Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek išleidote krikštynoms?

Mes daug paskyrėm pinigėlių savo pagranduko krikštynoms...nemažai išleista aksesuarams stalo papuošimui, patalpų papuošimui, smulkioms dovanėlėms...pakvietimams ir tiems jau "padėjom" apie 40 lt. biggrin.gif (maketuotojui fotošopu, pakvietimų dauginimas, teksto įklijavimas)p.s. labai malonūs rūpestėliai...muzikantui 1000 laikom šone pasidėję... nu kainuot tai kainuos, bet taip norisi išskirtinės šventės sau ir svečiams biggrin.gif , labai laukiu parsisiunčiant dangaus žibintų, bus gražu, kad tiktai oras būtų palankus...aprengiant vaikutį pasižadėjo pagelbėti Jurgaaaaa, nu nerealūs jos siuvami lininiai kostiumėliai thumbup.gif +valgis , patalpų nuoma apie 3 000 kainuos, čia be saldaus, o kur dar gražuoliai tortai, noriu ir didelio šakočio...aš labai džiaugiuosi, kad mūsų finansinės galimybės leidžia visa tai įgyvendint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 23 kovo 2008 - 10:14
QUOTE(sobieska @ 2008 03 23, 11:10)
Mes daug paskyrėm pinigėlių savo pagranduko krikštynoms...nemažai išleista aksesuarams stalo papuošimui, patalpų papuošimui, smulkioms dovanėlėms...pakvietimams ir tiems jau "padėjom" apie 40 lt. biggrin.gif (maketuotojui fotošopu, pakvietimų dauginimas, teksto įklijavimas)p.s. labai malonūs rūpestėliai...muzikantui 1000 laikom šone pasidėję... nu kainuot tai kainuos, bet taip norisi išskirtinės šventės sau ir svečiams biggrin.gif , labai laukiu parsisiunčiant dangaus žibintų, bus gražu, kad tiktai oras būtų palankus...aprengiant vaikutį pasižadėjo pagelbėti Jurgaaaaa, nu nerealūs jos siuvami lininiai kostiumėliai thumbup.gif +valgis , patalpų nuoma apie 3 000 kainuos, čia be saldaus, o kur dar gražuoliai tortai, noriu ir didelio šakočio...aš labai džiaugiuosi, kad mūsų finansinės galimybės leidžia visa tai įgyvendint biggrin.gif

Visom keturiom tau pritariu,finansai leidzia,tai kodel gi ne drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(deimi @ 2008 03 19, 13:06)
As manau,kad ne tu,o tavo sveciai siek tiek nepagalvojo...Jiems zinoma smagu,o kartu ir smalsu nauja zmoguti aplankyti...

niekam , iskyrus motina, neidomu naujai gimes zmogus. Sveciams svarbiausia pagerti ir suda pamalti.
Atsakyti
O tamsta pats turite vaikų, kad toks jau esate protingas?
Atsakyti
QUOTE(Amneza @ 2008 03 25, 14:08)
O tamsta pats turite vaikų, kad toks jau esate protingas?

nematai kad blondinas? lotuliukas.gif
na manau kad svetimų žmonių nekviečiama į krikštynas kad jau vaikas niekam nerūpetų
Atsakyti
Aha, man tai dar labai įstrigo žodžiai, kad tik "motinai" svarbu jos vaikas, o tėvas(aišku ir visi kiti artimieji) kur?
Gal kažkaip kitaip vaikai atsiranda... Vienu žodžiu fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amneza @ 2008 03 25, 22:00)
Aha, man tai dar labai įstrigo žodžiai, kad tik "motinai" svarbu jos vaikas, o tėvas(aišku ir visi kiti artimieji) kur?
Gal kažkaip kitaip vaikai atsiranda... Vienu žodžiu  fool.gif

Manau,mamytes,neverta i tokio kvailio kalbas gilintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 03 23, 11:10)
... nu kainuot tai kainuos, bet taip norisi išskirtinės šventės sau ir svečiams :

nu tipinio litovco blevyzgos. ..kad sveciam balius patiktu, kad nebutu prasciau nei pas maryte... O koks sio baliaus tikslas?
Atsakyti
Šventėm namie šešiese(mes su vyru ir dukrytė ir krikštatėviai su dukryte). Taigi daug neišleidom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.8 @ 2008 03 26, 07:21)
nu tipinio litovco blevyzgos. ..kad sveciam balius patiktu, kad nebutu prasciau nei pas maryte... O koks sio baliaus tikslas?

klausyk ,tipinis blondine, jei pats neišgali pasidaryti tokio tuso, savo pavydą galėjai tikrai ne taip banaliai išreikšti, žinok gaila man tavęs, normalūs bičai tokiomis temomis nesidomi, labai suabejojau tavo oriantacija g.gif Nu su nekantrumu lauksiu tavo pasisakymų panašiuose portaluose hah.gif dirol.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 03 26, 22:06)
klausyk ,tipinis blondine, jei pats neišgali pasidaryti tokio tuso, savo pavydą galėjai tikrai ne taip banaliai išreikšti, žinok gaila man tavęs,

krikstynos yra tusas?
Atsakyti
Gal galit kokį sąrašiuką sudaryti, kas reikalinga krikštynos? Esu visiškai žalia šitam reikale....
Kiekviena vis pridėtume, tai paskui lengviau būtų ir nereiktų vis kaskart kiekvienai, ruošiantis krikštynoms klausinėti? A?
Atsakyti