Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek išleidote krikštynoms?

QUOTE(ingridyte @ 2011 03 28, 17:30)
Mes planuojame tilpti i 1500Lt. Bus kartu krikstynos ir 1-mas gimtadienis, tai sventeje bus ir krikstynu ir gimtadienio motyvu. Dalyvaus apie 15-17 zmoniu. Vaikus nuo 3m. jau skaiciuojame kaip "zmogu"  biggrin.gif
Rubeliai krikstui ~200Lt.
Auka baznyciai - 50Lt
Maistas kavinej ~600-700Lt.
Tortas ~100Lt
Sales puosimas ~100Lt
Dovana krikštateviams 50-100Lt.
Alkoholis (kurio bus labai simboliskai) iki 100Lt.
Dovana sunui  biggrin.gif iki 100Lt.

Stai visas krikstynu biudzetas, neskaiciuojant mamos drapanu ir grozio proceduru  biggrin.gif

Net baisu pasidare, pradedu organizuot savo dukrytes krikstynas ir kai pamaciau kiek reikes. tikrai tikejausi tilpti i keleta simtu, na neskaitant sukneles, kuri daugiau kainuos. bet tai dar sitam sarase nera, manikiuro sukuosenos, mamos sukneles doh.gif
Atsakyti
as tai isleidau nemazai, apie 2000.vien uz suknyte mergytei mokejome 250 lt, tai dabar dezuteje supakuota guli, dariau laikrasti atvirukus, saldainius, vienu zodziu daug doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 16 balandžio 2011 - 07:15
musu sale su tortu bus jau arti 2000 litu, restoraniukyj Palangoj 20zmoniu doh.gif
Atsakyti
o jetau kaip sutilpti i nedidele sumele?noriu kad kuo pigiau iseitu maistui,kai tu pinigu taip ner,o krikstynos suplanuotos reikes kazkaip suktis... g.gif
Atsakyti
o mes suplanavom ramias krikstynas-gimtadieni (krikstynos sutampa su dukrytes pirmuoju gimtadieniu) tik artimiausiu zmoniu rate, todel "itilpsim" i padoria suma, kuri mano paskaiciavimu neturetu siekti triju nuliu ribos. kadangi krikstynos yra dukrytes svente nezadu daryti nei sukuosenu, nei manikiuru, gi ne mano vestuves, galiu atrodyti ir kukliau biggrin.gif sitaip sutaupysiu tikrai nemazai pinigu, nes pasidazyti graziai moku ir pati, graziausia sukuosena, o ypac vasara, man yra graziai pagarbanoti palaidi plaukai thumbup.gif sitas visas tikrai nekainuos. na didziausias pliusas ko gero man kad anyta siuveja, tai nekainuos nei mano, nei dukrytes sukneles, irgi nemazai susitaupo, tai belieka tik gimtadienio tortas, papuosimai, kavine, auka baznyciai ir fotografe. busim tik 8 asmenys, todel kavinej tukstanciu nereiks isleist, fotografe turim pazystama, daug nekainuos ax.gif pamastem kad mieliau pinigus isleisim kokiai smagiai kelionei po to, nei kazkokiam baliui, sukuosenoms ir pan. Krikstynos juk rami seimynine svente, nepripazystu jokiu baliu festivaliu tokia diena, tai tikrai manau imanom jaukiai, graziai ir pigiai jas padaryti ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2011 04 25, 11:56)
o mes suplanavom ramias krikstynas-gimtadieni (krikstynos sutampa su dukrytes pirmuoju gimtadieniu) tik artimiausiu zmoniu rate, todel "itilpsim" i padoria suma, kuri mano paskaiciavimu neturetu siekti triju nuliu ribos. kadangi krikstynos yra dukrytes svente nezadu daryti nei sukuosenu, nei manikiuru, gi ne mano vestuves, galiu atrodyti ir kukliau biggrin.gif  sitaip sutaupysiu tikrai nemazai pinigu, nes pasidazyti graziai moku ir pati, graziausia sukuosena, o ypac vasara, man yra graziai pagarbanoti palaidi plaukai thumbup.gif  sitas visas tikrai nekainuos. na didziausias pliusas ko gero man kad anyta siuveja, tai nekainuos nei mano, nei dukrytes sukneles, irgi nemazai susitaupo, tai belieka tik gimtadienio tortas, papuosimai, kavine, auka baznyciai ir fotografe. busim tik 8 asmenys, todel kavinej tukstanciu nereiks isleist, fotografe turim pazystama, daug nekainuos ax.gif  pamastem kad mieliau pinigus isleisim kokiai smagiai kelionei po to, nei kazkokiam baliui, sukuosenoms ir pan. Krikstynos juk rami seimynine svente, nepripazystu jokiu baliu festivaliu tokia diena, tai tikrai manau imanom jaukiai, graziai ir pigiai jas padaryti ax.gif  mirksiukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Mes dar neapsisprendem ar siais metais krikstysim, bet tikrai nedaryciau jokiu baliu. Tevai daznai vietoj sventes vaikui padaro svente sau. Asmeniskai man graziau kukli svente - baznycia, simbloskai kokia kavine ar sodyba, fotografas ir tik artimiausi zmones. Uz tuos tukstancius kuriuos kazkas krikstynoms isleidzia mes mieliau vaziuotumem i kelione visa seima smile.gif
Atsakyti
ir mes planuojam krikštyti dukrytę šią vasarą, tai planuojam tilpti iki 500 lt. +rūbai, dovanėlės. švesim savo kieme, galvojam švedišką stalą padaryti. jokių gėlių nereikės pirkti, nes kiemas ir taip papuoštas. žmonių kažkur apie 25
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2011 05 25, 16:55)
ir mes planuojam krikštyti dukrytę šią vasarą, tai planuojam tilpti iki 500 lt. +rūbai, dovanėlės. švesim savo kieme, galvojam švedišką stalą padaryti. jokių gėlių nereikės pirkti, nes kiemas ir taip papuoštas. žmonių kažkur apie 25

mes siemet panasiai irgi planuojam drinks_cheers.gif
tik galvoju kad drabuzius pirks ir kunigui mokes krikstateviai,tai ne kazin kiek ir reiks pinigeliu 4u.gif smile.gif atsvesim irgi savoj sodyboj lauke pasidare vaisiu stala(jei oras leis).tik zmoniu maziau,kadangi vyro gimines nebendrauja visiskai.
noretusi laikrastuka pasidaryt ir krikstateviam koki diploma ir seneliam kazka isiremint,bet tai manau velgi kazin kiek nekainuos. smile.gif
Atsakyti
Mes rugpjuti krikstysime dukryte,planuojame sutilpti i 1000lt.Dukrytes suknyte 130lt.galvojame dar pintu baltu gelyciu vainikeli,tai nezinau kiek jis kainuos,nemanau kad brangiai,trys balti balandziai 120lt,svesime kavineje,bus apie 10 zmoniu,manau i 500lt.sutilpsime,truputi alchogoliniu gerimu,torciukas apie 70lt,vaisiai,na ir kuklus sales papuosimas ax.gif .
Atsakyti
Planuojant krikštynas stengiausi taupyti, bet paskui kai pagalvoji, kad saviems angeliukams nieko negaila, tai mūsų biudžetas atrodė taip maždaug (18 žmonių):
Krikštynų suknelės mergaičių ir mano, apsiaustėliai, galvos papuošalai - 600lt, siuvomės visas tris.
Apranga vyrui - pirkau lininius marškinius kad derėtų, batus - 300lt
Fotografė - 200lt
Tortas - 100lt
Prisiminimo dovanėlės svečiams, seneliams, krikšto tėvams - 300lt
Maistas - 500lt
Dovanėlės mergytėms sidabriniai angeliukai su grandinėle - 200lt
Šukuosena, makiažas mano - 80lt
Namų puošimas (gėlės) - 30lt

Buvo ir daugiau visokių smulkių išlaidų, bet manau tilpom į 2500lt... Daug, bet vieną kartą gyvenime. Savo mergytėms juk dariau.
Atsakyti
Musu krikstynu biudzetas apie 2000 litu( cia jau viskas iskaiciuota ir drabuziai, ir maistas ir dovanos), zmoniu 22.
Atsakyti
mes planuojam taip, jei kur netilpsim teks kažko atsisakyt, us 30 žmonių, bet kadangi daom pas močiutę kaime, tad viskas us iš daržo ir sava mėsytė, taigi daug susitaupo. sau suknelę rasiu spintoj, šukuosena-palaidi plaukai, makiažą padarys sesuo. juk vaikučio šventė, tai lai jis būna gražiausias wub.gif
tortas-100 lt
rūbeliai-100lt
vaišės-300 lt
dovanėlės, ir ko reikia scenarijui-100 lt
alkoholis-100lt
puošimai-max 50 lt.
tad 1000 neviršyju kol kas. thumbup.gif , kai pradėsiu viską pirkt matysiu kaip gausis biggrin.gif
Atsakyti