Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek išleidote krikštynoms?

Krikšto rūbai, žvakė 80 lt
Išlaidos savo aprangai 85 Lt

Kunigui 50 lt
Tortas 30 lt
Kavinė 270 Lt
Fotografas 90 LT
Dovana Krikštatėviams 13 Lt
Dovanėlės ir prizai svečiams, zaidimų atributika, dekoracijos ir t.t. ~100 lt
Dovana krikštadukrai 50 lt

Man cia is fantastikos srities... biggrin.gif Isduokit paslapti, kaip pasipuosti uz tokia suma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(epika @ 2012 08 08, 23:03)
Man cia is fantastikos srities...  biggrin.gif Isduokit paslapti, kaip pasipuosti uz tokia suma?  blush2.gif

labai paprastai, tik reikia moketi ieskoti, o ne pirkti is firminiu parduotuviu skudurus nerealiom kainom.. beje ir ne viska butina pirkti. jei kiekvienai progai pirksim dar atskirus batelius, papuosalus ir t.t. tai ir 500 gali neuztekti.. Beje mano suknele uz ta "fantastine" kaina tikrai atrode ne pigiai ir ne prastai tongue.gif
o tortas cia tik puse kainos (nes kaip minejau viska pirkom pusiau su broliu). Labai graziu tortu galima rasti uzsisakyti namu darbo ir uz YPAC maza kaina, nerealaus skanumo, nepalyginamai su uzsakytais kepyklose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biruchike: 09 rugpjūčio 2012 - 09:23
labai neislaidaujant ir netaupant labai, apie 3600lt.
valgykla 3200 -18 žmonių
krikšto rūbai bus brolio, išskyrus nekaltuno skraistė, kuria pirks krikšto mama
žvakę pirkau jau labai senai vienoms krikštynoms, bet taip ir neprireikė. gal kainavo 15lt
kunigui duosim 100lt
balionus helio užsisakyt norėsiu ~150lt
ir mini padėkos dovanelės išeinantiems svečiams, planuoju sutilpt į 100-150lt
kvietėm tik artimiausius. ir draugus. Per tą barjerą "tą pakviesim, o to ne, ką daryti?" senai perlipę smile.gif apkalbų gal ir buvo, bet mes jų negirdėjom smile.gif arba visi arba nei vieno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2012 08 09, 12:28)
labai neislaidaujant ir netaupant labai, apie 3600lt.
valgykla 3200 -18 žmonių
krikšto rūbai bus brolio, išskyrus nekaltuno skraistė, kuria pirks krikšto mama
žvakę pirkau jau labai senai vienoms krikštynoms, bet taip ir neprireikė. gal kainavo 15lt
kunigui duosim 100lt
balionus helio užsisakyt norėsiu ~150lt
ir mini padėkos dovanelės išeinantiems svečiams, planuoju sutilpt į 100-150lt
kvietėm tik artimiausius. ir draugus.  Per tą barjerą "tą pakviesim, o to ne, ką daryti?" senai perlipę smile.gif apkalbų gal ir buvo, bet mes jų negirdėjom smile.gif arba visi arba nei vieno smile.gif

Gan puosniai, bet kai ka susipirkus pigesnese vietose = apie 2500 lt.
smile.gif Su uzsakyta sale ir maistu grazioj sodyboj, Siluvoje = apie 1200 lt
Fotografas 300 lt = kompaktas su visom foto.
Tortas apie 3 kg = 125 lt
Atsakyti
Sveikos. Mes irgi siemet krikstyjom dukryte smile.gif Svente nebuvo labai didele ir prabangi, sutilpom i 2500Lt smile.gif Sveciu buvo 24 suauge ir trys maziukai smile.gif
Taigi, baznyciai aukojo krikstateviai, kiek zinau 100Lt
Pietus kavineje 24 porcijos 700Lt
Veliau kelemes i sodyba, sodyba nuosava, nuoma nekainavo
Maistas saltiems uzkandziams ~400
Visi gerimai (alkoholiniai, sultys, vaisvandeniai ir t.t.) ~500Lt
Fotografui sumokejo tevai, velgi nekainavo
Patalpu puosimui skirti balionai, girliandos ~20Lt
Laikrastukus ir isakymus kriktstateviams dariau pati, tad kainavo tik spauzdinimas ~55Lt
Saldainiu popiereliai 22 Lt + saldainiai 0,5Kg ~10 Lt
Pirkom vyrui marskinius ir slipsa - 50Lt
Mano bateliai ir dukros bateliai kainavo 200Lt
Sukneles neriau pati tad kainavo tik siulai ir medziaga pasuknelem ~ 120Lt
Tortas 80Lt
Dovanos krikstateviams 100Lt
Skraiste ir zvake pirko krikstateviai
Ir mamos grozio proceduros (sukuosena, makiazas, manikiuras) 200Lt
Tad bendrai susumavus gaunasi 2457 Lt smile.gif
Atsakyti
mes išleidome:
krikšto rūbai, bateliai, skraistė, žvakė 100lt
fotografas +filmukas 30min trukmės 100lt+100lt
tortas 50lt
kavinė 150lt
rūbai mums 150lt
kunigui 50lt
dar ten visokios smulkmenos, saldainiai... 100lt
viso 800lt, norint sutaupyti buvo galima pasispaudus ir už 700lt . 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, na mes dar tik krikštysim, bet jau sioki toki planeli turiu sumetus taigi:
Krikšto rūbai dukrytei apie 250lt. nes teta mūsų pasius suknutę.
Man suknelė ir bateliai 350lt.
Mano grožis 150lt.
Tėtuko rūbai Marškinukai 50lt
Šventės dekoracijos, helio balionai paleidimui prie bažnycios 150lt.
Kunigėliui 100lt.
Fotosesijai poniuko nuoma 50lt.
Mini piknikas prieš/po bažnyčios šampanas, gėrimai mažosioms draugėms100lt.
Puokštelės ant stalo 3 vnt 70lt.
Dovanėlės simbolinės seneliams ir krikštotėvaliams 100lt.
1.val ir 30min. animatorė vaikučiams užimti 200lt. i tą kainą iskaičiuotos ir mini dovanėlės vaikučiams.
Sodybos nuoma 1 vakarui nuo 19 val iki 2val. ryto 750lt.
Maistas 25 žmonėms 1150lt.
Gėrimai 500lt
Saldus stalas 200lt
taigi gaunasi 4170lt. Nežinau kaip vertinti tiesa pasakius ,čia toks apytikslis kainynas, nes nezinai kur dar gali ko prireikt, bet tikiuosi neviršyti sios sumos tikrai, turėtu kiek mažiau gautis bent jau iki 4000.
Atsakyti
QUOTE(biruchike @ 2012 08 08, 10:45)

Krikšto rūbai, žvakė 80 lt
Išlaidos savo aprangai 85 Lt
Kunigui 50 lt
Tortas 30 lt
Kavinė 270 Lt
Fotografas 90 LT
Dovana Krikštatėviams 13 Lt
Dovanėlės ir prizai svečiams, zaidimų atributika, dekoracijos ir t.t. ~100 lt
Dovana krikštadukrai 50 lt

O lur kavinę nebrangią radot? Nes kiek ieškom, tai ooo...
Atsakyti
mes isleidom , taip tiksliai nesurasysiu kiek kas nes daug ko neatsimenu, bet zinau bendra suma gavosi virs 4000 lt
Atsakyti
neislaidaujant bet tuo paciu ir kai kur kokybiskiau darant-silkiniai rubeliai dukrytei, tortas brangesnis ~3000lt. esu patenkinta labai tokiom islaidom.nes zmoniu buvo apie 20, restoranas su gerimais, fotografe.
Atsakyti
QUOTE(echmėja @ 2012 06 16, 10:59)
mes savo mazaji pakrikstijom dar geguzem, pabandysiu cia paskaiciuoti kiek isleidom  doh.gif  pas mus seneliai norejo dideles sventes, jei butu mano valia butu tik vakariene su seima, bet ka darysi, svarbu kad svente praejo linksmai  smile.gif
- sales nuoma nekainavo
- maistas 1600 (32 zmones) emem kur is kavines atvaziuoja su indais ir maistu, likom labai patenkinti, paserviravo stala, atsiveze viska nuo sakuciu iki stikliuku ir puodeliu kavai, o geriausia kad maistas skanus biggrin.gif
- akloholis apie 800 (pasiteisino akcijos vynotekoj) ir dar liko kelios dezes visokio gerio biggrin.gif
- vaiko rubai 200
- mano rubai 200
- auka baznycioj 100
- muzikantas 400
- saldus stalas gal 200, torta seneliai pirko
- dar kazka pirkom maximoj antrai dienai apie 400
- dovanos seneliam, kriksto tevam apie 100
- fotografas nekainavo

taigi viso turim: 3800  doh.gif

kaip as jums pavydziu! ir taip skaiciuoju ir kitaip... zodziu... vieno vakaro krikstynos 23 zmonems mums iseis apie 6000 lt!!! jokio baliaus antrai dienai! naciort! Padekit kas nors su savo patarimais kaip sutaupyti gyvenantiems Kaune doh.gif tiesa norime fotografo jam pasiryzau isleisti iki 700 lt
Atsakyti
QUOTE(makaciolyte @ 2013 02 28, 18:04)
kaip as jums pavydziu! ir taip skaiciuoju ir kitaip... zodziu... vieno vakaro krikstynos 23 zmonems mums iseis apie 6000 lt!!! jokio baliaus antrai dienai! naciort! Padekit kas nors su savo patarimais kaip sutaupyti gyvenantiems Kaune doh.gif  tiesa norime fotografo jam pasiryzau isleisti iki 700 lt

Oho, o tai kas Jusu samata sudaro? Pas mus bus apie 20 sveciu. Svesim pusdieni (Kokias 5 val) bet tiek tai tikrai nesigaus. Mes is Vilniaus tai kainos didmiescio, bet vistiek ne tiek daug gaunas. O del fotografo tai sitam reikalui mes irgi netaupysim biggrin.gif . Bet Jusu suma tokiam kiekiui asmenu tai man didoka pasirode. Nebent visiems sveciams nakvyne kur nors uzsakot. Arba svenciat restorane, uzsakot vakaro vedejus, tada gal g.gif . Mes apsiribojam tik butiniausiom islaidos t.y. edukacine programa, fotografu, pietu stalu, desertu stalu, drabuziais visai seimas ir dar keliom islaidoms.
Atsakyti