Ką manote apie šią produkciją? Pradinės kainos atrodo neįtikėtinos,juolab,kad ant etiketės šviečia "made in China"
Bet visgi,kaip yra?Gal kurios turit šios firmos prekių? Iš pradžių susidomėjau ir pati,nes kaip tik ieškau dviejų lagaminų.
O tai kur juos turėtų gaminti, gal Šveicarijoje
ir dalinti už lipdukus
http://www.wengerna.com/luggage
http://www.wengerna.com/luggage
QUOTE(Cukliukas @ 2013 03 14, 17:57)
Ką manote apie šią produkciją? Pradinės kainos atrodo neįtikėtinos,juolab,kad ant etiketės šviečia "made in China"
Bet visgi,kaip yra?Gal kurios turit šios firmos prekių? Iš pradžių susidomėjau ir pati,nes kaip tik ieškau dviejų lagaminų.
Šeis laikais viską kinijhoje gamina
Aš kuprinę turiu tai labai patenkinta!
QUOTE(wwaiduse @ 2013 03 27, 15:12)
Mes kaip tik kuprinei planuojame rinkti lipdukus.
Pašnekėjau su pardavėja, tai sako taip, pagaminta Kinijoje
Na ir kas, kad Kinijoje? Manau pas jus nemažai kokybiškų daiktų pagamintų Kinijoje pagal kitų šalių gamintojų užsakymus
Nu vat kaip čia jie...
Dar pastebėjau, kad paskui lagaminas, kuris aprašomas, kaip tinkamas rankiniui bagažui yra 46 cm x 34 cm x 22 cm arba 43 cm x 39 cm x 23,5 cm, o pvz Ryanair išmatavimai 55 cm x 40 cm x 20 cm. Tai kaži, kad ir neišsipūtusį bus įmanoma jį sugrūsti į tą jų matavimo gardelį ar ne?
Dar pastebėjau, kad paskui lagaminas, kuris aprašomas, kaip tinkamas rankiniui bagažui yra 46 cm x 34 cm x 22 cm arba 43 cm x 39 cm x 23,5 cm, o pvz Ryanair išmatavimai 55 cm x 40 cm x 20 cm. Tai kaži, kad ir neišsipūtusį bus įmanoma jį sugrūsti į tą jų matavimo gardelį ar ne?
Tie Ryanairo rėmeliai, man atrodo, šiek tiek didinti, nes mano 27 cm ir telpa vis tiek. Nei sykio nesikabino.
QUOTE(Atlantida* @ 2013 04 14, 12:36)
Tie Ryanairo rėmeliai, man atrodo, šiek tiek didinti, nes mano 27 cm ir telpa vis tiek. Nei sykio nesikabino. 
Oi, tai labai gerai tada, ačiū
Pasiemiau kuprinę - dar neteko daug nešioti, bet atrodo pagaminta gerai, ant pečių patogi. Už 40 lt kokybiškesnio analogo turbūt nepavyktų lengvai rasti. Tiesa kišenėlės mobiliems telefonams ir panašiems dalykams įtaisytos išoriniame skyriuje - keliaujant kur daug vagių būtų lengvai prieinami daiktai.