Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

as ir jau kartojuos,kad jei mergaite tai labai prilipo Goda ,kolkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novembermama @ 2007 05 05, 21:00)
Gal ir kas is jusu, mielosios mamytes, pazistat Tristanu? Kas jie, berniukai ar mergaites?

Mano mama jaunystėj turėjo kavalierių tokiu vardu. Net nepagalvočiau, kad šitas vardas gali būt mergaitiškas g.gif

O mums iškilo problema su spelling'u ax.gif Jau pati susibalamutinau, kaip iš tiesų mūsų mažosios vardą tart. Vieni paklausia, pasakau, ir normaliai, kiti išpučia akis - "kas kas blink.gif?" Tada bandau sakyt, kad tai truputi kitoks variantas vardo "Samanfa" (na "f" tai čia "th").. O jie visvien akis išvertę: "ok.." g.gif Tai vat dabar aš nesuprantu, ar aš labai neaiškiai tariu, ar jie išvis tokio vardo nežino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Novembermama @ 2007 05 05, 15:00)
mes laukiames antro, dar nezinom, kas pilvelyje apsigyveno, bet su vyru galvojom, kad jei berniukas, tai gal duotume varda Tristan (Tristanas butu lietuviskai). Na, bet kai uosviai suzinojo, tiesiog piestu pasistojo!  blink.gif Tipo, cia mergaites vardas schmoll.gif Nu, sakau, tai kas cia per baika, tie amerikonai tikrai truputeli kartais kvankt schmoll.gif . Visam pasauli tai berniuko ir tik berniuko vardas. Na, bet jie teige, kad pazista net dvi mergaites vardu Tristan. Nu kokie neismanelai zmones, gi yra ir legenda, nuostabi meiles istorija " tristanas ir Izolda", yra filmas " rudens legendos" ar panasiai ( kas nematet, tikrai paziurekit, labai geras filmas). Ir as pazinojau Tristana, kuris buvo gana paseles vyriokas. Na, bet vardas jau kazkaip iskreiptas, jei net dvi mergaites pazista mano uosviai, tai garantuotai ir daugiau tokiu atveju yra. O nesinoretu vaikui duoti varda, kad paskui nesuprastu, ar tai berniukas ar mergaite. Na, o del pirmagemes vardo uosviai irgi buvo nepatenkinti, bet niekas nekreipe i tai demesio, mums su vyru sis vardas labai patiko ir as dar net nesilaukiau, bet sakem, kad jei kada turesim mergaite, ji bus Eowyn (Eivina lietuviskai). O kai ji gime, ji ir atrode kaip Eowyn, joks kitoks vardas net nelipo. Gal ir kas is jusu, mielosios mamytes, pazistat Tristanu? Kas jie, berniukai ar mergaites?

O tu savo uosviems pasakyk varianta Cameron. Amerikoje tai yra ir mergaitiskas ir berniukiskas vardas. Idomu, ka jie i tai pasakys? Ar tai jau taip blogai?!? g.gif
Atsakyti
As dukryte pavadinau Vanesa,tai uosviai supyko,nes,jei kada parvaziuosim i LT,ja visi pravardziuos Vanka-Vstanka blink.gif blink.gif ,kazi ar kas is vaiku dar zino kas tai g.gif
Atsakyti
mes kai pastojau del mergaites vardelio net nesigincijom - Mia 4u.gif
o va su berniuko vardu - problema ir nesutarimai iskilo g.gif man labai grazus vardas Kevin , o maniskiui Maddox ax.gif ... tai dabar lauksim kada gims musu karatistas , ir kuris is situ dvieju vardeliu vaikiukui tiks - toki ir duosim biggrin.gif
Atsakyti
o musu abieju tevams nepatiko mergytes vardas. Isrinkom Ema arba Emilija. TAi ankstesniais laikais Emilijas, Milem arba miliutem vadindindavo. Tai mano tevams keista buvo. O uosviams nepatiko kai galutinai nusprendem del Emos kad cia trumpinys, kas cia per vardas ir t.t. Uosvienes antras vardas Viktorija tai ji baisingai tikejosi kad mes ta varda idesim iki siol vis primena kai susiskambinam, gal kartais apsigalvojom. kosmaras su tais tevais. blink.gif
Bet bus kaip mes nusprendem ir vsio. EMA. o del berniuko kaip tik greit apsisprendem Is pradziu rejus norejom deti, bet dabar 100% Benas
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 05 11, 01:13)
As dukryte pavadinau Vanesa,tai uosviai supyko,nes,jei kada parvaziuosim i LT,ja visi pravardziuos Vanka-Vstanka blink.gif  blink.gif ,kazi ar kas is vaiku dar zino kas tai g.gif

As tokio pravardziavimo nei nezinau doh.gif kazkaip man net nelimpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heidi @ 2007 05 07, 22:58)
as ir jau kartojuos,kad jei mergaite tai labai prilipo Goda ,kolkas  smile.gif

Labai grazus vardas wub.gif
QUOTE(rutelelt @ 2007 05 11, 03:13)
As dukryte pavadinau Vanesa,tai uosviai supyko,nes,jei kada parvaziuosim i LT,ja visi pravardziuos Vanka-Vstanka blink.gif  blink.gif ,kazi ar kas is vaiku dar zino kas tai g.gif

blink.gif nelabai suprantau prie ko cia Vanesos vardas ir Vanka-Vstanka g.gif
man asmeniskai labai mergaitiskas vardas ir pati pazystu keleta 4u.gif
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 05 11, 10:01)
As tokio pravardziavimo nei nezinau  doh.gif  kazkaip man net nelimpa  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir as nesu girdejusi

Man asmeniskai Ella labai patinka wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Vanka-Vstanka tai čia tokia lėlė, kur neatsigula.. Va: http://www.triz-jour.../08/a/fig3a.gif
Ivanams ar Ivanoms tai tikrai ne kartą tokią pravardę girdėjau prikabintą, bet Vanesa.. Na nežinau.. Galų gale, koks skirtumas, kaip pravardžiuos, juk visos tos pravardės taip laikina ir net ir pačiam paprasčiausiam vardui vaikai pravardę suras. O vardas labai gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2004 07 26, 17:52)
man labai grazus vardas Saimonas  rolleyes.gif

Man irgi labai grazus vardas Saimonas smile.gif

ir Albinas grazus nes zmogu grazu pazistu,
taigi manau svarbiausia isrinkti sau patinkanti ir vaikuciui tinkanti su pavarde deranti - o toliau jis pats uz savo varda kalbes,
geras ir grazus zmogus visus vardus graziais pavercia wink.gif
Atsakyti
Nikolas, skamba graziai, bet lietuviskai, tai yra Mykolas, arba Mykoliukas. Man tai patinka, bet daug kam tai su Vaizgantu asocijuojasi... na kaip kam. Siaip tai galima ir tiesiog sventus vardus duoti, kurie visam pasauly verciami : na ten visokie Jonai, Petrai ir tt. Mes kai antro laukem, tai manem bus Paulius (Paul), bet pasirode mergyte...
Na o is asmenines patirties, tai pirmaja pavadinome Mila, kad butu paparasta, lengva rasyt ir istart, o kur benuvaziuojam (daug po pasauli keliaujam), tai visose salyse be isimties visi klausia, o koks jos pilnas/tikras vardas? Antraja mergaite pavadinom Salomeja, nes siaip patiko, ir tikekit netikekit, bet prie jos vardo niekas nesikabineja ir visi sako, kad grazus :-))
Atsakyti
nezinau gal jau ir buvo sie vardai aptarti o gal ir ne nesinorejo skaityti visos temos. zinau dvi seimas kurios gyvene UK ir ju vaikai turejo dideliu problemu del vardu kurious teko keisti ir pervesti vaikus i kitas mokyklas.tai vardai Redas ir Arminas.vaikai labai tyciojosi is siu vardu.kad aiskiau butu (issiversit pacios) redas tai Red -as o Arminas tai Arm in as.taip tai net nepagalvotum o anglu vaikai greitai padaro isvadas blink.gif
Atsakyti