QUOTE(Selva @ 2013 03 28, 11:07)
atleisk vylabulse, bet tu tokiais komentarais ne argumentus pateiki, o tiesiog parodai savo visiska nekompetencija siuo klausimu
matai, pagal tave akusere lai neziuri tenai, gal jai nemalonu, gal jai nesimato, o kad ranksluostukas patiestas po moterim, tai jau isvis is fantastikos sferos.
Jei nori zinoti, tai, kuo tu taip stebiesi, kuo esi taip sokiruota- vyksta kaip normali praktika pvz UK. Mano vaikas gime man atsiklaupus ant zemes, po manim patiesus tik ranksluostuka. Cia neseniai idetoj UK home birth laidoj irgi akusere priima viena vaikeli moteriai pasikabus uz vyro, esant pusiau tupimoj pozicijoj arti zemes ir po ja nebuvo jokio ciuzinio, tik patiesaliukas- tai vyksta , akuserei tai nesudaro jokiu problemu. Beje, kad matytusi, akuseres naudoja veidrodelius. O jau 'tenai' ziuri visos ir mato daug daugiau, nei tu isivaizduoji.

Jei nori zinoti, tai, kuo tu taip stebiesi, kuo esi taip sokiruota- vyksta kaip normali praktika pvz UK. Mano vaikas gime man atsiklaupus ant zemes, po manim patiesus tik ranksluostuka. Cia neseniai idetoj UK home birth laidoj irgi akusere priima viena vaikeli moteriai pasikabus uz vyro, esant pusiau tupimoj pozicijoj arti zemes ir po ja nebuvo jokio ciuzinio, tik patiesaliukas- tai vyksta , akuserei tai nesudaro jokiu problemu. Beje, kad matytusi, akuseres naudoja veidrodelius. O jau 'tenai' ziuri visos ir mato daug daugiau, nei tu isivaizduoji.
Manau, apie kompetenciją šioje vietoje galėtų kalbėti tik tam tikros specializacijos medikai, bet ne aš ir ne tu

Na, štai, UK tai praktikuojama ir naudojami VEIDRODĖLIAI. Ir tai yra taip pat tai tikra įranga. Jep, nes, pvz, mano kosmetinės vedrodėlyje špygutė matytųsi, veidrodėlio reiktų ir tam tikro dydžio, ir patogaus, ir saugaus. Štai tau ir įranga. Gimdymas ant rankšluotukų turėtų būti numatytas ir jam turi būti pasiruošta.