Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

QUOTE(victoria @ 2007 02 18, 22:57)
as tai nemanau kad cia nenuskilimas, man kaip tik smagu kad varda rinkom abu, ir abu tyrem visus variantus. man tai labiau prie sirdies, negu paimsiu as ir duosiu koki noriu

oi tu mane ne taip supratai,tai aisku kad mes su juo vardus rinkom,bet tik kaip skaiu jo noras buvo lietuvishki,o ju as daug turejau bet isrinkom tuos kurie graziai ir aiskiai skambejo visomis 3 kalbomis,na ir aisku mums patiems buvo mieli.Mes Ruta su Gedu jau turejom kaip vaiku vardus dar pacioje draugystes pradzioje rolleyes.gif taigi kai pradejom kurti seima mums nebuvo jokiu keblumu koki varda duoti,nes juos jau turejom thumbup.gif tik Adomukas buvo isrinktas tada kai suzinojau kad bus 2 vyrukai pas mus.
Atsakyti
Tai aisku , kad ir mes abu vardus rinkom, tiksliau as siuliau ivairius variantus, o vyras sake ar patinka ar ne, o kai atejo laikas rinkti varda Matui, tai abieju sarase jis buvo , bet tik todel kad jau seniai ji buvom aptare....As mergaitei varda esu jau seniai issirinkus ir manau jis ir butu kada nors panaudotas jei prireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2007 02 19, 06:02)
Tai aisku , kad ir mes abu vardus rinkom, tiksliau as siuliau ivairius variantus, o vyras sake ar patinka ar ne, o kai atejo laikas rinkti varda Matui, tai abieju sarase jis buvo , bet tik todel kad jau seniai ji buvom aptare....As mergaitei varda esu jau seniai issirinkus ir manau jis ir butu kada nors panaudotas jei prireiks smile.gif

tikiuosi greit prireiks 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(victoria @ 2007 02 19, 16:19)
tikiuosi greit prireiks  4u.gif  biggrin.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamia, o kaip jus Adomuko varda rasete dokumentuose, Adam g.gif Galvoju apie sita varda, kaip antra varda. Tomas turi 2 vardus, negalesiu sito palikti su vienu biggrin.gif
Atsakyti
o as baigiu galva nusilauzti vardus begalvodama.. berniukui tikriausiai liks Vincentas, o mergaitei galvojasi tik lietuviski vardai, kuriu niekas neistars.. sad.gif dar nemazai laiko liko, gal ka sugalvosim smile.gif
Atsakyti
mes jau kaip ir turim isrinke vaarda, kaip tik sianakt ir sapnavau kad uzrasem butent ta, bet vis dar surandu siaip graziu.
pradzia ir mum sudetinga buvo, kokius pasiulome viens kitam su vyru, netinka, bet va pagaliau suradom bendru variantu.
ecola, kaskaip savaime viskas gausis pamatysi...
Atsakyti
Mums tai berniukui sekesi greitai isrinkti, nes turejau nuojauta, kad pas nesioju berniuka, (turim net 3 vriantus Na bet Nojus turbut reiketu iamesti, tai liktu 2 Rejus ir Benas) , na bet sake gal bus mergyte.
mergytei niekaip neina surasti tinkamo. Arba per daug Lietuviskas, arba vienam netinka. Man grazus Marta, beto vyras Martynas, kaip ir vardelis vyro garbei butu, bet jam nepatinka, grazu Sarlote, bet irgi cia gi sh rasosi o LT S su varnele tai velgi sunkumai. Zodziu mergytei vardelio nera schmoll.gif
Atsakyti
as jei butu gimus mergaite buciau uzdejus varda Vanesa,arba Ema nes situos tai istars tikrai ax.gif
Atsakyti
cia siaip apie vardus
Atsakyti
QUOTE(EvelinaKavaliauskiene @ 2007 01 07, 15:06)
Aš manau kad gyvenant svetur nereikėtu derintis ir išrinkti vaikui varda užsenietška.Reikia kad patiktu tėvams ir nereiktu laužyti liežuvio tariant savo vaiko vardą.

o as nesutinka pasakysiu viena pvz, portugalijoje moteriskas vardas (beje man labai grazus ) Morta reiskia velionis, o Matas zudantis !
taip kad manau tikrai reiketu pasidometi ka tas vardas reiskia uzsienio kalboje !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monoka: 20 kovo 2007 - 19:21
QUOTE(monoka @ 2007 03 20, 19:20)
o as nesutinka pasakysiu viena pvz, portugalijoje moteriskas vardas (beje man labai grazus ) Morta reiskia velionis, o Matas  zudantis !
taip kad manau tikrai reiketu pasidometi ka tas vardas reiskia uzsienio kalboje !!!

Man vienoj istaigoj ispanakalbe moteris sake , kad Matas reiskia zudikas, o amerikoj kaizinia ispanakalbiu daug, bet man nuomone apie ta varda visai nepasikeite, kiekvienoj kalbpj gali rasti atitikmenu kur reiskia visokiausias nesamones, tikrai nematau reikalo kreipti i tai demesi.
Cia kaip ir s vardu Titas, manau visi zino s kuo asocijuojasivardas anglu kalboj, bet man tas vardas asmeniskai grazus ir nematau reikalo zmonems nedeti vaikams.
Kiekvienas renkasi kas jam grazu 4u.gif
Atsakyti