - apie 4000 Lt. bigsmile.gif (19 žmonių šventėm kavinėj, fotografas, rūbai, tortas, dovanėlės, žaidimų prizai, heliniai balionai ir kt.)
Atsakyti
Kadangi krikštynas šventėm namie, viskas kainavo labai nedaug - bažnyčioj paaukojom 200Lt, ceremonijos metu grojusiai smuikininkei - 100Lt, vaišės - apie 500Lt. Taigi, sutilpom į 800Lt. smile.gif Šventė buvo nuostabi thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų krikštynose dalyvavo 11 suaugusių ir 2 vaikučiai, krikštuko rūbeliai 55 Lt, pietūs restorane 330 Lt, ir dovanėlės krikštatėviams, svečiams, helio balionai, vaišės gamtoj ir kt. apie 70 Lt, žodžiu gavosi apie 450 Lt. Na apie 200 Lt mano pačios pasiruošimas: suknelė, šukuosena, nagučių dailė, soliariumas ir pan. Bažnyčiai aukojo ir tortu rūpinosi krikšto tėveliai. Fotografavo giminaitis, tai dar 60-100 Lt foto knyga kainuos. Buvo nuostabi šventė!
Atsakyti
Kai krikstijom pirmaji suneli )pries tris metus) tai isleidom tikrai daug: apie 4000 lt (iskaitant viska: rubus, restorana, baznycia ir tt). Neseniai krikstijom savo maziuka tai isejo maziau, nes dareme savo namuose. Aisku vargo tai daugiau, nes teko paciai gaminti visa maista, bet pati atmosfera sventes buvo tukstanti kartu geresne... be to, kriksto rubelius numezge mano mociute, tai tik uz siulus mokejau... sikart isleidom mazdaug 800lt
Atsakyti