Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas namuose

Tęsiame toliau 4u.gif

Sena tema:
http://www.supermama...;#entry61479516
Atsakyti
Oho dar sužinojau kad vaikų nemyliu. Kažkodėl buvę mokiniai paskambina, ir prieš 9-10 metų baigę, ateina prieš Kalėdas ar per Mokytojo dieną į mokyklą, su dabartiniais FB bendraujam. Matyt durniai jie. Ir pradinukai pamatę parke apsikabina, matyt irgi iš kvailumo. Tik aš nemanau kad vaikai neatsirenka žmogaus. Kad sakau tiesą į akis tai nepatinka daug kam. O ir postai mano ne tam kad kažką piktinti o tam kad pabandyt parodyt KODĖL ministerija nesiklauso. Mūsų pedagogų irgi nenori girdėt, matėt kiek streikų, kiek metų bandom kažką gerint, o išverčiama viskas tik į tai kad norim algų doh.gif . Niekas nesikeičia, ir čia manau labai panaši situacija sad.gif tai va ir galvoju garsiai, KAS ir KAIP turi atsitikt kad pradėtų GIRDĖT? Galim jais piktintis iki negaliu bet-jie nebus kitokie. Tai va reikia rasti būdą KAIP jie išgirstų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RSTT: 15 kovo 2013 - 12:07
nzn RSTT, is tavo postu kazkaip sviecia, kad tu ne budu ieskai, kai ppadaryti, kad ministerija isgirstu, o keli kita klausima ' o kodel turetu? '. Tik zinoma,kai tas liecia pacia, tuomet viskas pasisuka kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2013 03 15, 13:33)
nzn RSTT, is tavo postu kazkaip sviecia, kad tu ne budu ieskai, kai ppadaryti, kad ministerija isgirstu, o keli kita klausima ' o kodel turetu? '. Tik zinoma,kai tas liecia pacia, tuomet viskas pasisuka kitaip...

Manęs pačios neliečia išvis, aš daugiau negimdysiu. Bet kaip minėjau turiu 2 vaikus, vienas jų jau tuoj pat 16. Ir gal taip neatrodo bet man rūpi. Tą jau irgi rašiau. Vat klausimas -o kodėl turėtų- provokacinis, nes turėdami tokius valdininkus kokius turim privalom rasti būdą kad jie TURĖTŲ kažką girdėti. Tik labai bijau kad toks kaip Andriukaitis, kuris aplamai yra sovietinio požiūrio, ir kuris nusiteikęs išvis prieš bet kokią mediciną apart senos geros valdiškos, nei klausys, nei skaitys. O privatus verslas, turiu omeny mediciną, ko gero tikrai galėtų imtis tokios akušerijos, ir juos manau išgirstų, nes jie turi didelius pinigus, bet manau jie to nesiima dėl kai kurių priežasčių kurias dėsčiau anksčiau. Plius vienos didžiausių privačių klinikų direktoriaus interviu buvo aiškiai pasakyta, kad tai ką jie gauna iš valstybės yra didelė parama, o be jos būtų priversti prašyti iš paciento pilnos kainos, ko pasekoje labai didelė dalis pacientų, tiek pirminės, tiek antrinės pagalbos teikimo paslaugų srityje sumažėtų tiek kad tektų užsidaryti. Gali būti, kad jie nerizikuos investuoti į sritį kuri bus kažin kiek pelninga. Tai viena. O dėl valstybinių ligoninių personalo, kažin kiek jų imsis veiklos už ligoninės sienų, nes tada reikia kažkur vis tiek ar tai važiuoti ar tai kabinetuką kokį turėti, na žodžiu irgi investuoti. Gal ir čia finansai groja? Turint omeny kad realiai už diskusijas oficialiai pasirašė vos kelios organizacijos (Dange išvardijo kas ir kiek).
Arba-galimai yra kažkas ko nežinom dar, per visus skandalus, kažkas ko niekas nepublikuoja, lietuviška TV tai netikiu, laikraščiai dar dar kai kurie, bet kad kažkas vyksta tai tikrai. Bet manau tas kažkas yra negerai nes-ligoninės toliau mažinamos, skyriai uždarinėjami rajonuose, Vilniuje atidarytos Santariškės-tarsi signalas kad va turit naujus gerus namučius ir nėra ko.
Atsakyti
na atsiprasau, kazkaip uzsifiksuoja tokie neeiliniai dalykai.. ax.gif
kita vertus..kai is pedagogo lupu praslysta..kvailiai ir debilai..nesmagu, bet galvojasi..kad kas pas zmogu galvoj, tas ir ant liezuvio, tiek jis ir gerbia ir myli tuos, kas salia jo, ar diskutuoja su juo blush2.gif

QUOTE(RSTT @ 2013 03 15, 11:58)
Oho dar sužinojau kad vaikų nemyliu. Kažkodėl buvę mokiniai paskambina, ir prieš 9-10 metų baigę, ateina prieš Kalėdas ar per Mokytojo dieną į mokyklą, su dabartiniais FB bendraujam. Matyt durniai jie. Ir pradinukai pamatę parke apsikabina, matyt irgi iš kvailumo. Tik aš nemanau kad vaikai neatsirenka žmogaus. Kad sakau tiesą į akis tai nepatinka daug kam. O ir postai mano ne tam kad kažką piktinti o tam kad pabandyt parodyt KODĖL ministerija nesiklauso. Mūsų pedagogų irgi nenori girdėt, matėt kiek streikų, kiek metų bandom kažką gerint, o išverčiama viskas tik į tai kad norim algų  doh.gif . Niekas nesikeičia, ir čia manau labai panaši situacija sad.gif tai va ir galvoju garsiai, KAS ir KAIP turi atsitikt kad pradėtų GIRDĖT? Galim jais piktintis iki negaliu bet-jie nebus kitokie. Tai va reikia rasti būdą KAIP jie išgirstų.

Atsakyti
QUOTE(RSTT @ 2013 03 15, 11:47)
Manęs pačios neliečia išvis, aš daugiau negimdysiu.

ne tai turejau omeny, o pacios sugretinima kaip mokytoju negirdi svietimo ministerija, kiek visko bandyta. O va sam negirdi gimimas.lt iniciatyvos, bet neva 'o kodel turetu girdeti?'.

Dvigubi standartai.
Atsakyti
smile.gif taip tuos komuniagas reikejo sulaukus pirmos nepriklausomybes dienos trenkti salin is visu vadovaujamu postu ir neprileisti prie valstybes valdymo..bet kazin ar tada turejome kas realiai juos galejo pakeisti?
Turim tai, ka turim..patys rinkom, dalyvavom ir kuo daugiau imsimes mokytis is savo klaidu, tuo samoningiau dalyvausime patys savo vastybes gyvenime..ir tie pasikeitimai iskart neivyks..tegul tai bus ilgas kelias iki galutinio rezultato, bet svarbu PRADETI JUDINTI..o ne galvoti kas bus, jei bus, nors gal nebus, nes bus visai kitaip..JUS KAIP ELZE IS GRIMU...dar vaiku neturi, tik istekejus..o jau sedi rusy verkia..nes jei gims vaikas, lips i rusi, o ten kabo peilis, tas ant jo butinai nukris ir papjaus..dabar sedi apverkia savo dar negimusi, bet zuvusi nuo pelio vaika..

QUOTE(RSTT @ 2013 03 15, 12:47)
Manęs pačios neliečia išvis, aš daugiau negimdysiu. Bet kaip minėjau turiu 2 vaikus, vienas jų jau tuoj pat 16. Ir gal taip neatrodo bet man rūpi. Tą jau irgi rašiau. Vat klausimas -o kodėl turėtų- provokacinis, nes turėdami tokius valdininkus kokius turim privalom rasti būdą kad jie TURĖTŲ kažką girdėti. Tik labai bijau kad toks kaip Andriukaitis, kuris aplamai yra sovietinio požiūrio, ir kuris nusiteikęs išvis prieš bet kokią mediciną apart senos geros valdiškos, nei klausys, nei skaitys. O privatus verslas, turiu omeny mediciną, ko gero tikrai galėtų imtis tokios akušerijos, ir juos manau išgirstų, nes jie turi didelius pinigus, bet manau jie to nesiima dėl kai kurių priežasčių kurias dėsčiau anksčiau. Plius vienos didžiausių privačių klinikų direktoriaus interviu buvo aiškiai pasakyta, kad tai ką jie gauna iš valstybės yra didelė parama, o be jos būtų priversti prašyti iš paciento pilnos kainos, ko pasekoje labai didelė dalis pacientų, tiek pirminės, tiek antrinės pagalbos teikimo paslaugų srityje sumažėtų tiek kad tektų užsidaryti. Gali būti, kad jie nerizikuos investuoti į sritį kuri bus kažin kiek pelninga. Tai viena. O dėl valstybinių ligoninių personalo, kažin kiek jų imsis veiklos už ligoninės sienų, nes tada reikia kažkur vis tiek ar tai važiuoti ar tai kabinetuką kokį turėti, na žodžiu irgi investuoti. Gal ir čia finansai groja? Turint omeny kad realiai už diskusijas oficialiai pasirašė vos kelios organizacijos (Dange išvardijo kas ir kiek).
Arba-galimai yra kažkas ko nežinom dar, per visus skandalus, kažkas ko niekas nepublikuoja, lietuviška TV tai netikiu, laikraščiai dar dar kai kurie, bet kad kažkas vyksta tai tikrai. Bet manau tas kažkas yra negerai nes-ligoninės toliau mažinamos, skyriai uždarinėjami rajonuose, Vilniuje atidarytos Santariškės-tarsi signalas kad va turit naujus gerus namučius ir nėra ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikolia: 15 kovo 2013 - 13:01
Nikolia galit galvoti apie mane ką norit 4u.gif galim ir prie kavos susbėgti bus matyt kiek čia mes panašios. Kad aštriai pasisakau tai taip tokia esu.
Atsakyti
kodel gi ne 4u.gif

QUOTE(RSTT @ 2013 03 15, 12:59)
Nikolia galit galvoti apie mane ką norit  4u.gif galim ir prie kavos susbėgti bus matyt kiek čia mes panašios. Kad aštriai pasisakau tai taip tokia esu.

Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2013 03 15, 13:58)
ne tai turejau omeny, o pacios sugretinima kaip mokytoju negirdi svietimo ministerija, kiek visko bandyta. O va sam negirdi gimimas.lt iniciatyvos, bet neva 'o kodel turetu girdeti?'.

Dvigubi standartai.

Nu jei bent kartą matėt tuos mokytojų mitingus... rėkia šaukia... baisu ir bent jau man už kolegas buvo labai gėda. Daugiau nėjau. O va normalius dokumentus kas parengė tai nė ministro nereikia, mokyklos gauna ir finansus ir šiaip kokio gero. Einam nuo apačios. O dėl ministerijos, tai susibūrė konkrečiai darbo grupė ir paprašė audiencijos-šita teisė visiems priklauso. Jei yra geras lyderis-kalbėtojas, jo tikrai klauso. O va pasakyt reikia taip kad išgirstų.
Atsakyti
Merginos jūs gičyjatės nors kalbat tą patį iš esmės. RSTT ne jum prieštarauja, o dėsto matyt kaip žmogus nutuokiantis (arba manantis kad nutuokia) stagnacinį klerkų požiūri. Ir tai ką ji sako yra suprantama. Ta prasme irgi sutikčiau, kad ministerija piršto nejudins, kol jiem visko tiesiai šviesiaikas nepateiks ir prie sienos neprirems iki paskutinio. Nes bet kokios permainos yra darbas smile.gif

P.S. Nežinau ko iš tiesų reikalauja mokytojai, bet tai kas matosi per žiniasklaidą, tai atrodo, kad na ten tikrai ne mokytojai susirinkę... Ir taip visad akcentuojamos algos.

Beje O pas Miliūtę laidoje koks nuostabus tarybinis buvo. Ne iš Ministerijos jis? Tas kur visas gimdančias n karų "moteriškėm" vadino.

Be to jei tarybiniai pradėtų judint tokias gimdymo revoliucijas, tai jų elektoratas jaučiu nesuprastų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RSTT @ 2013 03 15, 12:47)

2007 metais buvo parengtas planas - naikinti kai kuriuos skyrius rajoninėse ligoninėse, ir visą reikiamą pagalbą teikti tik 10 regioninių ligoninių. Manau su laiku bus išvis uždarinėjamos rajoninės ligoninės....
Atsakyti