Įkraunama...
Įkraunama...

Rimi lipdukų akcijos

Aš taip pat pasiėmiau kuprinę. Vidus tobulas daiktams susidėti, neturiu ko prikišti, bet jei reikia dažnai nusiiminėti kuprinę ir aš apsivilkusi palaidinukę be rankovių pradeda erzinti rankenų audinys, nes jis šiurkštus.
Atsakyti
QUOTE(Bravisima @ 2013 06 02, 16:31)
as irgi ka tik ta mazaji lagamina nusipirkau, nu aukstis plotis ten ryanair atitinka bet gylis pas ryanair parasyta 20 o pas wenger 22 nurodyta. kad nepatikrina ir neliepia i ta matuokli ikisti tai aisku kad buna taip, bet idomu kas butu jei pasitaikytu priekabus darbuotojas ir lieptu i ta deze ikisti, ar tilptu ten??

Vakar kaip tik bandžiau, tai jei lagamintas neprikrautas iki kalko tilps, bet jei jis pilnai priklaurtas, tada nelabai lenda. Bet manau, kad vargiai ar jie žiūrės, nes jis pakankamai miniatiurinis.
Atsakyti
kokių dar būtų atsiliepimų apie šiuos lagaminus iš RIMI? 4u.gif
Atsakyti
Dar neišbandytas, bet kokybė mane nuvylė. Pagamintas Kinijoje, viduje pamušalas prastensės kokybės, pučiasi. Nedaug vidinių kišenių, užtraukiant užtrauktukas kliūva už kieto krašto. Ištraukta rankena nestabili. Na, bet matysime kaip atlaikys keliones. Prieš tai turėjome Carlton lagaminą, tai tikrai daug geresnės kokybės. Atlaikė 8 skrydžius, tik ratukas nulūžo. Manyčiau, dėl grubaus bagažo darbuotojų elgesio.
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2013 06 21, 23:37)
Dar neišbandytas, bet kokybė mane nuvylė. Pagamintas Kinijoje, viduje pamušalas prastensės kokybės, pučiasi. Nedaug vidinių kišenių, užtraukiant užtrauktukas kliūva už kieto krašto. Ištraukta rankena nestabili. Na, bet matysime kaip atlaikys keliones. Prieš tai turėjome Carlton lagaminą, tai tikrai daug geresnės kokybės. Atlaikė 8 skrydžius, tik ratukas nulūžo. Manyčiau, dėl grubaus bagažo darbuotojų elgesio.

Mes išbandėme tą didesnį kelionei į Turkiją. Man tai tikrai liks kokybė. Ir su rankena viskas ok
Atsakyti
Gal kas pirkote kosmetine? Gal galite pakomentuoti? Ar ten daug kas telpa? Nes toks vaizdas, kad pati kosmetine labai didele, o i vidu nelabai ka ir idesi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 06 27, 16:22)
Gal kas pirkote kosmetine? Gal galite pakomentuoti? Ar ten daug kas telpa? Nes toks vaizdas, kad pati kosmetine labai didele, o i vidu nelabai ka ir idesi..  g.gif

Vyras turi, tai super, daug kas telpa. Mes kartais abu savo kosmetikas susikrauname, tai nereik dvieju kosmetiniu veztis.
Atsakyti
QUOTE(esis @ 2013 06 27, 15:40)
Vyras turi, tai super, daug kas telpa. Mes kartais abu savo kosmetikas susikrauname, tai nereik dvieju kosmetiniu veztis.

Dekui, tuomet reiks lipdukus susirinkti. Dar pratese akcija..
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 06 27, 15:54)
Dar pratese akcija..

O cia iki kada pratese g.gif , nes siandi buvau Rimi, tai pardaveja del lipduku sake, nes uzklausiau, kad kitokie, tai sake baigesi ir nauju prigamino, tik ju spalva skiriasi, su melynu biggrin.gif , o del pratesimo tai nieko neminejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pūkis @ 2013 06 27, 17:49)
O cia iki kada pratese  g.gif , nes siandi buvau Rimi, tai pardaveja del lipduku sake, nes uzklausiau, kad kitokie, tai sake baigesi ir nauju prigamino, tik ju spalva skiriasi, su melynu  biggrin.gif , o del pratesimo tai nieko neminejo  g.gif

Parduotuveje maciau, jog pratese, lyg tais iki liepos 28d. Nors internete dar nieko nera parasyta. Lipdukai kitokie jau praeita savaite buvo.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 06 27, 18:06)
Parduotuveje maciau, jog pratese, lyg tais iki liepos 28d. Nors internete dar nieko nera parasyta. Lipdukai kitokie jau praeita savaite buvo.

Aisku 4u.gif
Atsakyti
http://www.rimi.lt/w...-taisykles.html
iki liepos 14d
Atsakyti