QUOTE(Sontelis @ 2014 04 09, 11:54)
Sveikos mamyte

Vis paskaitinedavau jusu postus nusiramindavau ir auginau toliau savo karalaite. Bet manau jau pribrendo reikalas parasyti. Mano dukrytei 1 metai ir 10 men. Buvo laikas kai ji MP zysdavo ir valge maista puikiai, bet jau koki pusmeti jinai nenori maisto. viskas ka jinai per diena suvalgo yra kaip vistos palesiojimas labiau, nei valgymas. Man truputi jau kelia nerima toks nevalgymas maisto. Gauna MP kada nori ir kiek nori. Kaip nori taip vartyk gaunasi kad jai MP yra pagrindinis maistas. Neserga auga normali, kraujas geras. Neturiu su kuo pasitarti kaip elgtis toliau. Mano vyras nesikisa i sita reikala. Jo nuomone jei vaikas sveikas ir normaliai auga reiskiasi jai pakanka maistiniu medziagu. Jusu tarpe tikrai yra mamyciu kurios ilgai maitinote vaikus. Pasidalinkite savo patirtimi. Ar buvo kam is jusu tokiu problemu su maistu ir idomu kaip jos issisprende

Busiu dekinga uz jusu nuomones
Jūsų vyras man atrodo mąsto labai protingai, juk kaip pati rašėte - "Neserga auga normali, kraujas geras.". Dabar ligų sezonas, kimba daug virusų, gal neserga mergaitė būtent dėl didelio kiekio MP?

Faktas, kad žindymas pradės retėti, faktas, kad tada pradės daugiau valgyti, tad klausimas lieka, ar jūs pasiruošus to laiko sulaukti. Jūs su vyru geriausiai matote, ar nieko netrūksta dukrai, kol ji atrodo sveika, aš nesirūpinčiau, nes kai nori, valgyti kietą maistą gali, reiškia iš esmės problemos nėra. Mano dukra irgi valgo tai daugiau, tai mažiau (vos "palesioja"), bet matau, kad pagrindo nerimui nėra, todėl nematau ir problemos, kurią reikėtų spręsti.