Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

Ir aš niekad nedovanoju kvepalų ir dažų,na nebent tikrai žinau kad nori būtent šitų ir neprašausiu pro šalį. lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai ziauriausia dovana - apatiniai - mazai pazystamam zmogui ir muilas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2006 03 24, 09:02)
o mano anyta man nieko nedovanoja, mano gimtadienius ignoruoja, o per kaledas tipo abiems, bet vyrui reikalingus daiktus dovanoja.atsimenu per vestuves gavom  vokeli, tai ant jo uzrasyta vyro vardas, kad neduok Dieve nesugalvociau pasisavint tu 2 simtu schmoll.gif

Užuojauta verysad.gif Na ir anytėlė doh.gif
Atsakyti
Žibalinė lempa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik kad aš neturiu kaip jos naudoti pagal paskirtį. O dovanojo močiutė
Atsakyti
Man rodos, labai priklauso nuo žmogaus, kuriam dovaną dovanoji. Menkai pažįstamam nedovanočiau jokių higienos reikmenų, kvepalų, tualetinio vandens ir nieko panašaus, nes nežinočiau, ką jis mėgsta ir ar jam tokia dovana patiks. Menkai pažįstamam žmogui reikia neutralios dovanos.
Artimesniems žmonėms dovanot galima pagal poreikius. Brolis klausė, ką dovanot jo jaunam draugui, neseniai sukūrusiam šeimą. Jų finansinė padėtis nėra gera, šeima jauna, verčiasi sunkiau, tai tokiems žmonėms, mano manymu, geriau padovanot kokį praktišką daiktą buičiai. Padovanojo sulčiaspaudę.
Viskas priklauso nuo poreikių...
Atsakyti
nu liudna buvo kazko, perskaiciau 30 psl temele, tai kaip po kokios juoko terapijos jauciuosi, galima toliau gyvent...
Atsakyti
Niekada nedovanočiau dovanų čekio, nes jį perkant, mažiausiai galvojama apie žmogų kuris jį gaus(jokios fantazijos čia nereikia) frusty.gif
Atsakyti
Gera tema thumbup.gif

Labiausiai nevykusi dovana, kurią pamenu kada gavusi, tai kai keitemės dovanom mokykloje. Gavau blizgų BUK nagų laką, blizgią kūno žėlė ir plaukų laką su blizgučiais... Nagų laką kartais naudojau, plaukų išpurškiau ant atvirukų atrodo, o ta žėlė dar dabar mėtos. Aišku negalima labai pykt, visgi klasiokas nelabai žinojo ką dovanot. Bet tie blizgučiai tai man išvis nepatinka lotuliukas.gif

Na dar pernai kai keitemės dovanom irgi nusivyliau, išrinkau klasiokei dovanų už maždaug 15Lt, po tiek ir tarėmės keistis. Tai nupirkau daug mielų dalykėlių, kai kurių ir "prikolnų" gan smile.gif O gavau - pliušinį žaislą iš maximos už 6 ar 7Lt... frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2004 08 23, 10:51)
Prisiminiau, kai buvau paaugle draugavau su tokiu bicu "biskiprie meno", tai karta sirgau ir jis ruosiesi ateiti manes aplankyti. Paskambino ir klausia: ka ta atnesti? O as taip norejau sokolado tokio su abrikosais, jis budavo tokiame oranziniame ipakavime, jis zinojo, nes kelis kartus pirko. As jam ir sakau:norio tokio ko nors oranziniame ipakavime smile.gif  Atnese man, oranziniai nuspalvinta popieriu,suklijuota, o kai ji praplesiau, viduj buvo parasyta:kazkas tokio oranziniam ipakavime blink.gif  Nu blyn, tada taip berysio pasijutau, bet nieko nepasakiau blink.gif  Jau tie menininkai g.gif

LABAI FAINA DOVANA thumbup.gif zmogus stengesi, galvojo, ne siaip bet ka nupirko o padare dovana. super. as buciau labai pasijutusi ivertinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2006 05 07, 17:57)
Niekada nedovanočiau dovanų čekio, nes jį perkant, mažiausiai galvojama apie žmogų kuris jį gaus(jokios fantazijos čia nereikia) frusty.gif

čekis nėr blogai, išsirinks tai, ko labiausiai reikia. bet jei jis dovanojamas būtų malonu gauti žinute- smulkmeną, jog tu stengeisi ir galvojai apie tą žmogų. pvz., įdomiai įpakuoti, sumeistrauti, įmontuoti ir pan., tą čekį.

greitai dovanosiu čekį į knygyną, galvoju kaip tai padaryti įdomiai, žaismingai, noriu širdies įdėti smile.gif
Atsakyti
niekada nedovanoju laikrodzio, kazkoks prietaras yra, kad tokia dovana nesa nelaime, nors nesu labai prietaringa, bet...... smile.gif
Atsakyti
Įdomi tema smile.gif
pati beryšiausia dovana kokią esu gavusi,tai iš vyro brolio ir jo žmonos doh.gif ,t.y.modeliuką BMV doh.gif . Mes žmonės kaip ir suaugę (man 27,vyrui 32) tuolabiau kad mašinomis nesidomime doh.gif
Atsakyti