Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

QUOTE(della @ 2007 07 08, 15:24)
nezinau gal jau ir buvo sie vardai aptarti o gal ir ne nesinorejo skaityti visos temos. zinau dvi seimas kurios gyvene UK ir ju vaikai turejo dideliu problemu del vardu kurious teko keisti ir pervesti vaikus i kitas mokyklas.tai vardai Redas ir Arminas.vaikai labai tyciojosi is siu vardu.kad aiskiau butu (issiversit pacios) redas tai Red -as o Arminas tai Arm in as.taip tai net nepagalvotum o anglu vaikai greitai padaro isvadas  blink.gif

istikruju netik is siu vardu ass padaro... is daugumos lietuvisku berniuku vardu,pvz mantas,tomas,erikas,donatas ir t.t. visi kas baigiasi as gali pravardziuoti ass...
Atsakyti
Man kazkodel patinka vardas Adam g.gif kazin kaip cia bus, o jei ims ir prireiks bigsmile.gif kazin mamia sutiks man ji paskolint biggrin.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidi @ 2007 07 08, 11:57)
istikruju netik is siu vardu ass padaro... is daugumos lietuvisku berniuku vardu,pvz mantas,tomas,erikas,donatas ir t.t. visi kas baigiasi as gali pravardziuoti ass...

Vaikai gali visko prigalvoti is bet kokio vardo, taip, kad as neimu i galva irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 07 09, 15:36)
Man kazkodel patinka vardas Adam  g.gif  kazin kaip cia bus, o jei ims ir prireiks  bigsmile.gif  kazin mamia sutiks man ji paskolint  biggrin.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

Na kolkas siam vardui patento dar neturiu lotuliukas.gif tai imk,bet prizadek,kad jei bs su kasytem Ievute pavadinsi bigsmile.gif O jei rimtai tai tikrai nieko blogo nematau, kad tu saviski si vardu noretum pavadinti,man irgi be galo grazus vardas wub.gif paziurek kiek Matuku vien SM mamytes turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2007 07 09, 15:51)
Na kolkas siam vardui patento dar neturiu  lotuliukas.gif tai imk,bet prizadek,kad jei bs su kasytem Ievute pavadinsi bigsmile.gif O jei rimtai tai tikrai nieko blogo nematau, kad tu saviski si vardu noretum pavadinti,man irgi be galo grazus vardas wub.gif paziurek kiek Matuku vien SM mamytes turi smile.gif

Ok o man Eva labai labai grazus vardas apie toki mintis tik ir suku taip ka dmintys sutapo, o jei ka berniukui irgi turim tongue.gif mirksiukas.gif o del Matuku taip ci aju daug tik nei vieno Matthew nera lotuliukas.gif bet is esmes reiksme ta pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 07 10, 07:40)
Ok o man Eva labai labai grazus vardas apie toki mintis tik ir suku taip ka dmintys sutapo, o jei ka berniukui irgi turim  tongue.gif  mirksiukas.gif o del Matuku taip ci aju daug tik nei vieno Matthew nera  lotuliukas.gif bet is esmes reiksme ta pati  ax.gif

Geeeras smile.gif sitas vardas buvo mano sarase drinks_cheers.gif kai buvau nestuke.gif (kai dar lyties nezinojau rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(della @ 2007 07 08, 15:24)
nezinau gal jau ir buvo sie vardai aptarti o gal ir ne nesinorejo skaityti visos temos. zinau dvi seimas kurios gyvene UK ir ju vaikai turejo dideliu problemu del vardu kurious teko keisti ir pervesti vaikus i kitas mokyklas.tai vardai Redas ir Arminas.vaikai labai tyciojosi is siu vardu.kad aiskiau butu (issiversit pacios) redas tai Red -as o Arminas tai Arm in as.taip tai net nepagalvotum o anglu vaikai greitai padaro isvadas  blink.gif

Del vardo galunes -as nesutinku, nemanau kad tuoj pavercia i ass schmoll.gif Taigi ir anglu, ir amerikieciu pilna vardais Lucas, Nicolas, Thomas(visi man sie vardai labai grazus) nieks nepuola uzpakaliais pravardziuoti schmoll.gif doh.gif Bent jau neteko girdeti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 07 12, 01:16)
Del vardo galunes -as nesutinku, nemanau kad tuoj pavercia i ass schmoll.gif  Taigi ir anglu, ir amerikieciu pilna vardais Lucas, Nicolas, Thomas(visi man sie vardai labai grazus) nieks nepuola uzpakaliais pravardziuoti schmoll.gif  doh.gif Bent jau neteko girdeti schmoll.gif

as pilnai su tuo sutinku,kad ne del lietuvisku vardu visi pravardziavimai prasiseda,o del santykiu tarpusavyje.Juk ir amerikiecia ,ir britai turi varda Dick biggrin.gif bet ne visi juk iskarto ir puola vaika pravardziuoti vien del to, ka sis varda reiskia snekamojoje kalboje.
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2007 07 12, 22:28)
as pilnai su tuo sutinku,kad ne del lietuvisku vardu visi pravardziavimai prasiseda,o del santykiu tarpusavyje.Juk ir amerikiecia ,ir britai turi varda Dick biggrin.gif bet ne visi juk iskarto ir puola vaika pravardziuoti vien del to, ka sis varda reiskia snekamojoje kalboje.

nu idomu ar nors vienas vaikas vardu Dick yra uzauges be patyciu biggrin.gif kaip lt yra pavarde gaidys,nu idomu ar nors vienas berniukas tokia pavarde uzaugo ir niekas is jo mokykloje nepasijuoke tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidi @ 2007 07 13, 00:00)
nu idomu ar nors vienas vaikas vardu Dick yra uzauges be patyciu  biggrin.gif  kaip lt yra pavarde gaidys,nu idomu ar nors vienas berniukas tokia pavarde uzaugo ir niekas is jo mokykloje nepasijuoke  tongue.gif

Na vardas Dick jau kita tema lotuliukas.gif Kazin ar dar siais laikais tevai duoda si varda vaikams... g.gif Jauciu ne biggrin.gif Bet vardai su galunem -as tikrai nemanau, kad tampa patyciu objektais vien del to unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti