QUOTE(Flirt @ 2013 04 03, 13:16)
musu dabartinis bustas siaure/pietus, tai siaurines puses kambariai net nejaukus ir juose niekas net nebuna, o balkonas jei butu tai 200%, kad niekas n ten nosies nekistu
apsvarstykit dar, nes vi del to tai kruva pinigu 

kaimynai turi mazesni balkona i ta pacia puse kur ir musu bus, teko lankytis, man normalu. aisku degintis saules spinduliuose skesti neteks, bet tam yra vidurzemio jura, kaip as sakau. jau svarstyta persvarstyta, patikekit, esu priekabi iki smulkmenu siame reikale, kaip mano vyras sako, projektas laizytas perlaizytas

Papildyta:
QUOTE(santropez @ 2013 04 03, 13:19)
o jums tai fainiai kad jau turit, me sdar vis laukiam, vis kokie nesklandumai atsiranda, bet tikimes vasara pradet pamatus 

mums irgi reikia siokius tokius ten dar sklupe griovimo darbus atlikti, bet ziema stabdo. mes irgi kazkur geguzes pabaigoj- birzelio pradzioj planuoma pamatus daryti, paskui deze ir stoga. ir paliksim ziemoti
Papildyta:
QUOTE(dolee @ 2013 04 03, 13:20)
Skubėdama ir klaidų priveliu 
Neptune, na mes ir galvojom va gerai skalbykla ir t.t. paskui ale galvoju velniam tern jos reikia
skalbiankė bus vonioj o lyginimo lenta puikiai tilps drabužinėi, nes atskiraas kambariukas bus, tai ten vietoi man gerai bus pasilyginti jai ko reikės
na bent jau siuo metu taip atrodo 

Neptune, na mes ir galvojom va gerai skalbykla ir t.t. paskui ale galvoju velniam tern jos reikia

drabuzine atskira jega

bet mes neturesim