gerai, kad aš visada pasakau ko norėčiau dovanų

na ir prisijuokiau  gerai, kad aš visada pasakau ko norėčiau dovanų

na, prisidesiu ir as prie situ linksmybiu, 
nors maniske dovana tai dar nieko, kazkada vaikystej pries kaledas dovanom keitemes mokykloj ir gavau ranku darbo nerta servetele is klasiokes, na tai nelabai man prie sirdies buvo, bet... uztat mano vyrui labiau pasiseke, jis kazkada nuo savo tetos gavo buteli alkoholinio gerimuko i kuri buvo supilti ir sumaisyti skirtingi gerimu likuciai ir "truputi" padevetu, t.y. jau padegintu zvakiu, galvojau apsi... kai papasakojo, o as pasirodo naivuole maniau, kad padevetas dovanu popierius jau nelabai tinka 

nors maniske dovana tai dar nieko, kazkada vaikystej pries kaledas dovanom keitemes mokykloj ir gavau ranku darbo nerta servetele is klasiokes, na tai nelabai man prie sirdies buvo, bet... uztat mano vyrui labiau pasiseke, jis kazkada nuo savo tetos gavo buteli alkoholinio gerimuko i kuri buvo supilti ir sumaisyti skirtingi gerimu likuciai ir "truputi" padevetu, t.y. jau padegintu zvakiu, galvojau apsi... kai papasakojo, o as pasirodo naivuole maniau, kad padevetas dovanu popierius jau nelabai tinka

QUOTE(ERA @ 2006 02 19, 21:33)
oi cia tos galvos madoj buvo pries kokis 8 metus.Pamenu ir melynos ir geltonos ir zalsvos galvos.Nu niekaip nesuprasdavau kam jas pirkti dovanu? O pirko tai gerai viena paklausiausiu prekiu buvo.Bet rimtai kur ja deti  

Tikriausiai ant ju nakciai perukus reikia kabinti
 stai kam jos skirtos
 stai kam jos skirtos   
 QUOTE(amiara @ 2006 02 22, 01:52)
Pasistatem namą,kuriame labai gerai auga gėlės,tiesiog "ne dienom ,o valandom".Visi aikčioja,kaip gražu ir neša tas vazonines gėles dovanų.Gėles myliu,bet pamačius svečio rankose vazoną,gimda nusmunka,nes baldam vietos jau kaip ir nėra.  Labiausiai anyta mane lepina savo išaugintomis kvietkomis.Asmeniškai perspėjau,kad gėlių man jau tikrai netrūksta-šiemet vėl -vazonas
 Labiausiai anyta mane lepina savo išaugintomis kvietkomis.Asmeniškai perspėjau,kad gėlių man jau tikrai netrūksta-šiemet vėl -vazonas  "tik pažiūrėk,ėmė ir pražydo tau gimtadieniui"Reiks greitu laiku atidaryt "Gėlių saloną"
 "tik pažiūrėk,ėmė ir pražydo tau gimtadieniui"Reiks greitu laiku atidaryt "Gėlių saloną"
 Labiausiai anyta mane lepina savo išaugintomis kvietkomis.Asmeniškai perspėjau,kad gėlių man jau tikrai netrūksta-šiemet vėl -vazonas
 Labiausiai anyta mane lepina savo išaugintomis kvietkomis.Asmeniškai perspėjau,kad gėlių man jau tikrai netrūksta-šiemet vėl -vazonas  "tik pažiūrėk,ėmė ir pražydo tau gimtadieniui"Reiks greitu laiku atidaryt "Gėlių saloną"
 "tik pažiūrėk,ėmė ir pražydo tau gimtadieniui"Reiks greitu laiku atidaryt "Gėlių saloną"kai mes persikrausteme i naujus , erdvesnius namus, tai anyta ne nepaklaususi, ne neperspejusi, kad pritempe man geliu ne tik is savo namu, bet dar ir is darbo

O vyras, kaskart pries iteikdamas gele- nesvarbu vazonine ar skinta- nuolat pasako : " nors geliu labai nemegsti, bet...." .
(o as ju ne tai kad nemegstu, ale nemoku priziureti- nuolat abra perlaistau , arba nedalaistau... todel i nejauciu gelems "silpnybes"
 )
 )QUOTE
Zinot ka, kaip cia iseina, kad skundziasi vien moterys? Vis jus nepatenkintos ir nepatenkintos, viskas jums blogai! Vat vyrai tuo nesiskundzia nes supranta kad ne tik apie dovanas pasaulis sukasi, nejaugi cia tokia jau didele problema, kokia bus ta dovana, kaip baisu kad neitaike ko norejot, ar nepadare staigmenos, vajezau vajezau kaip baisu!. O poto trumpinat savo vyrams gyvenimus uz tai kad neitiko jums. 
Na bet tokia jau jusu natura nieko nepadarysi!
Na bet tokia jau jusu natura nieko nepadarysi!
QUOTE(smarki @ 2006 03 06, 12:27)
Pagalvok tu man - gyvenimą matai jiems trumpinam.. O kai valgyt darai, stengiesi, kad skanu būtų, vaikus gimdai, maitini, naktį keliesi nu ir dar visko, tai čia jau jie mums ilgina vadinasi? Aha, kur gi ne.. Ir kiek ten tų progų, viens du ant pirštų suskaičiavai, tai ką vpdalu pasistengti ir padovanoti tai ko nori? Žodžiu, Zukiss, nežinau vyras tu ar moteris, bet sėdėk savo krūmuose ir nesistebėk čia. Nu sorry, kaip tai čia piktai gavosi, nes šiaip jau aš žmogus taikus. 

Atsakymas - super (cia i "zukisss" "pareiskima)

Gauta, visiskai nenaudojama dovana- molinis klevo lapelis su tokiu mazu, kaip antpirstis idekliuku (nu net nezinau kaip pavadint
 ) *nesakysiu nuo ko
 ) *nesakysiu nuo ko   *
 *

oj prisijuokiau  prisiminiau bajerį iš serijos-,,iš užsienio" parvežtos dovanos. Vyro teta iš Vokietijos parvilko trilitrinį kremo, pavogto iš kažkokio fabriko, na ir po stiklainiuką supilstė visom giminės moterim, nu tipo vokiškas, geras ir t.t. Ir visos kad tepasi, kad giria. nuvažiavom pas vyro močiutės sesę( įsivaizduojat, net jinai kremo gavo), o babulytė pasigražino prieš svečius-tiek storai prisitepus
 prisiminiau bajerį iš serijos-,,iš užsienio" parvežtos dovanos. Vyro teta iš Vokietijos parvilko trilitrinį kremo, pavogto iš kažkokio fabriko, na ir po stiklainiuką supilstė visom giminės moterim, nu tipo vokiškas, geras ir t.t. Ir visos kad tepasi, kad giria. nuvažiavom pas vyro močiutės sesę( įsivaizduojat, net jinai kremo gavo), o babulytė pasigražino prieš svečius-tiek storai prisitepus  reikia pažymėt, kad kremo spalva mėlyna, beveik elektrinė
 reikia pažymėt, kad kremo spalva mėlyna, beveik elektrinė  tai va dėl tos spalvos aš ir prisikabinau, sakau duokit pauostyt, bliamba o ten grynai spirituotas kremas seniams po skutimosi ir kvapas ryškiai vyriškas
 tai va dėl tos spalvos aš ir prisikabinau, sakau duokit pauostyt, bliamba o ten grynai spirituotas kremas seniams po skutimosi ir kvapas ryškiai vyriškas  
   nu pačios suprantat kas toliau buvo, aš tai tą kremą(irgi gavau dovanų nuo majonezo indelį) ant kojų po skutimo sutepiau, nes diedas mano atsisakęė veidą tept
 nu pačios suprantat kas toliau buvo, aš tai tą kremą(irgi gavau dovanų nuo majonezo indelį) ant kojų po skutimo sutepiau, nes diedas mano atsisakęė veidą tept  

prisiminiau bajerį iš serijos-,,iš užsienio" parvežtos dovanos. Vyro teta iš Vokietijos parvilko trilitrinį kremo, pavogto iš kažkokio fabriko, na ir po stiklainiuką supilstė visom giminės moterim, nu tipo vokiškas, geras ir t.t. Ir visos kad tepasi, kad giria. nuvažiavom pas vyro močiutės sesę( įsivaizduojat, net jinai kremo gavo), o babulytė pasigražino prieš svečius-tiek storai prisitepus
 prisiminiau bajerį iš serijos-,,iš užsienio" parvežtos dovanos. Vyro teta iš Vokietijos parvilko trilitrinį kremo, pavogto iš kažkokio fabriko, na ir po stiklainiuką supilstė visom giminės moterim, nu tipo vokiškas, geras ir t.t. Ir visos kad tepasi, kad giria. nuvažiavom pas vyro močiutės sesę( įsivaizduojat, net jinai kremo gavo), o babulytė pasigražino prieš svečius-tiek storai prisitepus  reikia pažymėt, kad kremo spalva mėlyna, beveik elektrinė
 reikia pažymėt, kad kremo spalva mėlyna, beveik elektrinė  tai va dėl tos spalvos aš ir prisikabinau, sakau duokit pauostyt, bliamba o ten grynai spirituotas kremas seniams po skutimosi ir kvapas ryškiai vyriškas
 tai va dėl tos spalvos aš ir prisikabinau, sakau duokit pauostyt, bliamba o ten grynai spirituotas kremas seniams po skutimosi ir kvapas ryškiai vyriškas  

QUOTE(smeige @ 2005 12 21, 08:00)
ir as taip uzsimaniau kartu su jais eiti, torto tai labiausiai norejau..tai mes su broliu paemem is palepes sena meskina, uzrisom jam kaspina, ir darzo geliu paskynem, patys pasipuosem ir isejom jubiliato sveikinti..tai reikia tik isivaizduoti, kaip pats jubiliatas ir jo tevai reagavo

mano mama tik veliau suzinojo

Pas mane buvo nutikes siek tiek kitoks variantas, buvau ketvirtoke ir turejau eiti pas savo klasioke su broliu i gimtadieni nu toki vaikiska....
 Nu ir ka 6val gimtadienis o mano mama su teveliu negryzta namo, nes jie turejo parvesti dovana....bet prie tai sake jeigu nieko nerasim tada i gimtadieni neisit, nu ka as laukiu laukiu 6val, o tevu kaip ner taip ner...kas belieka?! i gimtadieni turi ateiti punktualiai,veluoti juk nevalia
 Nu ir ka 6val gimtadienis o mano mama su teveliu negryzta namo, nes jie turejo parvesti dovana....bet prie tai sake jeigu nieko nerasim tada i gimtadieni neisit, nu ka as laukiu laukiu 6val, o tevu kaip ner taip ner...kas belieka?! i gimtadieni turi ateiti punktualiai,veluoti juk nevalia   menkas pasirinkimas (tada mobiliu mat dar nebuvo telefonu) nu ir ka kad nepaveluot i gimtadieni as einu su broliu be dovanos
  menkas pasirinkimas (tada mobiliu mat dar nebuvo telefonu) nu ir ka kad nepaveluot i gimtadieni as einu su broliu be dovanos   aisku is 6 auksto i 8 auksta (ji mano kaimyne buvo), nueinu ir sakau mes jau atejom ale dovana atnesiu veliau nes dar mama negryzo
  aisku is 6 auksto i 8 auksta (ji mano kaimyne buvo), nueinu ir sakau mes jau atejom ale dovana atnesiu veliau nes dar mama negryzo   

eikit sau koks "pazoras"(ale tada visai normaliai pasirode,kaip kad taip ir turetu buti)....
  eikit sau koks "pazoras"(ale tada visai normaliai pasirode,kaip kad taip ir turetu buti)....   Nu ir ka gyrzta mano tevai veliau.... bega pas kaimyne ieskot vaiku o mes mat gimtadieni svenciam
 Nu ir ka gyrzta mano tevai veliau.... bega pas kaimyne ieskot vaiku o mes mat gimtadieni svenciam   
   ..... zodziu tevai dovanos nerado o mes gimtadieni sudalivavom
 ..... zodziu tevai dovanos nerado o mes gimtadieni sudalivavom   MIRSIU NEUZMIRSIU
  MIRSIU NEUZMIRSIU   
   o kokia tevam geda prie kitus tevus....vaikai tai vaikai
 o kokia tevam geda prie kitus tevus....vaikai tai vaikai   

18-ojo gimtadienio proga iš geriausios draugės gavau varlę taupyklę  pamačius, kiek pamenu porą minučių negalėjau patikėti
 pamačius, kiek pamenu porą minučių negalėjau patikėti  po to susikaupiau ir šiaip taip padėkojau... nelabai supratau aš jos tos dovanos
 po to susikaupiau ir šiaip taip padėkojau... nelabai supratau aš jos tos dovanos  

pamačius, kiek pamenu porą minučių negalėjau patikėti
 pamačius, kiek pamenu porą minučių negalėjau patikėti  po to susikaupiau ir šiaip taip padėkojau... nelabai supratau aš jos tos dovanos
 po to susikaupiau ir šiaip taip padėkojau... nelabai supratau aš jos tos dovanos  

QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 27, 15:58)
Na,o mes vestuvių proga gavom kažkokį nei bliudą, nei puodą, ant dežutės nupiešta višta kepta, o kur tą "daiktą" panaudoti, tai net nežinau   

Daiktas kinietiškas, duok Dieve 10lt kainavo 

Vyras sako, kad reikės kam nors perdovanoti

Daiktas kinietiškas, duok Dieve 10lt kainavo

Vyras sako, kad reikės kam nors perdovanoti

Nu bet geras ir dar vestuvių proga

Prisiminiau dar viena dovana, kuria gavo draugė iš savo vaikino
 kadangi ji labai plonytė, tai bernas tas ją sliekiuku vadindavo na ir 19 gimtadienio proga padovanojo didelę molinę sraigę: sako slieko neradau, tai slieką su namu padovanojau
  kadangi ji labai plonytė, tai bernas tas ją sliekiuku vadindavo na ir 19 gimtadienio proga padovanojo didelę molinę sraigę: sako slieko neradau, tai slieką su namu padovanojau  o kaip jinai užpyko
 o kaip jinai užpyko  o man visai ta sraigė patiko-originalu. ir dabar dar po kelių metų jinai purkštauja į tą sraigę pažiūrėjus.
 o man visai ta sraigė patiko-originalu. ir dabar dar po kelių metų jinai purkštauja į tą sraigę pažiūrėjus.o aš tai kiekviena proga gaunu po 2 tušus blakstienoms
 ir vis negaliu nusipirkt kokio pati noriu, nu kaip pirksi jei du nauji yra
 ir vis negaliu nusipirkt kokio pati noriu, nu kaip pirksi jei du nauji yra  

niu šiaip ryt mano tikrasis gimtadienis, bet va vakar buvo draugai atvykę pasveiikint, tai va dovanų govau vokelį su atvirute, kuri tuščia    

QUOTE(No_Angel* @ 2006 07 02, 16:39)
niu šiaip ryt mano tikrasis gimtadienis, bet va vakar buvo draugai atvykę pasveiikint, tai va dovanų govau vokelį su atvirute, kuri tuščia   

Gal pamirso?? O ant atviruko yra kas nors uzrasyta?
QUOTE(Limcamca @ 2006 07 02, 17:41)
Gal pamirso?? O ant atviruko yra kas nors uzrasyta?
Ant viršaus:
Su gimtadieniu!
Sparnų ir išsipildymo Tavo svajonėms....
Galėjo viduj bent parašyt nuo ko, ar datą

QUOTE(No_Angel* @ 2006 07 02, 23:08)
Ant viršaus: 
Su gimtadieniu!
Su gimtadieniu!

atsimenu per savo 18 gimce gavau is labai geros drauges 3litrus duso zeles. tokios smirdancios
 , o kita padovanojo daug fainu daiktu:kompakta, lupdazi dar kazka, na ir dar sako norejau, kazka atminimui, tai  pliuzini zaisla: kengura su vaikiuku..nezinau niekad neklausiau kodel kengura su vaikiuku
 , o kita padovanojo daug fainu daiktu:kompakta, lupdazi dar kazka, na ir dar sako norejau, kazka atminimui, tai  pliuzini zaisla: kengura su vaikiuku..nezinau niekad neklausiau kodel kengura su vaikiuku  

bet man keistai pasirode.
 bet man keistai pasirode.o per 20 gimce irgi buvo labai keista dovana is zmogaus kuris paprastai dovanodavo labai geras dovanas..zodziu as nzn kaip tas daiktas vadinasi: ten toks kaip sviestuvas, toks plastmasinis, konuso formos,viduj idetas poveiksliukas :akvariumo su zuvytem. zodziu paspaudi migtuka ir tas vidus sukasi-na tipo zuvytes plaukia, o jau garselis.tik girg girgz..o atrodo tai papigiauski
 jei mano butu 3 metai, tai suprasciau
 jei mano butu 3 metai, tai suprasciau  , na bet panai toki
 , na bet panai toki  Tomas fillipse tokiu yra..
 Tomas fillipse tokiu yra..