Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 253

QUOTE(VVaiva @ 2013 03 17, 19:46)

Pakomentuosiu batukus is Yoox, pastaruoju metu labai aktualu daug kam biggrin.gif
Sitie sviesus grazuoliai  wub.gif  bet jau kaip ir tikejausi, ne kojom-pagaliukam  doh.gif 
http://www.yoox.com/...p...10=&sizeId=
Ziauriai platus aulas, kaip su laivais ant koju atrodau  verysad.gif Bet odytes minkstumas, spalva  wub.gif

Labai platus? Neatrodo siaip g.gif Gal foto butu galima? Ar jie patys didinti ? Grazus gyvai?
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 03 17, 20:28)
grazus paltukai drinks_cheers.gif  wub.gif
o cia ne tas pats mackage
http://www.bluefly.c...1201/detail.fly
cia jis man nelabai,bet toj tavo foto visai kitaip atrodo,o realiai jauciu dar kitaip rolleyes.gif

Taip taip, tas pats drinks_cheers.gif Cia jis kazkoks gerokai per didelis biggrin.gif Man siaip XS irgi nera aptemptas, bet atrodo graziai. XXS bijociau pirkti vien del peciu ir rankoviu rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.ideeli.co...st_view/2914458
faini dzinsiukai vasarai,kam dydis tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida5 @ 2013 03 17, 20:16)
Aciu uz palinkejima ir sokolada. 4u.gif  greiciau jau man ta temperatura nukristu, nuo vaistu dar ritmas sutriko.  doh.gif Nesergu tai nesergu, bet jau sy syk kaip sugriebe negaliu is lovos islipti.  doh.gif dar sendiena  sesers mergaitei kvietem greitaja uzkilo temperatura iki 39.8 doh.gif   Is tiek kiek iziurejau batukai visi labai grazus.  wub.gif

Dar Ramajai atidaviau ir lendu atgal i lova.  verysad.gif saldainiukus ragausiu kai baigsiu vaistukus gerti.  wub.gif

Oi labai aciu Ingridukai ir sveikatos. Supratau, kad uzkimus, bet kad taip sergat, tai net nenumaniau ir nepaklausiau blush2.gif Sveikatytes didziausios 4u.gif , pati siandien paskutine doze antibu sugeriau - nu ir slykstus tas gripas, vaikui du kartus antibus keiciau, kol pataikiau. Mergaitems labai dekui uz siuntinuka. Alexis raudonos kelnytes superines (Jottaute, imkit kita karta), dar manau, kad man virsu reiks pasiimti, kad visas kostiumelis butu, o Vava suknutes - kaip wub.gif visada. Dabar jau tiek sukneliu prisipirkus, kad galesiu kasdiena vasara keisti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2013 03 17, 20:59)
Taip taip, tas pats  drinks_cheers.gif Cia jis kazkoks gerokai per didelis  biggrin.gif Man siaip XS irgi nera aptemptas, bet atrodo graziai. XXS bijociau pirkti vien del peciu ir rankoviu  rolleyes.gif

Grazus svarkutis wub.gif , ziurejau as irgi ji, bet man Jottautes kazkaip labai istrigo. Ziurejau, bet jau dydziu nera, reiks gaudyt, gal dar ismes kur.
As juodu poniuko batuku laukiu, tikiuosi, kad nepaskesiu. Ziuriu, kad cia daug kas ju laukia. Pazinsim viena kita po to is batuku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaja: 17 kovo 2013 - 21:49
QUOTE(Ramaja @ 2013 03 17, 21:44)
slykstus tas gripas, vaikui du kartus antibus keiciau, kol pataikiau. Mergaitems labai dekui uz siuntinuka. Alexis raudonos kelnytes superines (Jottaute, imkit kita karta), dar manau, kad man virsu reiks pasiimti, kad visas kostiumelis butu, o Vava suknutes - kaip  wub.gif visada. Dabar jau tiek sukneliu prisipirkus, kad galesiu kasdiena vasara keisti  biggrin.gif

Aciu Jums 4u.gif

Mergiukai
labai labai nedaug truksta shipukui
www.anntaylor.com
kai kurioms prekytems 40% su koduku
prie ju turi rasyti
ENJOY 40% OFF SELECT PRINTS! USE CODE CHICPRINTS.
Atsakyti
merginos ar saldus kvapai siu kvepaliuku:

tommy girl edt
ir

burberry weekend edp ?
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2013 03 17, 22:47)
Oi labai aciu Ingridukai ir sveikatos. Supratau, kad uzkimus, bet kad taip sergat, tai net nenumaniau ir nepaklausiau  blush2.gif Sveikatytes didziausios  4u.gif , pati siandien paskutine doze antibu sugeriau - nu ir slykstus tas gripas, vaikui du kartus antibus keiciau, kol pataikiau. Mergaitems labai dekui uz siuntinuka. Alexis raudonos kelnytes superines (Jottaute, imkit kita karta), dar manau, kad man virsu reiks pasiimti, kad visas kostiumelis butu, o Vava suknutes - kaip  wub.gif visada. Dabar jau tiek sukneliu prisipirkus, kad galesiu kasdiena vasara keisti  biggrin.gif
Papildyta:

Grazus svarkutis  wub.gif , ziurejau as irgi ji, bet man  Jottautes kazkaip labai istrigo. Ziurejau, bet jau dydziu nera, reiks gaudyt, gal dar ismes kur.
As juodu poniuko batuku laukiu, tikiuosi, kad nepaskesiu. Ziuriu, kad cia daug kas ju laukia. Pazinsim viena kita po to is batuku  biggrin.gif

As melynas Alexis uzsisakiau tada wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 03 17, 11:10)
Labas rytas,
Pupos uogos, junkites prie intermixonline.com Tory Burch Eddie baletkes nebloga kaina gaunasi ir dzinsiukai, nebedaug truksta  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,
mergaites,VS kada pirksit?
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 03 17, 21:58)
As melynas Alexis uzsisakiau tada wub.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Siaip as raudonu rubu beveik nieko neturiu, dauguma melynu biggrin.gif Ziuresim, gal pamegsiu sita spalvyte, bet ji tikrai labai grazi.
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2013 03 17, 21:47)
Grazus svarkutis  wub.gif , ziurejau as irgi ji, bet man  Jottautes kazkaip labai istrigo. Ziurejau, bet jau dydziu nera, reiks gaudyt, gal dar ismes kur.
As juodu poniuko batuku laukiu, tikiuosi, kad nepaskesiu. Ziuriu, kad cia daug kas ju laukia. Pazinsim viena kita po to is batuku  biggrin.gif

Aha, Jottauutes grazuolis wub.gif Bet man reikejo kasdienai tokio patogaus ir stiliovo, sitas man pats tas thumbup.gif
Paskest tai nepaskesi poniukuose, jie neplatus. Tik man prieky vietos yra ax.gif

Zodziu, lagaminas sudetas... Rudsak ir Mackage sukrauti biggrin.gif Ryt jau busiu Paryziuj wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 17 kovo 2013 - 22:18
QUOTE(VVaiva @ 2013 03 17, 22:17)
Aha, Jottauutes grazuolis  wub.gif Bet man reikejo kasdienai tokio patogaus ir stiliovo, sitas man pats tas  thumbup.gif
Paskest tai nepaskesi poniukuose, jie neplatus. Tik man prieky vietos yra  ax.gif

Zodziu, lagaminas sudetas... Rudsak ir Mackage sukrauti biggrin.gif Ryt jau busiu Paryziuj  wub.gif

Sekmes, Vvaivut, nuo vaiku ir siaip nuo visko pailsekit su vyru 4u.gif Baltai pavydziu, as irgi labai noreciau wub.gif Ir laukiam foto reportazo su Rudsak ir Mackage is Eifelio boksto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaja: 17 kovo 2013 - 22:28