Įkraunama...
Įkraunama...

Rimi lipdukų akcijos

Gal kas jau turite ta mazaji lagamina,tinkanti rankiniui bagazui?ar lenda jis i ta deze?
As irgi pastebejau,kad jis 2cm storesnis. Deja as isskrendu is uzsienio miesto ir busiu viena,todel jei netilps,man teks viska palikti pie vartu sad.gif
Atsakyti
o sakykit dar idomu pasidare uz tu 30lipduku gali viena gamini nusipirkti ar kiek nori gaminiu?nes ksiatau skaitau taisykel ir nesupranru
Atsakyti
QUOTE(Akakankt @ 2013 04 24, 13:52)
o sakykit dar idomu pasidare uz tu 30lipduku gali viena gamini nusipirkti ar kiek nori gaminiu?nes ksiatau skaitau taisykel ir nesupranru

Viena tik 4u.gif , antram vel 30 reikia.
Atsakyti
ot velniavele, taip ir galvojau kad viena tik galima, oreikia ir vieno ir kito ir trecio
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2013 04 23, 08:00)
Gal kas jau turite ta mazaji lagamina,tinkanti rankiniui bagazui?ar lenda jis i ta deze?
As irgi pastebejau,kad jis 2cm storesnis. Deja as isskrendu is uzsienio miesto ir busiu viena,todel jei netilps,man teks viska palikti pie vartu sad.gif

Kažkuri mamytė buvo sakiusi,kad netelpa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukliukas @ 2013 04 23, 09:00)

Ką tik grįžau iš kelionės su juo. Nebuvo jis pas mane perkrautas (išsipūtęs), tai Ryanairas net neprašė bandyti matuoti jo 4u.gif Taigi kaip ir viskas gerai su juo smile.gif
Atsakyti
Šiaip labai faini krepšiukai, turiu kuprinę, maža lagaminą, o vyras kosmetinę, tai viskas super. Aišku kokybė gal ne tokia, kaip originalų, bet tikrai aukštensė nei vidutinė, nes vargu ar firma leistų dėti savo logotipą ant visiško šlamšto.
Atsakyti
Jei tikrai geri lagaminai, gal ir verta tuos lipdukus parinkti, atrodo kelis namie turiu, reikėtų surasti rolleyes.gif
Atsakyti
o kiek sveria mazasis lagaminas? Kazkur skaiciau,kad 3 kg, kazkaip nesitiki g.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2013 05 10, 22:39)
o kiek sveria mazasis lagaminas? Kazkur skaiciau,kad 3 kg, kazkaip nesitiki g.gif

1. Mažas lagaminas su ratukais, kurio išmatavimai 43 x 39 x 23,5 cm - 3,09 kg
2. Lagaminas su ratukais, kurio išmatavimai 46 x 34 x 22 cm - 2,67 kg

Čia oficialiai gauta informacija apie svorius.
Atsakyti
QUOTE(Irma POOH @ 2013 05 10, 22:44)
1. Mažas lagaminas su ratukais, kurio išmatavimai 43 x 39 x 23,5 cm - 3,09 kg
2. Lagaminas su ratukais, kurio išmatavimai 46 x 34 x 22 cm - 2,67 kg

Čia oficialiai gauta informacija apie svorius.

2.67 g.gif aisku galima ir lengvesni rasti, bet turbot ne uz tokia kaina ir ne tokios kokybes g.gif
Atsakyti
as irgi ka tik ta mazaji lagamina nusipirkau, nu aukstis plotis ten ryanair atitinka bet gylis pas ryanair parasyta 20 o pas wenger 22 nurodyta. kad nepatikrina ir neliepia i ta matuokli ikisti tai aisku kad buna taip, bet idomu kas butu jei pasitaikytu priekabus darbuotojas ir lieptu i ta deze ikisti, ar tilptu ten??
Atsakyti