Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 253

Labas vakaras 4u.gif

Aciu uz siuntinuka, mergaites,
Ingrida, nezinojau, kad taio labai sergi, linkiu sveikateles daugiausiai, bjauri toookia ilga ziema, vistiek baigsis 4u.gif

Nedaug gavau si karta, bet labai patenkinta, DavidKahn dzinsiukai zali ziauriai grazus, ir spalva ir modeliukas wub.gif Patrizia Pepe suknute is Yoox labai grazi gyvai ir dyziai tiko puikiai, aciu!

QUOTE(VVaiva @ 2013 03 17, 22:17)
Zodziu, lagaminas sudetas... Rudsak ir Mackage sukrauti biggrin.gif Ryt jau busiu Paryziuj  wub.gif

Geru atostogu, Vvaiva 4u.gif

Kai Mackage pirkai buvo geresne kaina nei dabar ar panasi g.gif labai grazutis, ir, bus labai patogus, nes ilgis toks pats tas su masina ax.gif jau man jo reikia g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukaja @ 2013 03 17, 22:00)
Sveikutes,
mergaites,VS kada pirksit?

perkam ,kai tik galim , derinam krepselius 4u.gif atsiuskit smile.gif

QUOTE(Ramaja @ 2013 03 17, 22:26)
Ir laukiam foto reportazo su Rudsak ir Mackage is Eifelio boksto  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Labai laukiu
HAUTELOOK

bandysiu sita siaubeka smile.gif ziureti . senai jau koki beziurejau-tai labai uzsimaniau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leslie @ 2013 03 17, 22:32)
Labas vakaras  4u.gif

Aciu uz siuntinuka, mergaites,

Aciu Jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2013 03 17, 22:26)
Sekmes, Vvaivut, nuo vaiku ir siaip nuo visko pailsekit su vyru  4u.gif Baltai pavydziu, as irgi labai noreciau wub.gif Ir laukiam foto reportazo su Rudsak ir Mackage is Eifelio boksto  biggrin.gif

Aciu! wub.gif Bus fotkes FB pioneer.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vvaiva, koki dydi patartumet 3:10 sviesiu batu imti, su 41 placia peda? 11 ar uztektu 10? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 03 17, 22:37)

bandysiu sita siaubeka smile.gif ziureti . senai jau koki beziurejau-tai labai uzsimaniau  smile.gif

Maciau swoon.gif
__

Aciu uz intermix'a wub.gif
Jau jei i siuos neikisiu uodegos, pirksiu kirvuka kumpiams nuo sonu sau smaukstelti g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Leslie @ 2013 03 17, 22:32)

Geru atostogu, Vvaiva  4u.gif

Kai Mackage pirkai buvo geresne kaina nei dabar ar panasi  g.gif  labai grazutis, ir, bus labai patogus, nes ilgis toks pats tas su masina  ax.gif  jau man jo reikia  g.gif  biggrin.gif

Aciu! wub.gif
Geresne kaina buvo, dar mergaites kazkoki koduka turejo, tai negalejau nepirkt lotuliukas.gif Juolab, kad labai norejau kazko odinem rankovem, faina man wub.gif

QUOTE(sandrixxx @ 2013 03 17, 22:44)
Vvaiva, koki dydi patartumet 3:10 sviesiu batu imti, su 41 placia peda? 11 ar uztektu 10? 4u.gif

Patarciau imt, koki nesiojat - 41 arba 11 mirksiukas.gif Man su 40 koja 40 dydis buvo geras, tik tas aulas doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

siūlau naujus per mergaites pirktus RL zamšinius aulinukus. 10 dydis.
Siūlykit savo kainą (až), aš vis tiek neavėsiu jų... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2013 03 17, 23:04)
Siaip as raudonu rubu beveik nieko neturiu, dauguma melynu  biggrin.gif Ziuresim, gal pamegsiu sita spalvyte, bet ji tikrai labai grazi.

O as daug raudonu,mazai melynu,del to melynas ir emiau kelnytes biggrin.gif Suknute irgi raudona mano,tokia pat bus spalvyte,labai grazi wub.gif Reiks jauciu bliuskyte pasimt melyna ir man,tik prie tavo raudonu kelniu bliuskytes grazesnis modeliukas nei mano melynu g.gif ,kazka suderinsiu is kito sale.

Tai jau VVaivuk ,mano Mackage kasdienai netinka,ane,i Kanu festivali tik biggrin.gif
Irgi kasdieniska ji rolleyes.gif Tik kailis vietoj vilnos ,jei pagauciau tokia kaina ,kaip tu saviske,dar ir ja pasimciau wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 17 kovo 2013 - 22:55
QUOTE(jottauute @ 2013 03 17, 22:54)
O as daug raudonu,mazai melynu,del to melynas ir emiau kelnytes biggrin.gif Suknute irgi raudona mano,tokia pat bus spalvyte,labai grazi wub.gif Reiks jauciu bliuskyte pasimt melyna ir man,tik prie tavo raudonu kelniu bliuskytes grazesnis modeliukas nei mano melynu g.gif ,kazka suderinsiu is kito sale.
Tai jau VVaivuk ,mano Mackage kasdienai netinka,ane,i Kanu festivali tik biggrin.gif
Irgi kasdieniska ji rolleyes.gif Tik kailis vietoj vilnos ,jei pagauciau tokia kaina ,kaip tu saviske,dar ir ja pasimciau wub.gif  drinks_cheers.gif

Nu vis tiek kailiukas toks iskilmingesnis hihihi.gif Sitas vilnos-odytes bus labai einamas thumbup.gif
Raudona man irgi labai wub.gif Melynos turiu mazai, o raudona patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2013 03 17, 23:46)
Maciau  swoon.gif
__

Aciu uz intermix'a  wub.gif
Jau jei i siuos neikisiu uodegos, pirksiu kirvuka kumpiams nuo sonu sau smaukstelti  g.gif

user posted image

Kokie grazus bigsmile.gif thumbup.gif
Del tokiu ir as kumpius mazinciau biggrin.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2013 03 18, 00:00)
Nu vis tiek kailiukas toks iskilmingesnis  hihihi.gif Sitas vilnos-odytes bus labai einamas  thumbup.gif
Raudona man irgi labai  wub.gif Melynos turiu mazai, o raudona patinka  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif Mane is vis ant raudonos panese,jau kiek vaskuotu,odiniu leggingsu turiu raudonu wub.gif Noreciau kokiu geruliu auliniu raudonu wub.gif
Tau laiska parasiau rolleyes.gif

Einu liulia,ryt ziauriai anksti kelt doh.gif
Geros keliones,daug ispudziu,relaxiuko ir tt wub.gif mmmmm kaip smagu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 03 17, 23:02)
Kokie grazus bigsmile.gif  thumbup.gif
Del tokiu ir as kumpius mazinciau biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Nu tiktais apie kumpius abiem ir sneketi, tada as apie savo patyliu. Sedziu dabar visa alkana, po sesiu nevalgau, tai pageidautina, mergaites, savo kulinariniu sedevru nedekit biggrin.gif Nu bet kaip sunku nevalgyti, kai vyras su aluciu slaistosi aplink ir po saldytuva kuiciasi. Reik eit devinta, o ne pirma gultis, tada uzmigsiu ir nebegalvosiu apie maista.
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 03 17, 23:05)
Kokie grazus bigsmile.gif  thumbup.gif
Del tokiu ir as kumpius mazinciau biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  wub.gif Mane is vis ant raudonos panese,jau kiek vaskuotu,odiniu leggingsu turiu raudonu wub.gif Noreciau kokiu geruliu auliniu raudonu wub.gif
Tau laiska parasiau  rolleyes.gif

Einu liulia,ryt ziauriai anksti kelt doh.gif
Geros keliones,daug ispudziu,relaxiuko ir tt wub.gif mmmmm kaip smagu wub.gif  thumbup.gif

Aciuuuu oro_buckis.gif Einu atrasyt biggrin.gif Vyneli dorojam su vyru ir apie gyvenima snekam lotuliukas.gif Reik eit miegot jau, nes anksti keltis rolleyes.gif

Papildyta:

QUOTE(Ramaja @ 2013 03 17, 23:08)
Nu tiktais apie kumpius abiem ir sneketi, tada as apie savo patyliu. Sedziu dabar visa alkana, po sesiu nevalgau, tai pageidautina, mergaites, savo kulinariniu sedevru nedekit  biggrin.gif Nu bet kaip sunku nevalgyti, kai vyras su aluciu slaistosi aplink ir po saldytuva kuiciasi. Reik eit devinta, o ne pirma gultis, tada uzmigsiu ir nebegalvosiu apie maista.

Oi, as tai naktim valgau doh.gif Vyras grizta po darbu 22val kokia ir kertam abu lotuliukas.gif Bet siaip nepatinka man velai valgyt, savijauta nekokia ryte buna. Pati savo noru nevalgyciau, bet kaip sakai, kai aplink vaiksto ir skanestus kremta, tai ir norisi biggrin.gif
Atsakyti