QUOTE(Neptune @ 2013 04 03, 10:44)
o kiek kv namas?
o man labai norisi balkono terasos antram aukste. nu kai pagalvoju kaip faina, velyva vakara ar nakti, kai geras oras, kad jau ir su pizama iseiti pasedeti, pasvajoti. ryte atsikelus su kavos puodu iseiti saule pasitikti. nu bet kiekvienam savo
na mūsų namas 16X16, o plotas ar tūris 207, o jau gyvenamas 177 kazkur

na zn, mes miegama daromės pirmame aukšte, jis tokia kaip atskira erdvė gaunasi, buvo paplanuota išėjimas i lauko tgerasa nu pirmame aukšte ir iš miegamojo, bet nedarysim, dėsim tik didelį langą, nes nėr ten ko vaikščio, juo labiau kad pro gretimas duris išeisim i ta terasą ir taip

mes taip pat daromės garažą name, ale 2 mašinom, nors realiai sakė vyras vienai užteks, nors tikrai statysim gretimai dar vieną o šitas jaiu ne mašinai tai kitiem daigtam naudosim

bėdos nebus

taip pat dėsim akumuliacinę talpą, kolkas geriausias varinatas, geoterminio nenorim, granulinis taip pat nlb, nes kiek iš pažįstamų turi tai ten kažkokios dalys nueina ir sakė daug kainuoja... o šitas mum geriausia, nes turim savo miško, malką ruošiamės patys

kadangi esu augusi kaime, tik šiuo metu mieste gyevnam, tai visai nebaisu tas pečiaus kūrenimas

beje, visa akumuliacinė ir grindim inu žodžiu visa sistemą mums atsieis kažkur palei 40tūkst....
Papildyta:
QUOTE(tabeliss @ 2013 04 03, 11:05)
Neptune, is tavo postu suprantu kad kolkas dar neturite vaiku

Nes kai ju atsiras, siu noru igyvendinimas taps labai didele svajone.
Taip kaip didzioji dauguma neivaro masinu i garaza nors ji turi, taip niekas nesinaudoja balkonu, nors jis ir yra. Nuosavame name balkonas ne naudojimui, o turint pinigu, fasado papuosimui.
Pritariu dėl vaikų

pas mus irgi du yra, tai apie tokius relaxus ir t.t. nėr net kalbos

o lauko terasa man super

aisq bet čia kaip kam ko reikia