Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja namo statybos? 6 tema

QUOTE(dolee @ 2013 04 03, 16:07)
na gal ir neblogai tos saunos, bet mes prie prūdo pirtukę žadan statytis, nediduke, su priepirčiu smile.gif nes vyras mėgėjas pirčių, ir labai jau svajoja apie ją smile.gif

Super thumbup.gif Pirtelė yra thumbup.gif Gal ir mes pirtelę paplanuosim..... g.gif Bet tai dar toli gražu iki to blush2.gif Labiausia apmaudu,kad šalia nėra jokio vandens telkinio verysad.gif o ir sklypelis toks-kad neiškasi..... schmoll.gif Bet gal ir baseiniukas kaip išimtis tiktų g.gif Reiks pamastyt thumbup.gif
Atsakyti
vieno auksto, apie 50m2, kokio storio rastai bus negaliu pasakyt, bet zinant savo vyra, bus patys geriausi/tinkamiausi  mes neskaiciuojam vidaus irengimo ir medziagu, nes viska turim ir vyras irengines  jus cia su irengimu ar be 15t planuojat isleist

cia be vidaus. tik sienos, grindys, pamatas, durys, langai ir stogas. stoga mes patys dengsime, zolytemis ir gelytemis smile.gif na tas kur zemes pili ir zole sodini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 04 03, 18:07)
cia be vidaus. tik sienos, grindys, pamatas, durys, langai ir stogas. stoga mes patys dengsime, zolytemis ir gelytemis smile.gif na tas kur zemes pili ir zole sodini smile.gif

tai gal jus firma samdysit kur atvaziuoja su savom medziagom ir surenka, kad taip brangiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neptune @ 2013 04 03, 11:32)
bet as kaip tik galvoju, jeigu yra vaikuciai, jie sau miega antram auskte, o mes su tetuku grazu vasaros vakara sedim balkone, geriam vyna kalbames, grozimis misku 4u.gif  o gal ir atskirai po viena. nereikia leistis laiptis i apacia, ir iseiti i lauka. jeigu vaikas prabus, teveliai salia. i musu balkona iejimas bus is antro auksto koridoriaus.

ech, net uzpavydejau, tokiu svajoniu. rolleyes.gif
Kai vaikai uzmiega as dar n darbu noriu speti padaryti, ir dazna vakara jau daug ko ir nebepadarai, o paskui gali stacias griuti i lova, o kur jau ten grozejimasis gamta. unsure.gif Net bute gyvendama su dviem nedideliais vaikais nerasciau tam laiko, o gyvendama namuke, tai juo labiau. Na bet svajone yra svajone. 4u.gif

QUOTE(Neptune @ 2013 04 03, 11:53)
kad esant siltam vasaros lietui butu galima balkone sedeti, nesukant sau galvos del krituliu, nereiktu sleptis.

beda ta kad tu siltu vasaros vakaru labai jau mazai musu lietuvelej. 8 menesiai salti, is likusiu 4 tik siaip sau. doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Neptune @ 2013 04 03, 14:17)
mes skalbykla padarem katilinej ten ir lyginimo lenta bus smile.gif ir spinta nedidele visokiom priemonem minimaliai susideti

priminkit kuo kurensite?

QUOTE(dolee @ 2013 04 03, 14:20)
skalbiankė bus vonioj o lyginimo lenta puikiai tilps drabužinėi, nes atskiraas kambariukas bus, tai ten vietoi man gerai bus pasilyginti jai ko reikės smile.gif na bent jau siuo metu taip atrodo smile.gif

kiek kvadratu pas jus vonioj ir drabuzinej?
Atsakyti
QUOTE(tabeliss @ 2013 04 03, 19:51)
ech, net uzpavydejau, tokiu svajoniu. rolleyes.gif
Kai vaikai uzmiega as dar n darbu noriu speti padaryti, ir dazna vakara jau daug ko ir nebepadarai, o paskui gali stacias griuti i lova, o kur jau ten grozejimasis gamta. unsure.gif  Net bute gyvendama su dviem nedideliais vaikais nerasciau tam laiko, o gyvendama namuke, tai juo labiau. Na bet svajone yra svajone.  4u.gif
beda ta kad tu siltu vasaros vakaru labai jau mazai musu lietuvelej. 8 menesiai salti, is likusiu 4 tik siaip sau.  doh.gif  biggrin.gif
priminkit kuo kurensite?
kiek kvadratu pas jus vonioj ir drabuzinej?

bet yra savaitgalio vakarai 4u.gif
mes geotermini darom, tai katilinej tik nedidelis prietaisas stoves, saldytuvo dydzio. o katilines plotas jeigu pamenu dabar gerai kazkur 7kv atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neptune @ 2013 04 03, 21:21)
bet yra savaitgalio vakarai 4u.gif 

O savaitgalio vakarais kur dings vaikai? biggrin.gif
Ech, paskaitau jaunimo svajones ir nostalgija suima wub.gif Kazkada ir as galvojau, kad va turesiu nama, iseisiu i lauka, istiesiu kojas vakarais ir gersiu vyna. Ne velnio bigsmile.gif Tik iseik grazu vasaros vakara i lauka, tuoj prasideda: "mama, noriu sysiuuu, mama, kur mano pizama, mama, ar galiu pasiziureti filma, mama, o jis musasi, mama, man pilva skauda, mama,mama, mama..."-ir mano vyno taure lieka vienisa ant stalo terasoj biggrin.gif Tada susinervuoju, pribegu, ant smugio isgeriu ir krentu i lova iki kitu "mamu".
Va ka darau-tai rytais geriu kava wub.gif Bet keliuosi as anksti, 5 ryte, tai tas laikas iki darbo skirtas tik man ir jei lauke nesalta, tai iseinu su chalatu ir kavos puodeliu, stebiu, kaip bunda gamta-nepakartojamas jausmas wub.gif
Atsakyti
cia visi del to balkono kad uzsipuolet biggrin.gif
turiu vaika ir tikrai randu su vyru keleta valandu ar net puse nakties pasedet su alum ar vynu, kai vaikas jau miega. as palaikau balkono svajone 100%. vaikai be to ir auga, juk 50-ies metu budami gal jau nebebegsim misinuku sildyt? nereikia uzsiciklint ant gyvenimo laikotarpio, kai vaikai mazi.
galu gale yra rukanciu zmoniu, kurie mielai pries miega cigarete balkone sutraukia, ka jau cia mes bandom apgaut biggrin.gif
dar vienas aspektas - mano drauge turi dideli balkona antram aukste ir jai labai smagu jame pasedet, kai vyro namie nera (daznai keliauja), nes "ant zemes" vakare ji jauciasi nejaukiai.
trecias ar ketvirtas privalumas - jei skalbimo masina yra II aukste, patogu balkone skalbinius dziaut, siaip kokia patalyne pravedint ir tt.
taigi, darykit balkona, jei apie ji svajojat, o jei jau nesinaudosit, bent nama papuos.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tabelis, vonia didžioji mūsų bus 9 kv., o drabužininė 10 kv. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pegoti @ 2013 04 04, 07:11)
cia visi del to balkono kad uzsipuolet  biggrin.gif 
turiu vaika ir tikrai randu su vyru keleta valandu ar net puse nakties pasedet su alum ar vynu, kai vaikas jau miega. as palaikau balkono svajone 100%. vaikai be to ir auga, juk 50-ies metu budami gal jau nebebegsim misinuku sildyt? nereikia uzsiciklint ant gyvenimo laikotarpio, kai vaikai mazi.
galu gale yra rukanciu zmoniu, kurie mielai pries miega cigarete balkone sutraukia, ka jau cia mes bandom apgaut  biggrin.gif
dar vienas aspektas - mano drauge turi dideli balkona antram aukste ir jai labai smagu jame pasedet, kai vyro namie nera (daznai keliauja), nes "ant zemes" vakare ji jauciasi nejaukiai.
trecias ar ketvirtas privalumas - jei skalbimo masina yra II aukste, patogu balkone skalbinius dziaut, siaip kokia patalyne pravedint ir tt.
taigi, darykit balkona, jei apie ji svajojat, o jei jau nesinaudosit, bent nama papuos.
drinks_cheers.gif

abu esam rukantys ir tai viena is priezasciu kodel balkono nedarytume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2013 04 01, 22:00)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  Nu va ir vel vilties spindulelis ! Mano sesuo irgi gyvena daugiabucio virsutiniame bute ( labai senos statybos) tai niekad niekas nebo .. g.gif Nu labai idomu pasidare kame tada visas reikalas su tuo ploksciu stogu .

Baltupyte , gal jums kas jau ir firma kuri darys ta stoga kas patikimas rekomendavo  ar bandysit dar tik tokiu ieskot ??

Kol kas dar nieko neturim ir nežinom doh.gif Turėjom iki anos savaitės patį patikimiausią žmogų, draugės vyrą, katras būtų viską padaręs, nes tikrai profas, ale tas pasiligojo ir likom ant ledo, nors su juo bendrauta ir derinta buvo jau metai laiko... taip, kad ne viskas taip lengvai planuojasi, pasitikėt 100 proc. niekad negali unsure.gif
Su stogu gal parekomenduos mano bendradarbis, jam rudenį tokį darė, be to mūsų draugas architektas pats taip pat paraleliai su mumis sau statysis plokščiu stogu, gal kaip nors bendrom pajėgom rasim. Vat su statybininkais iki stogo tai blogai, nežinia kaip patikimus rasti. Šiandien ar ryt turim susitikt su vienu žmogumi, ale absoliučiai apie jį nieko nežinom, kažkaip netikėtai jis atsirado, kai mūsų architektas siuntinėjo užklausimus įvairioms firmoms apie pamatų gręžimo darbus. Mums šis žmogus rostverką paskaičiavo, kaina kaip ir normali atrodo, o toliau jis pats sako - jei patiks, galėsim ir toliau bendraut. Tai va, nežinia, pasitikėt ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 04, 05:23)
Ech, paskaitau jaunimo svajones ir nostalgija suima wub.gif Kazkada ir as galvojau, kad va turesiu nama, iseisiu i lauka, istiesiu kojas vakarais ir gersiu vyna. Ne velnio bigsmile.gif Tik iseik grazu vasaros vakara i lauka, tuoj prasideda: "mama, noriu sysiuuu, mama, kur mano pizama, mama, ar galiu pasiziureti filma, mama, o jis musasi, mama, man pilva skauda, mama,mama, mama..."-ir mano vyno taure lieka vienisa ant stalo terasoj biggrin.gif Tada susinervuoju, pribegu, ant smugio isgeriu ir krentu i lova iki kitu "mamu".
Va ka darau-tai rytais geriu kava wub.gif Bet keliuosi as anksti, 5 ryte, tai tas laikas iki darbo skirtas tik man ir jei lauke nesalta, tai iseinu su chalatu ir kavos puodeliu, stebiu, kaip bunda gamta-nepakartojamas jausmas wub.gif

tokia ta musu, mamu, kasdienybe doh.gif musu ramus vakarai prasideda apie 10 vakaro, o tokiu laiku jau ir patiem "amen" buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 04, 07:23)

oi kaip suprantu, pas mus irgi tik MAMA nespeju kur nueit, jau atrodo dingai, ir mazasis dar "mama, nu pakelk" tipo panesiok smile.gif kaime smeliadezei ir toi turiu sedet kartu smile.gif
Atsakyti